Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _Yoko_Ono_

Wczoraj nowopoznany facet zaprosił mnie do siebie na kawę i ...

Polecane posty

Gość _Yoko_Ono_

Niedawno poznałam fajnego faceta i spotkaliśmy się kilka razy. Nie doobierał się do mnie, był bardzo miły i dżentelmeński. Wczoraj byliśmy znów na spacerze i potem zaprosił mnie do siebie na kawę. Trochę się obiawiałam, bo zawsze spotykalismy sie na miescie ale poszłam. Puscił film na kompie i oglądalismy go objeci, nie dobierał sie do mnie. Było miło:) Była juz 22 jak skonczylismy ogladac, chciał zebym została jeszcze ale nie zgodziłam sie - poprosiłam zeby mnie odprowadził do autka i sie pozegnalismy. Po powricie napisałam mu sms, ze dziekuje za wieczór i nastepnym razem zapraszam go do siebie na kawe. do tej pory mi nie odpisał. Zastanawiam sie czy to dlatego, ze nie poszłam z nim do łóżka? Znam go krótko i mimo ze mi sie podoba to jeszcze nie chciałam niczego więcej. Co myslicie, czy to powód dlaczego mi nie odpisał? Był naprawde miły, nie wydawał sie chooojem:( nie rozumiem ...

Gość _Yoko_Ono_
lenon nie tylko nie ma środków na koncie lenon lezy w grobie :-p

Gość _Yoko_Ono_
to nasza piąta randka, wie jaka jestem - inaczej by sie chyba nie umawiał, nie obajmował przy ogladaniu filmu, nie pstrykał mi zdjec na spacerze czemu sie nie odzywa?

Gość ile macie lat?

Gość chciał ciebie przelecieć
na przegnania

Gość _Yoko_Ono_
ja 29, on jest kilka lat starszy ja jestem po ciezkim poprzednim związku, nie umiem sie tak od razu otworzyć i potrzebuje czasu

Gość ile macie lat?
tzn nie interesuje mnie ile ty masz tylko raczej on, ale to dziwne, myslalam ze to jakis gowniarz, ale to dorosly facet.... czyzby jakis glupi foch?

Gość _Yoko_Ono_
nie, nie jest gówniarzem to dorosły facet

Gość ile macie lat?
Nie przejmuj sie i juz sie nie odzywaj, skoro on milczy tzn ze chcial tylko jednego. kij mu w dupe :classic_cool:

Gość Valery 3000
to nie za dobrze że nie odpisuje. Albo tak po prostu ma (np. brak czasu) albo nie jest Tobą na razie zainteresowany. Tak czy inaczej ani jednego ani drugiego nie rozwiązywałoby przespanie się z nim.

Gość _Yoko_Ono_
nie będe się odzywała, ale zastanawia mnie to, że przez tyle randek sprawiał wrażenie miłego faceta - chciało mu się tak tracic czas? :-p od poczatku dawałam do zrozumienia, ze szukam czegos na powaznie i nie intersuje mnie znajomosc tylko do lozka

Gość Valery 3000
To kwestia cierpliwości. Niektórzy przyjmują taką strategią np. ja kiedyś czekałem 3 miesiące i nic to sobie darowałem. Wiem strata czasu, zła strategia itp. Dlatego sie nie dziw że potrafimy czekać :) Nawet jeżeli chodzi tylko o jedno.

najwidoczniej dobrze się kamuflował..ech nie odzywaj się,olej to. Jeśli jest inny powód jego milczenia (np. nie mógł bo coś tam - ale to mało prawdopodobne) to sam się odezwie

Gość _Yoko_Ono_
nie jestem jakąs cnotką ani pancerną dziewicą :-p ale po moim poprzednim nieudanym związku chciałam poczekac teraz z sexem, zeby lepiej poznac tego faceta, zaufac mu oczywiscie, ze miałam ochote na sex, ale wolałam jeszcze troche poczekac no i sie przejechałam :(

Gość Valery 3000
NIe masz czego żałować - ja to przynajmniej chcę tylko jednego ale nie wykluczam zakochania się :P A jeżeli tak zareagowałby na odmowę na drugiej randce to znaczy że i tak by z tego nic nie wyszło.

Gość _Yoko_Ono_
to nie była 2ga randka, ale 5ta

Gość _Yoko_Ono_
on był po rozwodzie, miał dzieci z poprzedniego zwiazku, dla mnie to było troche za duzo, chciałm poczekac, poznac go lepiej

A dlaczego mówisz że się przejechalaś? Nic podobnego, chciałaś poczekać, zeby bardziej poznać - i wlasnie to sie stało. Poznałaś go. Czy nie widzisz, ze wygrałaś? Nie przespałaś się z facetem, któremu chodzi o jedno.

Gość _Yoko_Ono_
wiem, że poznałam jaki on jest i nie dałam się oszukac. to jest w pewnym sensie plus całej sytuacji. ale minus jest taki, ze jest mi zwyczajnie przykro - myslałam ze on jest porzadny

Taki jakby żal przebija z Twojej wypowiedzi że gdybys jednak poszła z nim do łóżka to znajomośc dalej by sie ciągnęła. Po pierwsze nie wiadomo, po drugie nie o to Ci chyba chodzi, prawda? A przykro może być rzeczywiscie.

Gość _Yoko_Ono_
to jest chore myslenie, ale tak walsnie jest jak piszesz - troche sie zastanawiam czy jakbym poszła do łozka to znajomosc trwalaby dalej i wiem, ze jakbym poszła do tego łozka to moglabym sie poczuc gorzej niz czuje sie teraz

Tak, takie myślenie jest chore. Jest symptomem poczucia małej wartości siebie. Nieliczenia się z własnymi potzrebami - to droga donikąd. Jesli chcesz czekać, czekaj. Tylko facet który to uszanuje będzie w stanie kochać Cię tak, jak tego potrzebujesz.

Gość _Yoko_Ono_
ja to rozumiem, ze facet który by mnie kochał uszanuje moje podejscie i poczeka mimo wszystko jest mi zle i smutno - naprawde myslałam,ze trafiłam na kogos powaznego

Gość trafilas na kopgos powaznego
tyle ze on nie trafil na jaks powazna

Gość _Yoko_Ono_
moja dupa - moja sprawa nie chciałam isc do lozka, bo to za wczesnie było dla mnie faceta ledwo znałam

Gość miałam przyjemność........
spotykania się z rozwodnikami i powiem Ci jedno, oninigdy nie szukali trwałego związku! chcieli tylko sexu, nawet jak byś z nim poszła, to on nie traktował by Cię jako swoją dziewczynę ale koleżankę do sexu. Bardzo dobrze zrobiłaś! 5 randka to dopiero poczatek, poczekać możesz i 5 miesięcy....z sexem wiem co piszę, z duzego rozwodowego doświadczenia nie odzywaj się do niego, on nie jest wart Ciebie....

Gość trafilas na kopgos powaznego
no to po co zakladasz temat? Powinnas byc zadowolona ze sie nie odezwal.