Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cudowna_Wenus1111

paulina przech - maxmodels

Polecane posty

No wiem, ale ja mówię tylko o twarzy. Jak ja zobaczyłam to nie mogłam się nadziwić. A po ostatnim odcinku dalej się dziwie, że zazdrościła tej jakiejs tam Soni (choć ona też jest ładna) bo to zupełnie inna liga. Pamela moim zdaniem ma urodę wręcz zachwycającą. Tylko nie zgadzam się z tym, co mówiła jej Piotrowska na castingu, że miała zły makijaż - moim zdaniem jej pasował. Tez sądzę, że nie wygra, własnie przez figurę, ale co z tego ;)

naturalna to ona z całą pewnością i szacunkiem - nie jest :) piękne to było, jak pokazywali w programie jak z tymi tipsiorami robiła pizzę... Jeśli to było w restauracji (a tak wyglądało), to gratuluję pomysłowości i odwagi przed mandatem z SANEPIDu :), i po drugie - obrzydliwe dla mnie to było, później te resztki serka pod pazurkami :D

Cudowna - no teraz to rzeczywiście lepiej, nie śledzę tego z takim zamiłowaniem, ale dzięki za odświeżenie :)

Gość a leviatan za to ty masz
szpetny szczurzy ryj :) nie lansuj sie tak bo mnie korci zeby twoje zdjecie wstawic :) moja kolezanka schudla dzieki tobie 20kg i niezla laska teraz z niej sie zrobila bo adekwatnie do mojej namowy powiesila sobie twoje zdjecie w kuchni i za kazdym razem gdy chciala cos wpierdolic leciala do kibla zwymiotowac bo widok takiego zmutowanego gryzonia nie jednego porusza do wymiotow :classic_cool: http://gfx.gameexe.pl/articles/jadeempire/monsters/szczur1.jpg ladny jestes levi :) ;) :classic_cool:

no, niektóre to nie do poznania :) 12 h - kiedyś też to przerabiałam w centrum handlowym, a teraz 8 w biurze nie mogę wytrzymać czasami :D

no ja wlasnie to robie:D naszescie mam laptopa :D i czekam do 20 ;d bo dziś koncze o godzinke wczesniej bo mnie moj zastepuje musze sie wycszykowac na weekendowa podróz:D wiec dzis 11 :D

Cudowna - eee no to masz bonus :) hehehe, ja to najbardziej nie lubiłam niedziel 10-20.. Mój to miał takie wq..., że kosmos :D siedział w domu i czekał a ja latałam i kawkę podawałam :D

Gość 43v3c
ona jest okropna,kształt twarzy kwadratowy,mocno zarysowane szczęki jak u faceta

Gość seeyfhdfgoig
brzydka .. nieproprcjonalna .. z czym do ludzi ? :O

Gość 43v3c
a ta blondyna podobna do waldusia kiepskiego heheheee