Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość depresjae232

nie nadaję się już do niczego - samobójstwo to jedyne rozwiązanie

Polecane posty

Gość depresjae232

mam 29 lat. Od małego koledzy o koleżanki wyśmiewali i gnembili mnie. tak było od podstawuwki aż po liceum. Z tego powodu nie dokończyłem liceum bo bałem się chodzić do szkoły bo się ze mnie wyśmiewano i gnembiono. Od tamtego momentu siedze cały czas w domu i nigdy nie pracowałem. na początku rodzice mnie straszyli że wyrzucą ale później zaakceptowali fakt że się do niczego nie nadaję. Ojciec kolka razy załatwił mi pracę na budowie ale i tak długo tam nie pobyłem. jestem bardzo chudy i niski i koledzy na budowie mówiąc delikatnie pomiatali mną. Na dziewczynę też nie mam szans. do urodziwych nie należę i dziewczyny zawsze się ze mnie śmiały. Teraz wyglądam jak gimnazjalista i ludzie myślą że mam z 15 lat. Do tego jak powiem kobiecie że nie pracuję, mam tylko podstawówkę i mieszkam z rodzicami to zaraz ucieknie. Najgorsze że ja nie mam żadnego doświdczenia z kobietami, nigdy nie byłem na randce, nie pocałowałem dziewczyny, nie mówiąc o seksie. Już dawno bym poszedł na dzi**i, ale nie mam nawet kasy zeby uzbierać a poza tym jak raz pójdę to i tak za jakiś czas by mi się zachciało i nic by to nie zmieniło.

Gość depresjae232
ale mój największy problem to olbrzymi kutas - 12 cm nie mieści się do żadnej dziurki

Gość sdcsdsfsfsdfdsssdsfdsfdfsfdsfd
hmmm ja mam taki gust ze lubie szczurkowatych i chudych chlopaczkow, tacy mnie najbardziej podniecaja. to nie jest zart... jak przez net umawialam sie z kims w wiadomym celu i wysylali mi swoje zdjecia to zawsze tych przecietnych, normalnych odrzucalam a jak znalazlam takiego szczurka to spotykalam sie z nim na...;) wiecej wiary w siebie, musisz byc slodziutki kochanie . ja bym sie napewno z ciebie nie nasmiewala bo jestes w moim typie.a pasztetem nie jestem bo akurat sylwetke mam idealna(i biust, i tylek zajebisty z ladnym brzuszkiem), z twarzy jestem normalna, przecietnie ladna dziewczyna(bron boze nie bazylem) o pieknych oczach(wiele razy to slysze) i ladnym usmiechu, farbowana na jasny blond(naturalnie ciemny blond). wiec widzisz ze nie tylko zdesperowane i grube pasztety zainteresowalyby sie takim jak ty ale normalne i atrakcyjne kobiety takze:) szkoda ze nigdy na mnie nie trafiles i tak tkwisz w tym przekonaniu o swojej beznadziejnosci :( ale powiem szczerze ze na kochasia nadajesz sie w sam raz ale na meza niestety nie bo moj maz musi miec wyksztalcenie :(

Gość wygląd nie ma znaczenia
aż takiego jak kasa .jak byś miał kasę to miałbyś kochankę a jak miałbyś kochankę to byłbyś bardziej wyluzowany i dziewczyny same by cie podrywały ..

Gość kra kra kra
Suicide is painless It brings on many changes and I can take or leave it if I please

Gość kra kra kra
Suicide is painless It brings on many changes and I can take or leave it if I please