Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totalnie załamana

proszę o rade!!!!!

Polecane posty

Gość totalnie załamana

hej drogie panie.Dzisiejszy dzień miał być jednym z najlepszych dni w moim życiu.Miałam dziś zamieszkać z moim chłopakiem,od dawna mnie o to prosił aż w końcu się zgodziłam.Jednak on od wtorku się nie odzywa.Nie odbierał tel ani nie odp dopiero wczoraj dowiedziałam się od jego wspołlokatorki,że od 3 dni go nie ma w domu,nawet tam nie nocuje,zostawił tel i dokumenty.Przestraszyłam się,że coś mu się stało ale potem ona mi pow ,że widziała go z jakimiś chłopakami,było ich z dziesięciu.A dziś dowiedziałam się jeszcze lepszej rzeczy.Zajrzała w jego laptop a tam były maile .Prawdopodobnie jest z tymi kolesiami w hotelu i ktoś ma im tam przynosić pieniądze co 2 dni.Ten hotel jest drogi,nie wiem o co chodzi.On mi nic nie pow,nie mam z nim kontaktu 4 dzień ale on ma to gdzieś że się martwie,nie obchodzi go jak się czuję.Może celowo zostawił ten tel a kupił sobie drugi.Co oni by robili w tym hotelu tyle czasu?na dodatek jest tam klub nocny,boje się,że ...no same wiecie...co o tym myślicie?co radzicie?co robić?czemu on to robi?mowił,że mnie kocha,miał mnie o ręke poprosić w przyszłym tyg.;(;(;(

Gość totalnie załamana
bardzo śmieszne;/