Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cocojambo

nie dostałam dofinansowania na studia podyplomowe z urzędu pracy

Polecane posty

Gość cocojambo

to jest żenada, te studia podyplomowe są moją nadzieją na znalezienie pracy ale urząd pracy mi odmówił bo już miałam inną formę wspracia:O za to urząd pracy sfinansował studia podyplomowe na takich żenujących kierunkach jak administracja, pedagogika, filozofia i etyka ręce i gacie opadają

Gość dryndusia pulaska
poszukaj sobie sponsora

Gość truskawkowy koktajl
ja w gole nie rozumiem tego dofinansowywania co to ma byc ?? mam kolezanke od 2 lat bezrobotna bo ona nie pojdzie do byle jakiej pracy zlozyla wnioske o podyplomowke i sie zgodizli no ludzie zajecia w weekendy a caly tydzien laska przebimba bo nie chce sie isc do pracy przeciez w tygodniu moze pracowac a markecie albo sprzedawac ciuchy zeby sobie zarobic na te podyplomowke to zeruje na panstwie czyli na nas placacyh podatki bo to nie praca dla niej :(

Gość truskawkowy koktajl
nawet czubka nosa nie wystawila w poszukiwaniu pracy zeby zarobic na podyplomowke ona ma wyzsze takie i takie w jej zawodzie nie ma pracy i dziekuje nic innego robila nie bedzie niech dalej placi panstwo za jej wyksztalcenie

Gość cocojambo
ej! ja szukam pracy jak głupia! rozsyłam 20 - 30 CV miesięcznie i dupa!!!

Gość cocojambo
a wczoraj miałam iść na rozmowe kwalifikacyjną ale miałam takiego cholernego pecha że rozchorowałam się aż do 39 stopni gorączki!! w poniedziałek znów CV zaniosę do byle jakiej pracy

Gość truskawkowy koktajl
cocojambo 20-30 cv miesiecznie ?? i ty chcesz prace znalezc podrukuj sobie caly plik i na miesto chodz od sklepu do sklepu od firmy do firmy zostawiaj tam cv pros o rozmowe z szefem

Gość Cougargirl21
I bardzo dobrze! wez sie do roboty a nie królewna siedzi i mysli ze jej sie wszelaka pomoc nalezy bo studiowac zaczyna. ja tez nie pracuje i własnie koncze studia, sama je opłacam ze stypendium naukowego nie socjalnego.

Gość cocojambo
do tej powyżej: nie zesraj się kretynko swoim jadem bo sama tez możesz mieć przesrane jak ja po tych swoich studiach

Gość cocojambo
ciekawe co studiujesz, moze pedagogikę hahaha :D

Gość Cougargirl21 do cocojambo
guwno cie obchodzi co studiuję kurwo pierdolona

Gość cocojambo
a tak dla twojej wiadomości ja też wcześniej opłacałam studia mgr z własnej kieszeni głupia ściero:P

Gość najarana
jak sie szanowne damy rozdyskutoway....

Gość psiapsiolka psiapsiolki
a co ty myslsiz ze tylko ty mozesz korzystac z tego ? inni tez niech korzystaja i kij ci do tego na jakich keirunkach...jak widac sama soba nic nie reprezentujesz

Gość cdvdvfbfb
dyskusja rzeczywiscie na poziomie szkoly wyzszej buahaha i takich to mamy mgr z podworka, byle scierwo moze pokonczyc i debile zasilaja szeregi na dobrych stanowiskach

Gość magdalenaaa5
Warto jest poczytać w tym temacie tutaj https://ibd.pl/wiedza-dla-biznesu/zrodla-dofinansowania-studiow-podyplomowych-i-mba/ tam znajdziesz wszelkie informacje w tym temacie . Korzystanie z takich dofinansowań to bardzo dobre rozwiązanie , jeśli tylko macie taką możliwość to naprawdę warto starać się o to . Ja korzystałam i jestem zadowolona z tego wyboru