Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiaa_24

Jak ludzie przeżyli śmierć rodziców?

Polecane posty

Gość gość
taaa przytulajcie sie pomijajac wszystkich innych takie zycie

Gość gość
fajnie troche lepiej mam k*****a dzisiaj taaakiego dola ze mi sie nic nie chce dzieki

Gość gość
fajne i te dwa ramiona fajne przyjemnie ze ktos mysli nie tylko o sobie dzieki mile to

Gość gość
Mialam 12 latjak stracilam tate a nastepnego dnia mame to jest straszne uczucie zamykalam sie w pokoju plakalam nic nie jadlam przez 2 miesiace pomomo uplywu czasu nadal czuje pustke w sercu

Wszystko da się przeżyć, ale jest ciężko. Wiem z doświadczenia.

Gość gość
Z utrata rodzicow trudno sobie poradzic. zwlaszcza jesli spada na jedna osobe, ktora nie ma wsparcia, u mnie tka bylo. Na szczescie sa domy pogrzebowe takie jak http://www.dpsz.pl/ - sporo mnie wtedy odciazyli. na szczescie.

Gość gość
Mogłabym tu pisać i pisać ale jestem totalnie zablokowana emocjonalnie. Powiem jedno-straszne.

Gość gość
Ojca straciłam w 1 dzień świąt bożego narodzenia..mame 11 miesięcy później - wylew. Nie przetrwała stresu i rozlaki z ojcem, depresja i ciągle skoki ciśnienia ja wykonczyly.... Ja bylam wtedy w szpitalu po operacji gdy zadzwonili ... Po śmierci ojca przez dlugi czas znajoma mnie woziła autem - bez alkoholu nie funkcjonowalam... Po mamy- bez alkoholu ale tez ciężko, prawie wylecialam z pracy bo prawie miesiąc mnie nie bylo podobnie jak z ojcem. Da sie to przeżyć. Jednak jest ciężko. Człowiek jest zły. Serce boli a wspomnienia zalamuja grunt pod nogami. Pusty dom. Często się placze. Ciężko wyjaśnić jak to jest tak dokladnie ale czujesz ze żyjesz ale jakby ciebie nie było.

Gość Iwa77

Dokladnie,tez stracilam Mama14 pazdziernika zmarla wylew.Jest ciezko,czesto powracaja wspomnienia z dziecinstwa pomimo ze mam 41lat