Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamkaaa na maksa

Olal mnie.Kolejny facet.Co e mna jest nie tak.

Polecane posty

Gość zalamkaaa na maksa
Rozmawaiamy ze soba codziennie.Czasami w ciagu dnia jak ma prerwe w pracy albo ma prace na komputerze. Wsumie tak ok.2h dziennie rozmawiamy.A rozmowy sa o wszstkim.Na gg.

Gość no to już wiesz
nie wiem śmaić się czy płakać czyli twój wymarzony to koleś któremu nawet się z chaty nie chce wyjść, siedzi wieczorem przy kompie z piwem i pisze do Ciebie rysuje mi się obraz kolesia który albo nie ma znajomych albo jego znajomi już pozakładali rodziny, nie ma zainteresowań więc siedzi przed kompem

Gość gleboka|refleksja
No ale skoro Ci nie zalezy na nim, poniewaz sama nie inicjowalas kontaktu, to dlaczego teraz czujesz sie zalamana? Po tym co tu czytam i widze, tj braku reakcji na to, co inni pisza, stwierdzam, ze jestes chyba psychiczna :)

Gość zalamkaaa na maksa
Nie obrazam sie tylko do mnie nic nie dociera. Jak ja mam zapomniec zajac sie czyms innym jesli moj swiat to dom i dziecko i ciagle problemy.Z ktorymi sobie nie radze. Nie moge po nocach spac.Nie moge sie na niczym skupic.

Gość gleboka|refleksja
Nie mozesz spac odkad on nie wyraza checi na spotkanie czy te problemy ze soba mialas jeszcze nim go "poznalas"?

Gość acomytumamy
Dokładnie, do niej nic nie dociera:)

Gość gleboka|refleksja
Masz 30latek i sadzisz, ze jakis obcy facet bedzie lekarstwem na Twoje problemy ze soba? Pracujesz Ty w ogole kobito?:O

Gość zalamkaaa na maksa
Zanim go poznalam.Moje problemuy ciagna sie od okolu roku i tym wszstkim jestem sama.

Gość gdzie ojciec dziecka ?
nie moze zajac sie dzieckiem ?

Gość gleboka|refleksja
No jak mowie- psycholog potrzebny od zaraz. A moze on z Toba rozmawia z litosci? Bo wie, ze jestes taka sama i masz problemy...

Gość zalamkaaa na maksa
Nie pracuje jak narazie. Mysle e bliska osoba nawepwno by mi pomogla.Bo czulabym sie potrzebna, kochana, mialabym wsparcie to czego mi brakuje.A ja tego nie mam. Moje problemy ze soba zaczely sie ok.5 lat temu.I jest coraz gorzej.A tera dochodi samtnosc. Sama musze zadbac, zatroszcyc sie o dziecko.Pmietac o wszystkim.I zero odpoczynku i czasu dla siebie.

Gość acomytumamy
Ma problemy ze sobą dziewczyna i chyba nawet on już też się zorientował. Moja droga, czasami tak jest, że jedno spotkanie wystarczy, żeby się zorientować, że to nie to:) Nawet najczęściej tak jest.

Gość zalamkaaa na maksa
Ja mu nie mowie o swoich problemach. Ojciec dziecka siedzi a granica wiec nie pomaga mi nic.

Gość zalamkaaa na maksa
Ja chodze do psychologa.Dzis mialam juz 4 wizyte.I nic mi to nie pomaga. Moge sie tylko wygadac, wyzalic ale problemy i samotnosc dalej bedzie.

Gość gleboka|refleksja
Wiesz.... to najlepiej wyglada. Ty w depresji prawie, z dzieckiem, ale za to bez pracy... i co ? facet 30letni ma na to pojsc? Moze gdybys wygladala jak angelina j. to by sie skusil... Widac, ze bardzo chcesz facetal; sama napisalas, ze liczysz, ze taka osoba, by ci pomogla. to bardzo naiwne. zwlaszcza jak na 30latke. Faceci maja radar i wyczuwaja takie babki jak Ty. Moze uznal, ze bedzie mial w Tobie przyjaciolke i dlatego nie odpisal na smsa o spotkaniu. Moze uznal, ze ta znajomosc pozostanie wirtualna. Co sie dzieje z ojciem twojego dziecka?

Gość gleboka|refleksja
nienajlepiej**

Gość zalamkaaa na maksa
Jesli niby zauwazyl ze e mna cos nie tak.To czemu mowil o kolejnym spotkaniu i dlaej utrzymywal kontakt. To mine zastanawialo caly czas.

Gość zalamkaaa na maksa
Ja ide nie dlugo do pracy a dziecko do zlobka.Ja nie potrebuje faceta, ktory ma mnie utrzymywac.Sama zadbam finansowo o nas. Ale kogos to mnie zaakaceptuje to jaka jestem , ze mam dziecko. Dlaczego kady facet z ktorym rozmawialam, mialam jakis kontakt mowili zze bardo lubia ze mna rozmawiac.

Gość gleboka|refleksja
Pytalas ich dlaczego lubia z Toba rozmawiac?

Gość zalamkaaa na maksa
Tak.Ze jestem madra i intelegetna kobieta.mOZNA ze mna pogadac o wszsytkim.

Gość zalamkaaa na maksa
Mam poukladane w glowie i wiem czego chce.

Gość ania 2772
olej tu wszystkich. to ze masz dziecko to nie znaczy ze nie mozesz ulozyc sobie zycia. jezeli facet zaczal z toba korespoondencje, wiedzial ze masz dziecko i po spotkaniu sie nie odzywa to widocznie cos nie zaiskrzylo. facetowi jak sie podoba kobieta to nie analizuje ze masz dziecko itp. faceci sa prosci jak cepy. jak kobieta sie podoba to poleci za nia jak pies ze zwisajacym jezykiem. myslalam ze jestescie od dawna a ty panikujesz po 1 spotkaniu. rada na przyszlosc: umawiaj sie jak najszybciej a nie ciagnij korespondecnji w nieskonczonosc.

Gość gleboka|refleksja
aha:O:O:O:O

Gość zalamkaaa na maksa
Po spotkaniu odzywal sie caly czas.Tylko naszz kontakt byl mniejszzy.Ale kadego dnia co wieczor rozmawialsimy.Wczoraj tez.I to on jak zwykle rozpoczyna rozmowe.

Gość aaaaaaaaaa moim zdaniem
jestes malo sprytna, malo inteligentna stad wszystkie twoje problemy zyciowe. nie wierz facetom, ktorzy mowia, ze masz poukladane w glowie.

Gość udręczona35
Dziewczyno Tego kwiatu pół światu !!! Olej gościa . Zrób sobie nowa fryzurę , umaluj twarz , malucha zapakuj do wózka i dalej w miasto :).... Pokaż że Jesteś twarda i takie drobnostki Cie nie załamują . Dajesz sobie radę z wychowywaniem maleństwa , idziesz do pracy zobaczysz jeszcze trochę a wszystko się ułoży. I pamiętaj Miłość jest jak kot .Przyjdzie do Ciebie sama gdy tylko przestaniesz ja gonić ... Wierz mi to jest prawda . Pozdrawiam .

Gość zalamkaaa na maksa
Trzeba miec za co robic fryzure cy makijaz. A po za tym mieszkam w malym miescie. Ju wogole stracilam jakokolwiek wartosc siebie.Wiem ze jestem gorsza.Nic nie warta.Poczucie mojej wlasne wartosci wynosi juz teraz-100.

Gość blejzpaskal
No teraz pewno trudno o prace osobie z zawodowym wyksztalceniem.

Gość jdhfjdhf
a co się dzieję z ojcem dziecka?