Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cziki cziki bum bum ;)

czy ktoś może używa? :)

Polecane posty

Czy któraś z was drogie panie używa lub miała do czynienia z maseczką 'PLANET SPA'' z Avonu? :) Ja mam aktualnie maseczkę błotną z minerałami Morza Martwego :) Czy ktoś po stosowaniu jej widział jakieś efekty czy szkoda na to kasy? ;) Prosze o normalne odpowiedzi :)

Gość sdfsdfsdf
Wiesz to zalezy od skóry i cery:) np dla mnie to w ogole nie zadzialało. takze nie polecam. ale moze akurat u Ciebie bedzie ok:)

ja mam ta z mineralami:) bardzo dobra jest, odswieza skore i napina jeszcze fajna jest sake i ryz tylko trzeba ja ostroznie zdejmowac z twarzy bo starsznie ciagnie;p

A używa ktoś jeszcze czegoś z Avonu co polaciłby z czystym sumieniem że daje efekty? :) dziękuje kobietki za odpowiedz a Tobie czarna życzę ślicznego dzidziusia;** :)

Też mam jeszcze jedną która strasznie ciągnie taka jasno fioletowa w takim opakowanku :) nie chce mi sie iść do łazienki i szukać z jaka to jest dokładnie :)

Gość powiedz ze dobra
ja z avonu to uzwyam tylko serum na zniszcozne koncowki i to od lat,jest zajebiste i bardzo mi pomaga przy rozczesywaniu mokrych wlosow.

też mam zniszczone końcówki troszkę ale często je podcinam :) a mam dobrze bo mam ciocię fryzjerkę hehe ;) może dlatego że prostuje włosy dość często tak mi sie niszczą ale nie podobam się sobie w nie wyprostowanych ;) no chyba że w mokrych ;)

jeszcze dobra jest taka na wagry z clearskin ;p i oliwkowa z planet spa- nie ejst tlusta tylko taka chocby zelowo-kremowa fajnie sie naklada i bardzo mocno nawilza

Właśnie pryszczol też nieraz wyskoczy ehh ;) coś tam mam na te sprawy ale to chyba z nivei ;) a wiecie może co można stosować żeby szybciej opalić łydki na solarium? :)

?????????????;)