Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlamana zaczarowana

WAZNA SPRAWA!!!!!!! POMOŻCIE MI BO NIE WIEM CO ZROBIC

Polecane posty

Gość prezentprezentprezent
no i temat zamilkl..

Gość zlamana zaczarowana
nie zamilkł. wiecie co tak sobie mysle o tym wszystkim i az mnie skreca od srodka. chce sie na niej zemscic ale mam juz swoje lata i nei wiem czy znizac sie do jej poziomu ale z drugiej strony odczuje satysfakcje

Gość prezentprezentprezent
no to chyba fajnie odczuc satysfakcje ;) niz potem zalowac ;)

Gość zlamana zaczarowana
w takim razie czekam na dzisiejszy wieczor, zobaczymy co sie wydarzy a nawet jesli nei przyjedzie wysle jej jutro ta rozmowe i napisze zeby sie domyslila jak sie skonczylo

Gość zlamana zaczarowana
ale wiecie co moze sie okazac ze dziewczyna jest w niego tak zapatrzona bo skoro zrobila takie swinstwo zeby z nim byc i nadal sie tego wypiera to moze mu wybaczy to wszytko

och widzę ze kolejny fajny temat:) wyślij jej to, och ze takie pizdy po świecie chodzą i się za cudzych facetów zabierają:( czekam do jutra, chętnie zobaczę jak ja zniszczyłaś:))

Gość zlamana zaczarowana
ona ma 20 lat wiec moze nie zrozumiec ytego wszytkiego i mu wybaczy a moj plan bedzie do niczego i tylko siebie skompromituje... bozeeee cala sie trzese i nei wiem co robic. a jak on rzeczywiscie przyjedzie i zacznie sie dobierac do mnie... od jakiegos czasu spotykam si ez kims i jestem zaangazowana ale z drugiej stroony nei wiem czy pomimo calej tej sytuacji potrafilabym odmowic bylemu... znowu placze przez gnojka

Gość gdfhdfh
wyslanie jej waszej rozmowy zrobi krzywde tej kobiecie a nie jemu, chyba nie o to chodzi! to on jest ten zly i to on ma cierpiec a nie ta kobieta:) musisz zrobic tak zeby to on oberwal za swoje a nie ta biedna kobieta ktora teraz omamia

Gość gdfhdfh
jak wyslesz jej ta rozmowe ona biedna bedzie cierpiec a on znowu wyjdzie bez szwanku i poszuka nastepna kobiete do wykorzystania badz sexsu! kobiety w takich sytuacjach nie mysla racjonalnie i robia na zlosc nie tym osoba co trzeba, ta kobieta nic ci nie zrobila ze chcesz ja ranic rozmowa, to on wam wyrzadza krzywde

Gość gdfhdfh
gdrggdg - zgadzam sie z ta wypowiedzia:) ta jego obecna kobieta jest ofiara tak jak ty, a ty nad bidulka chcesz sie mscic tylko za co?? czy to nie na nim powinna byc zemsta

Gość zlamana zaczarowana
ona nie jest ofiara bo doskonale wiedziala ze on ma dziewczyne i ze jestesmy w separacji i pislaa do mnie na gg kiedy akurat mielismy 3 tygodniowa przerwe, ze ona sie z nim spotyka ze teraz on jest jej ze nie mam juz co wraca, po czym wypisywala mu komentarze na nk. powiedzialam mu o tej rozmowie na gadu ale on sie jej zapytal o to a ona sie wyparla twierdzac ze sobie wymyslam. nic sobie nei wymyslilam bo czas i miejsca sie zgadzaly i nei wychodzi na to zeby to byl az taki zbieg okolicznosci...

Gość zlamana zaczarowana
ona majac 20 lat chciala go zdobyc i wykorzystala to ze on akurat ma mieszane uczucia co do mnie i ze zyjemy na krawdzi byc lub nie byc. potem do mnei pisla na gadu co nie zmienia faktu ze on polecial od razu w ramiona innej i nie wierzyl mi tylko nowo poznanej gowniarze

Gość zlamana zaczarowana
zaraz koncze prace wiec musze uciekac, jak tylko bede miala dostep do kompa to od razu napisze co i jak wyniklo z tego wszytkiego. trzymajcie za mnei kciuki a jak cos to piszcie co mam dalej robic bo i tak ta rozmowe wysle jej dopiero jutro lub w niedziele

Gość zlamana zaczarowana
jestem znowu. bylo naprawde ciezko, przyjechal w nocy po pracy... caly czas rycze nawet ok nei zmruzylam

Gość napisz więcej autorko

Gość zlamana zaczarowana
no wiec mialam plan zeby jego dziewczynie wyslac nasza rozmowe na gg. on przyjechal i rozmawialismy, powiedzialam mu co czuje dlaczego tak sie stalo ze to wina tej dziewczyny bo ona do mnie pislala na gadu i ja sie poddalam. nasz zwiazek nei byl kolorowy ale to wiadomo sa dobre i zle chwile. poplakalam sie przy nim bo juz nie miaalm sil tlumic tego w sobie. on przytuli mnie ale nei chcial niczego wiecej twwierdzac ze nei moze zdradzic tamtej. rozmawialismy a ja caly czas plakalam bo bylam szczesliwa ze on jest przy mnie ze mowi ze kocha... juz nad ranem w koncu mnie pocalowal i spytal czy chce byc z nim, ja powiedzialam ze kocham i ze chce ale nei wiem jak to bedzie bo oboje jestesmy w zwiazkach. nby minely 3 miesiace od naszego rozstnia ale kazde z ns znalazlo kogos innego. powiedzielismy sobie duzo rzeczy takich milych, przytulalismy sie i plakalismy. postanowilismy dac sobie kilka dni na zakonczenie tych zwiazkow i chcemy do siebei wrocic...

Gość zlamana zaczarowana
nei wiem czy dobrze robie bo chlopakz ktorym jestem jest naprawde cudowny jednak gdy tmten mnei przytuli poczulam ze tylko jego kochm i nie jestem w stanie pokochac kogos innego. boje sie ze tamta dziewczyna moze nie dac mu spokoju i on powie mi ze tego nie zakonczy. strasznei sie czuje. od 3 dni nic nie jem bo mnie skreca w zoladku.

Gość zlamana zaczarowana
nikt sie nie interesuje.... poplacze w samotnosci