Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca mama

przedszkole na Ursynowie

Polecane posty

Gość pytająca mama

Witam, jestem mamą 2,5-letniej Oliwki. W styczniu wracam do pracy i w związku z tym chciałabym znaleźć przedszkole, w którym dziecko będzie chętnie zostawało (w końcu tego pragnie każda mama:)). Czy ktoś mógłby mi polecić przedszkole, najlepiej położone w okolicy metra Natolin? Pozdrawiam Aśka

Gość mama1234
Hej, mysle ze jestem w stanie ci pomoc:) tez jestem z ursynowa i znam super miejsce dla takiego malucha. Bylam ze swoim synem na dniu otwartym w przedszkolu Skarbnica Talentow na Żabińskiego (5 min od metra)i podobalo nam sie wiec postanowilismy zapisac sie na zajecia przygotowaujace dzieci do przedszkola. Łukaszek chetnie tam chodzi ( nawet nie zauwaza kiedy wychodze na pare minut z sali) i najprawdopodniej juz niedlugo zapisze go tam do przedszkola. Naprawde jest milo, kolorowo i dlatego polecam to miejsce. Tu masz ich stronke, to sama poczytasz o zajeciach i przedszkolu, no i tam tez sa chyba zdjecia z tej placowki z tego co pamietam:) http://www.skarbnicatalentow.pl/ Pozdrawiam

Gość mama1234
Hej, mysle ze jestem w stanie ci pomoc:) tez jestem z ursynowa i znam super miejsce dla takiego malucha. Bylam ze swoim synem na dniu otwartym w przedszkolu Skarbnica Talentow na Żabińskiego (5 min od metra) i podobalo nam sie wiec postanowilismy zapisac sie na zajecia przygotowaujace dzieci do przedszkola. Łukaszek chetnie tam chodzi ( nawet nie zauwaza kiedy wychodze na pare minut z sali) i najprawdopodniej juz niedlugo zapisze go tam do przedszkola. Naprawde jest milo, kolorowo i dlatego polecam to miejsce. Tu masz ich stronke, to sama poczytasz o zajeciach i przedszkolu, no i tam tez sa chyba zdjecia z tej placowki z tego co pamietam:) http://www.skarbnicatalentow.pl/ Pozdrawiam

Gość mama1234
ups wyslalam 2 razy to samo :) sorry i jeszcze raz pozdrawiam :)

Gość JoaMama
Jako Ursynowianka też mogę wtrącić swoje 3 grosze. Może za późno dla Ciebie Pytająca Mamo, ale może ktoś inny skorzysta. Ja olecam Przedszkole Żyrafa, niedaleko stacji Imielin. Moja mała Ania chodzi już drugi rok i obie sobie bardzo chwalimy to miejsce. Ania uwielbia zajęcia z angielskiego i chodzić na basen. Cena może nie jest niska, ale jak dla mnie warto ją zapłacić aby dziecko miało jak najlepiej. Pozdrawiam Joanna

Gość mama_amam
Żyrafa na Kabatach godna polecenia. Fajne miejsce, dobrze wyposażone, ciekawe zajęcia, kadra naprawdę świetna no i przede wszystkim zadowolona córka, nic dodać nic ująć.

Gość EwelinaMazurkiewiczMaka
Drodzy Rodzice. Ponieważ moja córka rzutem na taśmę dostała miejsce w przedszkolu publicznym, mam do oddania miejsce w bardzo fajnym przedszkolu "Piotruś Pan" na ul. Nugat 4 Ursynów (www.piotruspan.edu.pl/). Przedszkole prowadzone jest przez Panią Pedagog z ponad 30-letnim stażem i znajduje się w rejestrze warszawskich przedszkoli niepublicznych. Przedszkole niczym nie odstaje od konkurencji, a jest jednym z najtańszych (koszt: 850 zł/miesiąc, w tym zawarte jest wyżywienie i wszystkie zajęcia dodatkowe). Chciałabym oddać miejsce, żeby odzyskać wpisowe w wysokości 1000 zł. Zainteresowanych proszę o kontakt: Ewelina Mazurkiewicz-Mąka, e.mazurkiewicz.maka@gmail.com, tel.: 505-188-443.

Gość Nillii_Mambo
Bardzo bardzo polecam przedszkole Żyrafa - świetna dyrektorka, wie co robi, świetni wychowawcy i w ogóle och i ach:)

Gość Kabatowa
serdecznie polecam Przedszkole Żyrafa, świetne miejsce, fachowa opieka i różnorodność zajęć. a co ważne zadowolone dziecko, nic dodać nic ująć:)

Gość młoda_mamusia
Mama 4-latniej Ani, zaprasza do przedszkola Żyrafa . Dobra lokalizacja, miła atmosfera, bogata oferta zajęć. Każdy maluch znajdzie coś dla siebie:)

Gość mama Dorotki
Ja polecam przedszkole Żyrafa na Ursynowie, dożo dobrego słyszałam o tym miejscu, dlatego w tym roku posłałam tam mojego Piotrusia. Jak na razie uważam że decyzja była trafna. Przedszkole to wyznaje zasady powszechnego dostępu do zajęć oraz zasady otwartych drzwi, a wykwalifikowana kadra pedagogiczna jest otwarta na wszelkie propozycje z strony rodziców, oraz pomocna w każdym przypadku. Pani pracujące w tym przedszkolu budzą sympatię wśród dzieci co jest przez nich doceniane i odwzajemniane miłością jaką ich darzą. Każde dziecko uczęszczające do tego przedszkola jest zadowolone, a różnorodność zajęć powoduje, ze dzieci się nie nudzą.

Gość Mariannnnnaaaac
Ja polecam przedszkole GUZIK, jest kameralne, nowe, i przeurocze. Atmosfera jest bardzo ale to bardzo miła, mój syn, chodzi tam na zajęcia adaptacyjne, w niedziele rano się budzi i pierwsze co to pyta czy już idziemy do Guzika:) polecam

Gość Mariannnnnaaaac
Ja polecam przedszkole GUZIK, jest kameralne, nowe, i przeurocze. Atmosfera jest bardzo ale to bardzo miła, mój syn, chodzi tam na zajęcia adaptacyjne, w niedziele rano się budzi i pierwsze co to pyta czy już idziemy do Guzika:) polecam

Gość gość
przedszkole żyrafa na ursynowie to przedszkole jakiego szukaliśmy. fachowa opieka, bogata oferta edukacyjna, świetna atmosfera, dziecko zadowolone. Polecam:)

Gość gość
o żyrafie też słyszałam, ale wybraliśmy jednak Pomarańczową Ciuchcię i jesteśmy równie zadowoleni

Gość gość
i nasza córka chodzi do Pomarańczowej Ciuchci i również jesteśmy bardzo zadowoleni. Będę polecać wszystkim, bo rzeczywiście trzymają poziom.

Gość mariit
Moje bliźniaki chodziły do piotruspan.edu.pl. To naprawdę fajne przedszkole, w spokojnej okolicy.

Gość gość
A czy w Pomarańczowej Ciuchci są jakieś zajęcia dodatkowe? No i czy jest zerówka?

Gość marysienka0
Na ul. Nugat jest bardzo przyjazne dziecku przedszkole Piotruś Pan. Mój syn chodzi tam bardzo chętnie i z zadowoleniem. Ja sama nie mogę złego słowa powiedzieć ani o samej placówce, ani o paniach przedszkolankach. Bardzo fajne miejsce: www.piotruspan.edu.pl

Gość gość
Do Pomarańczowej Ciuchci chodzi moja córka i na brak zajęć dodatkowych nie narzekamy. Taniec, malarstwo, aktorstwo, wszelakie sporty, basen, tenis, gry zespołowe - jest naprawdę w czym wybierać.

Gość gość
I moja córka również chodzi do tego przedszkola. Też jesteśmy bardzo zadowoleni. W porównaniu z poprzednim to PC jest rajem :)

Gość Pluszowa Akademia
Zapraszamy do nowego dwujęzycznego przedszkola Pluszowa Akademia, prowadzonego metodą M.Montessori. Mieścimy się na warszawskim Ursynowie, przy ul. Dereniowej 52, blisko stacji metra Imielin. Zapraszamy wszystkie dzieci w wieku 2-5 lat na bezpłatne warsztaty naukowe, a przyszłe przedszkolaki zapraszamy na bezpłatne zajęcia edukacyjne dwa razy w tygodniu. Więcej informacji oraz zapisy pod numerem telefonu: 737 461 830 Zapraszamy również do naszej grupy żłobkowej tworzonej we współpracy z Wyższą Szkołą Zarządzania Personelem w ramach resortowego programu Maluch 2016. W tym roku czesne wynosi jedynie 800 zł

Gość irek6
Jest takie przedszkole jak Buzzy Bee na Ursynowie. Moja córka tutaj uczęszcza już od jakiegoś czasu. 4 posiłki dziennie i to naprawdę smaczne, skomponowane pod kątem maluchów, świetnie przeszkolona kadra pedagogiczna, dużo zajęć dodatkowych, w tym taneczne, czy gimnastyczne.

Polecam Pluszową Akademię na ul. Dereniowej. My jesteśmy bardzo zadowoleni i nasza córeczka też.

Gość Marzena1977
W Dolinie Elfów na bociana moja córka drugi rok 'odsiaduje' :) Mogę polecić, dobra opieka, o nic nie trzeba się martwić.

Gość AniaZ85
My chodzimy do Pluszowej Akademii na Imielinie. Jest dwujęzyczność, dużo ciekawych zajęć i gotowanie i sensoplastyka. Ciocie są cierpliwe i życzliwe

Gość mamaAga83
też polecam Pluszową Akademię, moja córka z uśmiechem budzi się rano i ciągnie mnie do żłobka. Najtrudniejsze są wyjścia :) na sali z klockami i huśtawką mogłaby siedzieć godzinami :) Fajna domowa atmosfera

Gość Przedszkole Pluszowa Akademia
Serdecznie zapraszamy na dzień otwarty w naszym pluszowym żłobku. Sobota (11.08) o godzinie 10.00 W programie: • zajęcia sensoplastyczne • ścieżka sensoryczna • eksperymenty z wodą • budowanie zamków z piasku Prosimy o zabranie zapasowych ubranek :) Zapraszamy https://www.facebook.com/events/1395379810596049/

Gość Gość
Dnia 3.08.2018 o 12:34, Gość mamaAga83 napisał:

też polecam Pluszową Akademię, moja córka z uśmiechem budzi się rano i ciągnie mnie do żłobka. Najtrudniejsze są wyjścia :) na sali z klockami i huśtawką mogłaby siedzieć godzinami :) Fajna domowa atmosfera

Ciekawe czy ktoś w te bajdurzenie uwierzy. Dziecko ciagnie do złobka... dobre!