Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie zdecydowankaa

doradzcie prosze...

Polecane posty

Gość nie zdecydowankaa

Mielismy wybrane imie dla dziewczynki : Aleksandra.Okazalo sie jednak ze bedzie chłopiec :-) i tu pojawia sie problem bo nie mozemy sie zdecydowac.Moze doradzicie nam. Myslimy o imieniach Franek, Tomek,Adam :-)ktore jest najładniejsze?

Gość sepia97583028
mi się Adam najbardziej podoba:)

Gość nie zdecydowankaa
a czy adam jest teraz popularnym imieniem bo jesli jest tak popularne jak julia czy wiktoria to raczej nie..ja sama mam pupularne imie i w klasie było na 5 dziewczyn o tym samym imieniu :-)

Gość dobra spacerówka
Tomek! super imię Tomcio! nie znam zadnego małego dziecka-Tomka, wiec nie bedzie sie w klasie powtarzac

Jesli dziewczynka miala byc Aleksandra to moze chlopca nazwijcie Aleks?

Gość nikiki27
Tomek, a moja corcia na imie bedzie miala wlasnie Wiktoria:)

Gość kijevna
Tomek:)

Miała być Ola, to niech będzie Olek :) czyli Aleksander, ładne imię i chyba teraz mało popularne.

Gość no coz wydarzylo sie i tyle
FRANEK TO NAJBRZYDSZE IMIE JAKIE MOZE BYC!!!!!!!!!

Gość nie zdecydowankaa
własnie Ola bardzo nam sie podoba a aleks juz nie :-) a Franek nie jest brzydkim imieniem :-) ja lubie proste Polskie imiona a nie takie jak Alan czy Ksawier itp. Takze Tomek albo Adaś :-) Mnie sie podoba nawet Franek ale skoro wiekszosc bedzie mowic " ale masz brzydkie imie" to moze lepiej nie...

Gość to może Olaf?
?

Gość nie zdecydowankaa
Olaf tez nie bardzo....my wlasciwie zdecydowalismy ze to bedzie imie jedno z tych trzech :-)Droga eliminacji je wybralismy.One najbardziej sie nam podobaja ale wszystkie tak samo i nie mozemy sie zdecydowac :-)

Mój mąż marzy o Tomku i u nas pewnie byłby Tomek :) Z kolei bart miał być Adam, ale ostatecznie został Łukaszem. Franka żadnego nie znam :(

A ja znam jednego Franka i wcale nie jest źle. To kwestia przyzwyczajenia i osłuchania. Jak mama sie do niego czuliła to mówiła "Franuś;", a jak była zła to "Franciszku!" i fajnei to wyglądało :-) Poza tym uwazam, ze pytanie na forum które imię ładniejsze jest bez sensu - każdy ma inny gust.

Tomek najlepsze! Tomuś, Tomcio... ;) Poza tym wszystkie Tomki to niezłe gagatki, wiem cos o tym, bo sama mam 3 letniego Tomusia. Jeśli chcesz energiczne i inteligentne dziecko to imie Tomek będzie jak znalazł ;)