Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZmartwionaJestem.

Ciemne miejsca intymne

Polecane posty

Gość ZmartwionaJestem.

Witam może Wy mi pomozecie i odpowiecie na moje pytanie ktore mnie troche martwi.Ostatnio przy goleniu miejsc intymnych stwierdzilam ze wezme lusterko i zobacze czy wszystko dobrze ogolilam,zdziwiłam sie bardzo poniewaz dawno ze tak powiem nie widzialam swojej cipki i okolic i wczesniej była bardzoej rózowa a teraz moje miejsca intymne są ciemne.....wygląda to obrzydliwie w google nigdzie nie moge znalesc info o tym.Prosze dziewczyny doradzcie czy Wy tez tak macie jestem w ciazy moze to w ciazy tak sie dzieje nie mam kogo o to zapytac,prosze mój temat wziąć na poważnie bo nie jest mi do śmiechu.pozdrawiam

Gość no wiesz...
nie chce Cie straszyc ale u mnie takie przekrwienie miejsc intymnych sie pojawilo jak w ciaze zaszlam. Juz przed zrobieniem testu zwrocilam na to uwage, tez mnie zaniepokoilo ale pomyslalam ze skoro nic nie boli to musi byc ok.

Gość ja też teraz tak mam

Gość ja też teraz tak mam
i bardzo mi się to nie podoba..............:( buuuuuuuuuuu

Gość ZmartwionaJestem.
Dziekuje za odpowiedzi dziewczyny bo to nie wyglada za ładnie i napewno nie chcialabym by mój mąż ogladal mnie tam;)Mam nadzieje ze po porodzie to zniknie albo chociaz troche zniknie,jeszcze się zapytam jak mam leczyc pęcherz?mam straszne bóle pęcherza szczegolnie kiedy powstrzymuje mocz najczesciej w nocy nie piecze mnie cewka nie mam problemu z sikaniem tylko ból mam jakby przed cewką czyli w środku że nie mogę się wyprostować do lekarza ide dopiero w polowie pazdziernika i nie wiem co robic,to tak odrazu by nie pisac nowego tematu,bede wdzieczna za odp

Gość ZmartwionaJestem.
???

Gość myśle ze lepiej
na kłopoty z układem moczowym dobra jest żurawina. MOżesz pić herbatki z żurawiną albo sa tabletki. TYlko móze lepiej zapiszsie wcześniej do lekarza i dowiedż się czy możesz coś takiego przyjmować.

też mam nadzieję, że po porodzie to się odbarwi, chociaż nie jest to dla mnie i mojego męża jakaś masakra :) a musi mnie biedak golić i ogląda bardzo często :) co do pecherza: dużo wody, żurawina, witamina c w celu zakwaszenia ale jeśli nie będzie poprawy idź do lekarza, bo ja np. brałam antybiotyk- domowe sposoby nie pomagały

Gość ZmartwionaJestem.
Minia a czy mialas takie bóle jak Ja bo tesciowa mi mowi ze to nie moze byc pecherz bo ból pęcherza czy bakterie w pęcherzu to pieczenie podczas oddawania moczu pieczenie cewki i problem z oddaniem moczu a ja mam ból jakby w połowie pęcherza wyobrazam sobie to tak jakby cos tam było np kamien czy piasek i nie mogl isc i drazni mi pęcherz....

mnie nic nie piekło, ale miałam takie kłucie właśnie na środku, wyszły bakterie i białko w moczu. Dostałam receptę na antybiotyk, ale z zaleceniem, żeby najpierw spróbować domowych sposobów. Nie pomogło nic, brzuch bolał i doszło częste parcie na pęcherz. Wypiłam lek(jednorazowa dawka) i po 3dniach po bólu brzucha