temperatura 0 Napisano Wrzesień 24, 2010 witam kobietki zastanawiam się czy któraś z was też tak ma jak w temacie jest to taki ból jak przed @jakieś napinanie skurcze kucie jajników troszkę mnie przeraziły te dolegliwości więc umówiłam się na wizytę u gina ale to troszkę potrwa bo długa kolejka dopiero może mnie przyjąć za 2 miesiące.Proszę doradźcie coś a może któraś ma tak samo mam nadzieje że to nic poważnego.PISZCIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
temperatura 0 Napisano Wrzesień 24, 2010 żadna nie miała tak,albo ma?piszcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zamyślona................ 0 Napisano Wrzesień 24, 2010 Hmm możesz mieć jakieś zapalenie jajników czy też przeziębienie , albo jeśli masz dużo stresu to też tak reaguje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Charlotte300392 0 Napisano Wrzesień 24, 2010 Ja tak miałam teraz, a przed miesiączką dwa dni stosunek przerywany :O bałam się, że ciąża.. ale cykl wyglada normalnie, teraz mam chyba dni płodne, czyli jak zawsze w tym czasie. Więc może to tak o Cię boli ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach