Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staraczka 86

najpierw spozniony potem krotki

Polecane posty

Gość staraczka 86

mialam nieregulerne okresy ale teraz czekalam az 2 tyg zrobilam test wyszedł negatywnie moze zrobilam go zle bo nie trzymalam 10s w moczu. pozniej dostalam 2 dniowego plamienia ciemny braz potem okres ktory byl mały i prawie sie zaraz zkonczył. dodam ze staram sie o dzidzie

te 10s nie ma znaczenia. Jeśli masz nieregularne miesiączki to warto się przebadać, bo mogą to być zaburzenia hormonalne

Przepraszam, ale nie bardzo rozumiem - czego nie trzymałaś 10s w moczu? Zakropiłaś test moczem i od razu go wyrzuciłaś, czy jak? Ja będąc juz w ciaży (ale jeszcze tego nei wiedziałam) miałam 3 dniow plamienia na brążowo - coś jakby początek okresu. A tak swoją drogą - cykle nieregularne to są wtedy jak raz trwają 30 dni, a raz 60 dni, a raz 90 dni - bo kilkudniowe odstępstwa (a tak wynika z Twojego postu) to są normlane, REGULARNE.

Gość staraczka 86
dzieki. ale nie wiem czemu ale nie mialam nawet nabrzmialych ani bolacych piersi. chociaz jak zawsze kilka dni byl pozniej to był nie dosc ze intensywny to strasznie bolacy

Gość staraczka 86
ja ma cykle po 2o pare dni teraz mialam 40. tak wlsnie zrobilam nasilakam poczekal 3 s zobaczylam test negatywny wiec tak jak mowisz wyzucilam go

ja myślałam, że chodzi Ci o strumieniowy- zamiast 10s tylko chwilę trzymałaś. Wynik odczytuje się nie po 10s, a kilku minutach- już nie pamiętam dokładnie 2tygodnie różnicy to juz nieregularność

Gość staraczka 86
tak wiem dlatego jak bede u mojego gin powiem zebydał cos na regularnosc moze wtedy łatwiej bedzie mi zajsc w ciaze

Gość staraczka 86
i dodam ze mam dziwny bol przucha a raczej podbrzusza czy mozliwe ze to moze byc ciaza czekac do nastepnej miesiaczki czy moze zrobic test

Gość staraczka 86
dziewczyny myslalam ze to juz koniec mojego okresu dalej leci cos jasnobrazowego myslicie zeby zrobic test

Gość gość
Ciekawa jestem jak się to potoczylo bo mi też spóźnił sie okres 10 dni a do tego byl jeden dzień krwawienia i to taka bardzo jasna krew a drugi i trzeci już skape brązowe zupełnie nawet wkladka wystarczy czyli okres 3 dni a zawsze mam 7

Gość gość
A test zrobiłaś??

Odnawiam temat. Zawsze miałam miesiączkę od 5 do 7 dni obfitego krwawienia. Cykl wahał sie pomiędzy 28-29, z odstępstwami od czasu do czasu maksymalnie do 33 dni. Tym razem spóźnił sie o 5 dni, a dzień przed miałam brązowe plamienie, pózniej przyszedł okres, pierwszy dzień słaby, drugi taki normalny bez obfitości, tampon na 4-5h starczał, i trzeci dzień słabiutko i koniec, dodam ze miałam kłujący bol brzucha inaczej niż zwykle. O dzidziusia sie staramy. Nie robiłam testu, bo te krwawienie wystąpiło i nie wiem.