Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozdarty on

rozdarty między dwiema kobietami

Polecane posty

Gość rozdarty on

Mam dziewczyne z którą jestem od 3 lat...związek trudny bo na odległość...myślałem o slubie...a teraz...poznałem inną...jest chemia i nic na to nie poradzę...jestem rozdarty, nie chcę być świnią wobec kobiety z którą jestem więc staram się trzymac dystans...ale to wszystko nie jest takie łatwe...

Gość z kim jestes ku sobie
ciekawe, która z nich jest twym przeznaczeniem>?

Gość rozdarty on
przeznaczeniem...hmmm...

Z kobietą jest jak ze ścieżkami: i tak wybierzesz źle. Nie komplikuj sobie życia, wybierz mniej rządzącą... a ty i tak wybierzesz inaczej ;)

Gość czy ktoś tu w ogóle cos robi??
co tak naprawdę ciągnie cię do tej nowej? nowinka? świeżość? ile masz lat? (wbrew pozorom szalenie istotne pytanie)

Gość zapach pomarańczy...
Po co masz się rozdzierać. Jak nie potrafisz wybrać jedną z dwóch kobiet, to pozostaje ci tylko jedno wyjście - zostawić je. Otrząsnąc się i znaleść trzecią. Jeden z jedną, ma być równowaga, inaczej dalej bedziesz rozdarty i nieodpowiedzialny.

Gość rozdarty on
odpowiedź na pytanie...mam 32 lata...czlowiek chce byc odpowiedzialny...a co mnie do niej przyciąga...tego własnie nie da się opisać...jest w niej coś co mnie przyciąga, dobrze mi w jej towarzystwie, dobrze się rozumiemy, czasem ciężko powstrzymać emocje...oj ciężko...wiem, że jej też , ale tak jak ja stara się trzymać dystans, choć ostatnio wychodzi nam to coraz mniej...i wbrew pozorom to naprawde nie jest łatwe.

no na pewno to łatwe nie jest :-( jestem w troszeczkę podobnej sytuacji... a całowaliście się już z tą nową? czy ona jest sama? ile ona ma lat?

a często się widujecie i w ogóle od kiedy się znacie? ja też staram się zachować dystans, chociaż jest to bardzo trudne :-O nie jestem tez w stanie zdradzić, a tak się właśnie czuję, chociaz nie robię nic złego...chyba :-(

Gość nowosc jest zawsze bardziej
ekscytujaca...

Gość mnion
ekscytuje ci, bo jest czyms nowym, za 3 lata sytuacja znowu by sie powtorzyla.

jest, ale człowiek nie wie czy to tylko ekscytująca nowość czy miże kiedyś prawdziwa miłość? jak to rozpoznać?

Gość zapach pomarańczy...
Zakończ stary związek, daj byłej dziewczynie szansę na poznanie lepszego partnera:) Nie bądź egoistą, bądź człowiekiem!

jestes gotowy na ostateczne rozstanie z aktualna dziewczyna? do czego ciagnie Cie w tej 'nowej'?

Gość zostaw je obie bo jesteś
żenujący! założyłes temat i masz wszystkich w dupie :-O

Gość rozdarty on
ja się tego po prostu nie spodziwalem, wytłumaczyć racjonalnie sie tego nie da. To jest ktoś z kim mozna mądrze porozmaiwać, ale też swietnie się bawic. Czuje , że trace kontrolę nad soba coraz bardziej...z drugiej strony jest ktoś z kim trochę się jednak przeżyło i to nie dlatego, że tak wypada ale daltego, że się tego chciało...

Gość rozdarty on
przepraszam za chwilową nieobecność...nikogo nie mam w dupie!

czego Ci brakuje u aktualnej???

Gość zostaw je obie bo jesteś
pewnie jest duuuuuuużżżżooo młodsza od ciebie :-O typowe! zostaw starą dla młódki :-O

Gość rozdarty on
może to odleglośc robi swoje...ale przez tyle czasu jakoś dawaliśmy radę i było ok, każde zylo trochę swoim życiem...w tej chwili jednak widzę, że jestem w stanie myslec o kimś innym...

Gość rozdarty on
żadne typowe...jest raptem 3 lata młodsza ode mnie, mądra, mocno stąpająca po ziemi dziewczyna, czasem kapryśna jak to kobieta, ale wie czego chce...no i działa na mnie że ...ech...

Gość rozdarty on
...ktoś napisał, że jest w podobnej sytuacji ale też nie chce zdradzać...chyba masz jednak łatwiej...gdyby mnie ostatnio nie pohamowala...zdradziłbym...

Gość idiotyczna moda
gdy tylko przeczytałam post o rozdarciu i związku na odległość...domyśliłam się że ta atrakcyjność nowej kobiety wynika z tego że w przciwieństwie do poprzedniej kobiety...ta jest łątwo dostępna, na miejscu tłumacz sobie jak chcesz, chodzi o element nowości, ekscytację i to że tamta jest daleko.... nie oszukuj siebie i tych dwóch pań, zachowaj się z godnością

chcialbys byc zdradzony??? pomyslales sie jak poczuje sie Twoja aktualna dziewczyna, niedoszla zona???

Gość rozdarty on
może masz rację...może znalazłem to czego zaczęło mi brakować...tak czy inaczej czego nie zrobie wobec którejś z nich będe świnią...życie...nieprzewidywalne i stwarzające czasem zupełnie nieoczekiwanie koniecznośc dokonania wybou który łatwy nie jest.

Gość rozdarty on
własnie dlatego zacząłem ten temat, że jak nikt chyba ja też nie chciałbym byc zdradzony...a jednak kontrolę tracę...wam kobietom wydaje się, że facetowi zawsze wszystko jedno...nie każdemu drogie Panie...nie każdemu...

Gość a co zakład
cokolwiek chcesz robisz z tą nową najpierw zakończ związek z swoją kobietą. Nie bądź jednym z frajerów...

Gość rozdarty on
wiem...dlatego właśnie jstem rozdarty...czas pokaże...może życie zaskoczy...

Gość wkurwiona laska na maxa
uwierz ze to moze byc chwilowe zauroczenie, zostawisz swoja partnerke, a pozniej rzeczywistosc okaze sie inna, a powrotow nie ma... znam wiele par, ktore tak sie rozstawały a pozniej strona ktora zawinila chciala wrocic, ale bylo za pozno.. Nie spotykaj sie z nia !! unikaj pokusy, a nie sam sie pchasz do niej