Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vcxcvvcxccxv

Nikt nigdy nie poprosił mnie o nr telefonu

Polecane posty

w jej wieku to faceci nie szukają na stałe dziewczyny tylko żeby się pobawić i następna.

Gość vcxcvvcxccxv
knanb - nieee, nic nie oczekuję ;) Tylko czuję się dziwnie, bo nigdy nie miałam chłopaka (przypomnę, że mam 19 lat) i choć nie rozmawiam o tym ze znajomymi to sama o sobie zaczynam mieć zdanie, że jestem po prostu dziwna :O Chociaż jest jeden facet, który zapraszał mnie a to na spacer, a to na imprezę, ale ostatnio byłam dość zalatana i odmawiałam Nie jestem wybredna, tylko po prostu nie ma między nami tej chemii czy czegokolwiek (przynajmniej z mojej strony)

Gość mnion
niektorzy po prostu nie maja "tego czegos" co by przyciagalo facetow, mimo iz sa ladni/przecietni

Gość vcxcvvcxccxv
No, widocznie nie mam

to się odezwij do tego faceta spotkaj się poznaj go. Może to być nawet fajny facet. Czasem facet może nie być jakiś zajebiście przystojny ale po bliższym poznaniu okażę się bardzo fajny. Coś mi się wydaje żę po prostu w twoim wieku ważne bardzo jest wygląd facet nie tak i już bach skreślony.

Gość vcxcvvcxccxv
kapselko, bywało już tak, że podobał mi się ktoś o wątpliwej urodzie... Nie szukam modela, wręcz przeciwnie. Precyzując, ja nikogo nie szukam, tylko czekam aż ktioś mnie znajdzie :O

Autorko, właśnie jak miałąm 19 lat zdażyła mi się taka historia. Koleś podszedł na przystanku i powiedział, że jezdzimy tym samym tramwajem od dłuższego czasu, itp i poprosił o numer, bo moglibyśmy się gdzieś umówić jeślibym chciała. Byłam w szoku, bo jestem raczej brzydka, a w najlepszym razie przeciętna... no i dowartościowało mnie to, nie powiem, więc mu dałam ten numer. Ale jak się okazało, koleś był totalnie nawiedzony. Pisał dziesiątki smsów, dzwonił, chciał się bez przerwy umówić (akurat wtedy miałam dużo zajęć i nie mogłam się z nim spotkać w tym tygodniu). Wypytywał mnie o wszystko przez telefon, a ja uświadomiłam sobie że w sumie w ogóle tego człowieka nie znam, więc zaczęłam wykręcac się ogólnikami, a potem po prostu kłamać. W końcu zerwałam tą znajomość, ale też długo nie chciał odpuścić. Dzisiaj wspominam to ze śmiechem, ale cieszę się, że się z nim nie spotkałam. On nie był normalny... :O

dlatego jak dajesz numer na komórkę trzeba uważać. Najlepiej mieć telefon na kartę można wtedy wyrzućić kartęi masz nowy numer. Ewentualnie podać na maila adres.

Gość knanb
Eee tam, bzdura. Poczekaj sobie lepiej na tego komu się spodobasz, kto polubi twój charakter. Ja do 16 roku życia nie miałam żadnego chłopaka, nie całowałam się z nikim. Najpierw pojawił się jeden, potem był drugi i tak do czwartego. Nie odpowiadali mi z charakteru. Chciałabym cofnąć czas, kiedy to całowanie się i spacerki z chłopakiem wydawały mi się najpiękniejszym co może mnie spotkać. Niestety przejechałam się ;/ Nie szukaj nikogo na siłę, nie spotykaj się z byle kim. Rozwijaj swoje zainteresowania, a na pewno ktoś się znajdzie. A jak już coś jest nie tak to może twój charakter... Skoro jesteś zadbana, parę osób mówiło, że ładna, więc jest OK.

zamiast myślećo facetach zajmij się czymś masz jakieś hobby? zainteresowania. Może zapisz się na taniec

Gość vcxcvvcxccxv
Pewnie, że mam hobby :) O facetach raczej nie myślę, tyle co teraz wzięło mnie na rozmyślenia... :D Nie jestem typem osoby, która każdą wolną chwilę chciałaby spędzać z chłopakiem

pewnie to hobby to siedzenie na kafe;) pogoda ładna iśćna spacer lub rowerek i pojeździć

Gość vcxcvvcxccxv
Dzisiaj to już jestem padnięta ;) Najpierw praca, potem kilka spraw do załatwienia. Jutro robię zdjęcia. W niedzielę praca. Niedługo uczelnia... i tak leci, leci, leci Ale za to teraz będę ćwiczyć :D

Gość vcxcvvcxccxv
Nieeee :D Pompki sobie robię ;)

Gość vcxcvvcxccxv
Jest tu ktoś? :)

Gość może na pocieszenie powiem
że pewnie nie jesteś brzydka, a po prostu wyglądasz na kobietę z klasą - a taka nie zawiera znajomości na ulicy.