Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opopopopww

wstydze sie swojego chlopaka

Polecane posty

Gość opopopopww

mam problem wstydze sie pantazjowac ze swoim chlopakiem jakos krepuje sie przy nim jak to zmienic?

Gość adkjvndfAHF
ale o co ci dziecko chodzi dokladnie

Gość opopopopww
o sex dziecko

Gość opopopopww
on ma krzywego ptaka i wstydze się tego , zawsze podczas seksu uciska mi nim nerkę :(

Gość opopopopww
troche doprecyzuje bo moze sie niezbyt jasno wyrazilam. Mam wielka ochote na seks z nim ale troche sie wstydze mu o tym powiedziec a tym bardziej to zrobic a mam takie mysli ze nagle podchodze, sciagam mu spodnie i zaczynam robic dobrze, pozniej on konczy na mojej twarzy. Moge mu to powiedziec czy uzna mnie za dziwke?? mam 17 lat i jestem malo doswiadczona

Gość opopopopww
no i po co piszesz jako ja zal po prostu jaja sobie ze wszystkiego robisz nudzi ci sie to na dwor wyjdz

Gość pakil
niewiem czy powinnas mu to mowic ale mozesz tak zrobic, jesli cie kocha to nie uzna napewno za dziwke a raczej za ideal

Gość kalibaliii
pantazjowac- co to znaczy?

Gość opopopopww
napisalam wyzej dokladniej, w skrocie o opowiedzeniu swoich fantazji.

Gość opopopwwww
poprzednie wypowiedzai nie sa moje prosze3 sie nie podszywac !!!!wlasnie ja mysle ze tak pomysli boje sie ze sie osmiesze przed nim

wiem że możesz czuć się głupio. czy uprawialiście już ''normalny'' seks? czy rozmawialiście na ten temat? może porozmawiajcie któregoś razu o swoich oczekiwaniach i fantazjach seksualnych, najpierw on niech powie i jeśli lubi takie wyuzdane zabawy to Ty opowiedz o swoich. jeśli nie lubi i jest taki bardziej... nieśmiały albo tradycjonalny to nie mów o swoich fantazjach. pozdro

Gość fsfdssf
bedziesz łykac jak pelikan

Gość sacc
to zalezy od relacji mniedzy wami :) ale mozesz zaryzykowac jesli mu ufasz, to podniecajace dla faceta, powiedz mu to gdzies w kawiarni to bedzie chcial wracac jak najszybciej do domu :D

Gość opopopwwww
uprawialismy ja naparwde chciala bym sie przed nim otworzyc on mowi ze nie kreci go ta jedna pozycja ale ja sie wstydze naprawde czyje dyskonfort

Gość opopopwwww
no dobra powiem mu a pozniej znowu bede sie krepowac ja wiem jakie on ma oczekiwania chciala bym je spelnic