Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamkaaa na maksa

Olal mnie.Kolejny facet.Co e mna jest nie tak.

Polecane posty

Gość zalamkaaa na maksa

Mam dosc.W kazdej dziewdzinie zzycia mi si wali.Nic nie uklada sie.i jeszce facet ma mnie gdzies.

Gość bensa
a co jeszcze jest nie tak ?

Gość zalamkaaa na maksa
Wszzystko. Samotnsc.Sama wychowuje od pocatku corke.Teraz ma 2 latka.Caly czas tylko z nia. Nie mam normalnego zycia.Chce jakies odskoczni.Cos innego.Miec kogos obok siebie.Z kim moge pogadac przytulic sie.Ale mi to nie jest dane asmakowac scescia i normalnej rodziny. Psychicznie jestem na dnie.

Gość bensa
hm... może za bardzo skupiasz się na innych a nie na sobie! zadbaj o siebie, moża jakieś hobby ? nie szukaj i nie rozglądaj się wokół bądz szczęsliwa sama ze sobą a ktoś wartościowy dla Ciebie na pewno się znajdzie

Caly czas tylko z nia. Nie mam normalnego zycia. A mawiają, że na świecie głupich nie brakuje... a o idiotkach nic.

Gość zalamkaaa na maksa
Ja tak nie potrafie.Tak bardo cche miec kogos obok siebie.Tak mi tego brakuje.Co ja moge zrobic majac dziecko.Juz nic. Jakie pasje czy hobby.

Gość do Mortifera
A co ma klamac, ze to sielanka??

Gość bensa
a ile masz lat ? mieszkasz w dużym mieście ? i czy możesz finansowo pozwolić sobie na dodatkowe zajęcia ?

Gość gleboka|refleksja
Nie panikuj, to ze nie odzywa sie od kilku godzin nie oznacza, ze od razu Cie olal. Chyba ze chodzi o cos innego. Za malo napisalas.

Gość zalamkaaa na maksa
Normalne ycie.To znacy normalny dom i rodzina.Ja jestem caly czas sama z dzieckiem. Zero wsparcia.

Gość zalamkaaa na maksa
Ma wolne w ten weeknd.Napislaam "Czy ma ochote na spotkanie"Cisza od 12.Na gg byl .Nic nie napisal.Totalna olewka.

Gość sderftghj
cześć jestem w takiej sytuacji jak ty. Mam syna 2 letniego. Tylko ze mam meża chce go zistawic ale wlasnie boje sie ze z dzieckiem juz mnie nikt nie zechce

Gość pastafarianka reaktywacja
weź zacznij o siebie dbać, a co babcia/siostra/kuzynka rączek nie ma żeby ci pomóc?

Gość bensa
wiesz jak będizesz szukała wsparcia tylko u innych sama nie rozwiązując swoich problemów t trudno będzie Tobie jeszcze długo popatrz na to z drugiej strony, szukasz faceta ale jaki to ma byc facet: 1. super gościu zaradny, z perspektywami na przyszłość optymistyczny opiekuńczy itd ( co Ty możaesz jemu dać, wnieść w ten związek, skoro szukasz kogoś żeby z kimś być ?na czym ta Wasza wyjątkowość miałaby polegać ? nagle taki facet zastuka do Twoich drzwi i powie: bierz córke idziemy na spacer, jedziemy nad morze miło spędzic czas ) 2. czy gościa który jest spokojnu, ułożony, także szuka bliskości i wsparcia w drugim człowieku ( ale on na poczatku także będzie oczekiwał tego od Ciebie, wiec ani Ty nie zrobisz pierwsza kroku z takim pesymistycnzym nastawieniem, ani on ) mam nadzieję, ze ktoś zrozumiał o co mi chodzi :)) a przede wszystkim Ty autorko! skoro nie umiesz być szcześliwa sama ze sobą dlaczego ktoś obcy ma być szczęśliwy z Tobą ?

Gość zalamkaaa na maksa
o to chodzi e nie mam nikogo dfo pomocy.

Gość gleboka|refleksja
No dobrze. Ile trwa Wasza znajomosc/zwiazek? czy to dopiero faza podchodow? Inna sprawa, że może Ty za bardzo chcesz. A na siłę to nie ma co szukać, bo potem wynajduje się jakieś byle co i więcej kłopotu z tym niż pozytku.

Gość zalamkaaa na maksa
Facet numer.1. Ja tez potrafie duzo od siebie dac.

Gość zalamkaaa na maksa
Na pocatku podchodzilam do tej znajomosci z duzym dystansem.Ale czuje ze sie zauroczylam.Jestemy z roznych miast.

Gość bensa
a co konkretnie ? jesteś pesymistycznie nastawiona do życia (oczywiście każdy ma gorsze dni) oczekujesz pomocy od innych ( napisz ile masz lat ) a o co konkretnie poszło z tym nowym facetem? to że nie odpisał? wiem że jak się czeka na wiadomość od kogą a jej nie ma to bywa to uciążliwe, ale z czasem mija!

Gość gleboka|refleksja
Dziewczyno czego Ty od nas oczekujesz w ogóle? napisaleś zdawkowe zdanie, ze facet cie olal i co mamy z tym zrobic Twoim zdaniem? Mamy Ci w czyms pomoc?

Gość zalamkaaa na maksa
O nic nie poszlo.Normalnie pisalismy ze soba codziennie.Dzis napisalam mu sms."Jakie ma plany na weekned".Mowi ze nie ma.Wiec zaproponowalam spotkanie .I nie opdisal.

Gość zalamkaaa na maksa
Chce sie tylko wygadac.Nawet nie mam z kim pogadac.

Gość gleboka|refleksja
Aha, czyli nie chcesz dojsc do zadnych wnioskow dlaczego kolejny facet Cie olal? Moze problem tkwi w tym, ze trafiasz na facetow, ktorzy chca sie zabawic i nie toleruja cudzyc dzieci?

Gość no to już wiesz
koleś ma plany na weekend, ale nie związane z tobą i twoim dzieckiem dziwisz sie że nie odpisał, a niby co miał napisać ? że idzie do klubu z kumplami a jutro będzie odsypiał ?

Gość zalamkaaa na maksa
Wolalabym prawde.Wiec nie rozumiem po co tyle czasu utrzymywal kontakt jesli mu nie zalealo na mnie ani na znajomosci.

Gość no to już wiesz
po choinkę spotykasz się z kolesiem z innego miasta ? już samo to że jesteś samotną mamą utrudnia związek no a związek samotnej matki z kimś na odległość to już wyższa szkoła stawiania na linię największego oporu.... próbujesz głową przebić mur i dziwisz sie że się nie udaje następnym razem celuj w jakiegoś wdowca z dzieckiem....może będziesz miała większe szanse powodzenia

Gość zalamkaaa na maksa
O dziecku wiedzial od samego pocaztku.Mowil ze dla niego dziecko nie jest zadna przeszkoda.

Gość no to już wiesz
wiedział, wiedział.....jak chciał się zabawić to się nei zastanawiał jak to będzie z dzieckiem....przecież na randki chyba nie brałaś dziecka

Gość zalamkaaa na maksa
A dlaczego nie.Mieszkam w malym miesice i trudno kogos poznac.A tymbardziej ze nigdzie nie chode.To w jaki spoob mam kogos poznac.

Gość no to już wiesz
nie masz co rozpaczać, po prostu koleś nie myśli tak poważnie jak ty myślałaś o nim ile w ogóle macie lat