Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vcxcvvcxccxv

Nikt nigdy nie poprosił mnie o nr telefonu

Polecane posty

Gość vcxcvvcxccxv

Dziś widziałam jak typek zagadał zupełnie obcą dziewczynę i zaczął ją zarywać. Ja mam 19 lat i nigdy mi się to nie zdarzyło :O

Gość vcxcvvcxccxv
Kilka osób mówiło mi, że jestem ładna :(

niektórzy mają takie coś że ludzie do nich sami zagadują. Nie wiem co z twoim wyglądem. Wrzuć zdjęcie to ci tu napiszemy co nie tak. Jak się wogółe ubierasz nieśmiały jesteś?

jeżeli to była rodzina mówiąc żę jesteś ładna itp to kłamali żeby Cię nie dołować

jak nie chcesz żeby wszyscy widzieli twoje zdjęcie wyślij mi na maila. Kris2030@wp.pl nie gryzę ;)

Gość vcxcvvcxccxv
Nieśmiała* jeśli już :) Nie jestem jakaś strasznie nieśmiała, potrafię podejść do kogoś i zapytać o godzinę itd. Ubieram się raczej ładnie - zależy czy idę do sklepu czy na uczelnię itd. Jesienią, kiedy zakładam kozaki na obcasie, płaszczyk to zdarza się, że się za mną oglądają. Wyglądam na młodszą niż jestem w rzeczywistości co uważam za minus. Jestem też bardzo szczupła i niewysoka (mam 160, niech będzie, że niska)

Gość vcxcvvcxccxv
Oprócz rodziny powiedziała mi to babka w autobusie, w sklepie, kolega, koleżanka. Na zdjęciach raczej ładnie wychodzę, wrzuciłam na max models to pisali, że ładna jestem. Ale może w rzeczywistości gorzej wyglądam. Zresztą na fotach czasami też mogę beznadziejnie wyjść

Gość chłopaak naa kochaankaa
Nie bądź desperatką kórwo

a na uczelni masz dużo facetów? wychodzisz z domu na jakieś imprezy domówki. Z tym wzrostem to masz w normie. Bardzo dużo kobiet tyle ma wzrostu;) zawsze możesz założyć szpilki i lepiej będziesz wyglądać.

Gość chłopaak naa kochaankaa
Może zacznij szukać kogoś z miłości a nie ! Trafi ci się prawdziwa miłość to będziesz z kimś a jak nie to zostaniesz sama. Ja pierdolę , czy to tak trudno zrozumieć ?

ze zdjęciami to różnie bywa jedni są bardziej fotogeniczni inni mniej. Ważne też jak kto robi zdjęcie oświetlenie jakość aparatu. Szczerze to jesteś młoda masz czas znajdzie się jeszcze facet. Skąd wogóle jesteś?

Gość Jon Irenicus
autorko, podasz mi swój nr telefonu? ale pytam na poważnie.

teraz dużo dziewczyn podrywa facetów. Nie szukaj faceta na siłę bo jak facet skuma że jesteś ostro napalona na związek to może Cię wykorzystać.

Gość vcxcvvcxccxv
Na uczelni jest wiecej dziewczyn ;) Ale trochę facetów też jest... rzadko wychodzę, jeśli już do na domówki ze znajomymi w stałym gronie

Gość to cie jeszce poproszą
i pewnie nie raz, nie rób problemu, jestes mloda, a mlode chlopaki nie ;ubia telefonowac.

Gość vcxcvvcxccxv
kapselko, wiem, nic na siłę. Nie jestem zdesperowana tylko zastanawiam się "co ze mną nie tak"... Również uważam, ze bedzie to będze a jak nie to trudno

Gość Jon Irenicus
nie zamartwiaj się, naprawdę

Gość vcxcvvcxccxv
Szczerze mówiąc żaden nie wpadł mi w oko, choć jest kilku fajnych, ale nie chcę się ośmieszyć

Inne wyglądają jak ofiary, to dlatego są rozchwytywane. Wyglądasz na kogoś kto daje sobie sama w życiu radę. Faceci się boją takich kobiet. To nie znaczy, że będziesz sama. Ty, jak i one, zdobędziesz, urodzisz i wychowasz sama ;)

no to Ci napisałem dziewczyny same podrywają są dość nachalne. Jeżeli cicho siedzisz to Cię faceci nie zauważąją. Do tego sama napisałaś że rzadko wychodzisz na imprezy.

raczej faceci wybierają te co same ich podrywają lub takie co łatwo poderwać. Próbuj jakiego zagadać może sięuda ngdy nie rezygnuj bez walki.

Gość vcxcvvcxccxv
Dzięki ;) Pożyjemy, zobaczymy :D

a tam mnie nurtuje pytanie napisz jaki typ faceta Ci się podoba? charakter & wygląd

Gość vcxcvvcxccxv
Kurczę, ciężkie pytanie mi zadałaś. Powiem szczerze, że nie potrafię na nie odpowiedzieć. Ktoś albo mi się podoba albo nie, i nie zawsze jest to jeden 'typ' facetów... Ostatnio widziałam super faceta, policjanta na dodatek 9ale chyba był po pracy, bo wracał cywilnym autem do domu) :P Uśmiechnął się do mnie (a może śmiał?). W każdym razie mimo, że nie potrafię sobie dokładnie przypomnieć jeog twarzy, to nadal robi mi się miło na jego myśl ;) Kiedyś podobał mi się starszy ode mnie facet i zauważyłam, że teraz kiedy widzę na ulicy kogoś trochę go przypominającego, to zwracam na niego uwagę Jeśli chodzi o charakter to musi mieć dobre poczucie humoru i być inteligentny

kwiatuszku... moge prosić o Twój numer telefonu? Bardzo ładnie PROSZĘ :D i już masz :D już ktoś Cie poprosił

chłopaak naa kochaankaa chyba nie wiesz co oznaczaja slowa których używasz w kazdym innym temacie te same ;d

Gość knanb
kapselko - sprawdź maila Autorko, wchodzisz na ten portal po to, by pochwalić się, że ładna jesteś i oczekujesz, że to potwierdzimy nie widząc Cię? Daj spokój... Pomyśl sobie szczerze jaki chłopak podrywa dziewczynę ot tak na ulicy? Albo chce ją zaliczyć albo ma jakieś kompleksy... Ale może się nie znam, bo jestem dziewczyną. A przyszło Ci o głowy, że nie proszą o numer, bo myślą, że taka fajna dziewczyna jest zajęta?