Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość medycyna32323

Uwazacie ze jak 30letnia kobieta mieszka z rodzicami to cos z nia nie tak???

Polecane posty

Gość medycyna32323

Ja tak nie sadze, bo sytuacja w Polsce jest ciezka i wiem ze ciezko czasem zyc zwlaszcza jak sie jest singlem. Dlatego nie potepiam jak ktos mieszka z rodzicami a ma 30 na karku.

Gość a co w tym dziwnego?
dziwne by było, gdyby była na ich utrzymaniu, ale jeśli się dokłada to ok

Gość echoooo
Kolejny tego typu temat. Jak zakładasz góry, że jest coś nie tak, to pewnie czegoś się doszukasz...Tak samo można powiedzieć, czy młode małżeństwo mieszkające z rodzicami jest normalne? Bez sensu dla mnie to...

Mój brat ma 36 i tez mieszka z mamą :)jego zona z dzieckiem w innym miescie a on tutaj pracuje i pomieszkuje u mamusi a co drugi weekend do żony jedzie :) wygodny prawda....

Gość medycyna32323
Poruszylam ten temat bo wrocilam z rekolekcji i ksiadz powiedzial ze jak ktos ma 30 lat i sie nie usamodzielnil i mieszka z rodzicami to cos z nim nie tak. W szoku estem ze tak sadzi biorac pod uwage realia polskie..

Gość no tak wszystko jasne
facet 30 lat mieszkający z rodzicami - nieudacznik kobieta 30 lat mieszkająca z rodzicami - wszytko w porządku gupie tzipy z was :D

Gość echoooo
Oj przecież wiadomo, czy różnie jest...nie popieram mieszkania razem w wieku powyżej 20 lat, ale nie neguję takich ludzi...bo różnie jest...

Gość Ja tam nie wiem
ale sporo moich znajomych w podobnym wieku mieszka z rodzicami

'Poruszylam ten temat bo wrocilam z rekolekcji i ksiadz powiedzial ze jak ktos ma 30 lat i sie nie usamodzielnil i mieszka z rodzicami to cos z nim nie tak." no ale ksiądz mieszkania nie musi kupować za mase szmalu :O czyli jednym słowem gówno wie o naszych realiach.

Gość Beatkoman
i gdzie się z nim bzykniesz ?

Gość a jak 35 letnia
kobieta mieszka z mężem u rodziców, oboje pracują- mogli by się wyprowadzić ale rozpieprzają swoją kasę na przyjemności i żyją na koszt mamusi??

Polska to kraj biednych ludzi i dopóki mieszkania będą miały równowartosć trzydziestoletnich zarobków, to taka sytuacja będzie na porządku dziennym.