Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samsungxxx

Widzieliście jaka gruba jest Charlotte300392 ?

Polecane posty

Ale przeszkadza Ci to w czymś?? Jest miłą osobą, więc nie wiem czemu ją obrażasz??

Gość samsungxxx
nie wiem jak mozna sie tak zapasc i nie dbac o siebie fuj

i co z tego? widac ze komercja się kłania... nie każdemu podobają sie chudzinki :)

Gość samsungxxx
po co mam wrzucac swoje zdjecia, nie jestem taka głupia zeby wystawiac je na forum publicznym, mimo tego ze jestem ładna szczupla i zadbana, a nie taki prosiak:D

Gość samsungxxx
poszłaby troche pocwiczyła pobiegała skoro wie ze jest otyła a nie na kafe siedzi.

Gość Ernest H..
widzielismy. mogłaby zrzucic z 20kg bo narazie to masakra

Gość a macie jej fotke
bo bym se zobaczyl

Gość samsungxxx
lubie ssać jaja mojemu staremu

Gość samsungxxx
i co sie tak rzucacie, bo napisalam prawde ze jest gruba? bo jest i kazdy widzi

Gość samsungxxx
sexi fotki ma w swojej stopce:D

Samsung, widac ze masz zayebiste kompleksy, skoro lubisz wyzywac sie na innych. Tym bardziej, ze nie widzialam azeby Charlotte gdziekolwiek pisała cos niemiłego do kogoś. Wiec wypierdalaj bejbe w podskokach, ale już. 🖐️

Najzajebistsze jest to, że ona ma gdzieś to, co o niej myślicie :classic_cool: Nawet nie zaszczyca takich tematów swoją obecnością. A wy, skoro jesteście takie piękne i idealne to czemu tu siedzicie i wyżywacie się zamiast żyć swoim perfekcyjnym życiem? I skąd w tak cudownie obdarzonych przez los i naturę istotach tyle jadu i złośliwości? :O Paradoks :O

Gość samsungxxx
tak oczywiscie kompleksy, moze jeszcze zaraz napiszecie ze jej zazdroszcze wygladu. nie kazdy jest perfekcyjny ale bez przesady tak sie zapasc i zaniedbac. tak potwierdzam ja jestem ładna, do tego jestem szczupla i zgrabna, tylko ze trzeba tez patrzec na to co sie je, czasem pocwiczyc pobiegac wyciągnąc rower. a nie usiasc przed kompem z paką chipsów i wchłonąc wszystko. starsznie mnie drazni jak ktos jest gruby na swoje zyczenie

Gość czere pracus piątkowy
Carrie a moze ty mnie jutro zalozysz topa?

Jak byś była tak idealna i zachwycona sobą to cieszyłabyś się, że możesz błyszczeć na tle innych. Poza tym niektórym podobają się takie kształty jak ona ma i mówie to poważnie - mi osobiście nie, ale to nie oznacza, że nie ma takich osób. Widziałam dziewczyny grubsze od niej, w szczęśliwych związkach. Tak więc daruj sobie - trendsetterka nie jesteś jak narazie 🖐️

Gość samsung nie pierdol bo
na chipsy nie masz kasy to ludziom zazdrościsz:D to że nie stać cię na żarcie i jesz raz w miesiącu to twoja sprawa:P inni mają lepiej:D idź do pracy albo na ulicę zawsze coś zarobisz:D Jagoda

Gość samsungxxx
jasne ze jestem zachwycona sobą i tym jak wyglądam. i tak jak napisałas niezmiernie ciesze sie ze moge błyszczec na tle takich grubasów. choc to zadne porównanie:O

Gość samsungxxx
jak jasne wmawiajcie sobie ze jak jestem szczupla to od razu gloduje. ja nie widze potrzeby opychania sie chipsami. jem zdrowe jedzenie a nie takie smieciowe i w takich ilosciach które rozpychają. poza tym sport to podstawa, dlatego denerwuja mnie ludzie którzy marnują sobie zdrowie przez żarcie

Gdyby tak było ty bys tak po niej nie jechała, bo takie osoby byś lubiła jako dobre towarzystwo dla siebie. Zreszta jak na móh gust twoja frustracja pewnie bierze sie z tego, że denerwuja cię wszystkie wyrzeczenia, które musisz ponosić dla utrzymania ładnej figury. I jak widzisz kogoś, kto sobie nie odmawia tego co ty to jesteś wściekła :P:P

jasne ze jestem zachwycona sobą i tym jak wyglądam. i tak jak napisałas niezmiernie ciesze sie ze moge błyszczec na tle takich grubasów. choc to zadne porównanie A czym tak błyszczysz? Plombą w zębie?

Gość samsungxxx
nie prawda i nie wiem dlaczego wogole tak sądzisz. a poza tym co z tego ze ona sobie niczego nie odmawia skoro tak teraz dzieki temu wygląda

Gość samsungxxx
a ona czym spasionym brzuchem?