Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdychajaca_sprzataczka...

mam dosyc!!co robic????

Polecane posty

Mam 38 goraczki, czuje sie okropnie, dziecko (3lata)dochodzi do siebie po chorobie, nie chodzi do przedszkola, jeczy bo mu sie nudzi, burdel w domu, maz wraca o 20:00 z pracy, a ja zdycham, mam nerwy, dre sie na malego, bo nie wiem gdzie lapy wlozyc, czy sprzatac, czy gotowac, czy prasowac, czy bawic sie z malym....tak naprawde czuje sie jakby czolg po mnie przejechal, nie mam nikogo do pomocy, rodzice mieszkaja 1000 km odemnie,przyjaciele tez, a znajomym nie ufam. ryczec mi sie chce...:(

Gość Adrian_18
piszesz: burdel w domu. Czy ty prowadzisz burdel czyli agencję towarzyską ?

Gość sepia975
zrób sobie dzisiaj wolne. zajmij się tylko dzieckiem. nie sprzątaj, a jak mąż wróci powiedz że się okropnie czułas i tyle.

burdel-balagan :( Chodzi o to ze ja nie umiem zyc w balaganie, musze choc troche ogarnac, a to troche to naprawde TROCHE, pranie, koniecznie, bo niedlugo nie bedziemy mieli w czym lazic :(po chorobie nie umiem sie ogarnac, musimy tez cos zjesc, obiad musze gotowac, jak moge choremu dziecku bylo co dac zjesc???? maly porozwalal owoce z kosza, plyty dvd, brudne pranie prozrzucane, maly sie nudzi wiec wykorzystuje moment i balagani...krolika z balkonu mi ciagle przynosi, bobki mi wali na dywan...matko tak moge wymieniac.... najpierw zaniose pranie, potem owoce, odkurzymy razem z malym, ahh, potem pomalujemy farbami, klocki pobudujemy, i spac -popoludniowa drzemka, i tak jak zawsze wiem , poloze sie z nim i padne, i znowu nic nie zrobie, ale przynajmniej szybciej wyzdrowieje. gadam tu o swoich problemach, sorry, ale zalamanie mam , a nie mam z kim gadac :(