Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaczynam odchudzanie

Wiem,ze schudne jedzac wszystko gotowane na parze,ale(pytanie do znawców)

Polecane posty

Gość Zaczynam odchudzanie

chcialabym wiedzieć co po za tym jesc..Ile dziennie tłuszczy itp.Rozumiecie? Dzieki:)

Chudnie się od ujemnego bilansu kalorycznego a nie od gotowania na parze. Możesz sobie smażyć nawet w głębokim tłuszczu byle byś tylko spalała więcej niż zjadasz (zdrowość takich potraw to już inna sprawa). Ilość tłuszczu w diecie zależy od indywidualnego zapotrzebowania i obranej strategii (inaczej będzie na zbilansowanej inaczej na low carbach).

Gość Private Security
Neit a jezeli bede wpieprzal przez caly dzien hamburgery , jednak wartosci kalorycznej nie przekorcze. To nie przytyje?? Smiech na sali.

Gość sjksjkfhsdf
Jak caly dzien bedziesz wpieprzal hamburgery, to watpie zebys nie przekroczyl wartosci kalorycznej, jak dla przecietnej osoby moze ja przekroczyc jeden konkretny hamburger z frytkami ;)

Gość Private Security
sjksjkfhsdf Mozesz sobie watpic ale ja zadalem konkretne pytanie, wiec jesli nie znasz odpowiedzi to sie nie odzywaj.

Gość sjksjkfhsdf
A ja ci konkretnie odpowiedzialem. Konkret hamburger z frytkami to nawet 2 tys. kcal, czyli tyle co dzienne zapotrzebowanie dla przecietnego czlowieka mniej wiecej. Jak bedziesz zarl jednego hamburgera przez caly dzien to nie przytyjesz.

Gość sjksjkfhsdf
Oczywiscie przy zalozeniu, ze nie przekroczy on twojego dziennego zapotrzebowania.

Gość Private Security
Chyba ci sie cos POJEBALO dziewczynko..;... cheeseburger to 320 kcal wiec nie pierdol!!

Gość sjksjkfhsdf
Nie dziewczynko buraku... I zalezy jaki cheesburger, napisalem ze konkretny z frytkami, a nie jakies przekaski z mc donald. Nie zmienia to faktu, ze odpowiedzialem ci na twoje pytanie... Chciales sie posmiac i cos ci nie wychodzi, nie stresuj sie tak, bo ci zylka peknie.

Gość Private Security
Gowno wiesz a starasz sie udawac madrego. ZADALEM PYTANIE: CZY JESLI MOJE DZIENNE ZAPOTRZEBOWANIE kaloryczne bede uzupelnial HAMBURGERAMI Z MACA TO CZY NIE PRZYTYJE(nie przekraczajac go).Wiec prosze skoncz ze swoimi dziecinnymi wywodami.

Gość Private Security
2000 tys kcal mozesz sobie wsadzic w dupe. Cheeseburger to normalny hamburger a nie jaka pierdolona przekaska!! I na nic mi nie odpowiedzialas!!! CZY JESLI MOJE DZIENNE ZAPOTRZEBOWANIE kaloryczne bede uzupelnial HAMBURGERAMI Z MACA TO CZY NIE PRZYTYJE(nie przekraczajac go).--> to jest moje pytanie!!!

Gość Private Security
sjksjkfhsdf Nie dziewczynko buraku... I zalezy jaki cheesburger, napisalem ze konkretny z frytkami, a nie jakies przekaski z mc donald. Nie zmienia to faktu, ze odpowiedzialem ci na twoje pytanie... Chciales sie posmiac i cos ci nie wychodzi, nie stresuj sie tak, bo ci zylka peknie. Yyy na jakie pytanie odpowiedzialas , bo jakos nie moge skojarzyc??

o ten dupek private teraz tu psuje topik, widać ze masz grubą dupe bo taki znawca od odchudzania jestes ;D

Gość sjksjkfhsdf
Nie jestem kobieta baranie... widze ze musze ci to tlumaczyc wprost, bo po formie czasownikow nie potrafisz rozpoznac. "Cheeseburger z bekonem i frytkami - 2380 kalorii " masz tu wartosc z jakiegos artykulu, a cheesburger z mc donald, to ma 280 kcal wedlug tabeli, ale w 100g. I odpowiedzialem ci juz dawno, jak nie przekroczysz zapotrzebowania, to mozesz sobie wpierdalac te hamburgery.

Gość Private Security
http://www.shapefit.com/mcdonalds.html Oto link dziewczynko:) cheeseburger -320 kcal. W moim pytaniu nie chodzilo mi o jakies frytki ( nie wiem moze ty gdzies miedzy wierszami to wyczytala) a o same hamburgery wiec Jesli mam zapotrzebawoanie w granicach 2500 kcs i wpieprze tyle cheesburgerow by idealnie zaliczyc moje dzienne zapotrzebowanie , to przytyje czy nie?? Ty mowisz ze nie przytyje ale ty gowno wiesz , dlatego czekam az przyjdzie tu NAte i potulnie przyzna mi racje.

Gość Private Security
Oczywiscie pod pojeciem przytyc rozumiem zwiekszenie bf a nie wagi.

Gość sjksjkfhsdf
Sama gowno wiesz dziewczynko. I znam takie bary, gdzie jeden cheesburger jest taki, ze tych z mc donalda to sobie mozesz wpierdolic z 5 albo 6, zeby sie najesc tak samo, wiec moze miec i 2 tys kcal, nigdzie nie pisalem, ze to ma byc cheesburger z jakiegos mc donalda, co wyglada jak porcja dla 3 latka.

Nie chce mi się czytać tej pyskówki :P Polecam obejrzeć film "Grubsi nie głupsi" jest na youtube w częściach. Tam facet jadł w dzień dzień w McDonald's i chudł :) Jadł właśnie poniżej swojego zapotrzebowania. I tak twierdzę że można by na tym schudnąć, niezdrowo, bezsensownie ale MOŻNA.

Gość Private Security
sksjsjsks znam juz twoje zdanie uwazasz ze nie przytylbym , ok zaakceptowalem to.Teraz daj sobie spokoj. Czekam az na to pytanie odpowie adresat.

Gość Private Security
Ogladalem ten film.Tylko ze ten facet nie schudl a przytyl.Ale moze ty widzialas inna wersje specjalnie dla ciebie zrobiona:P

Pewnie oglądałeś Super size me" to zupełnie inny film.

Gość Private Security
Nate propagujesz na tym forum ze to kcal sa odpowiedzialen za to czy chudniemy czy nie , ale to nie do konca prawda. Strata wagi to nie strataa tluszczu.

Gość Private Security
Stracisz wage a przybedzie ci tluszczu tak bedzie wygladal final mojej zabawy z hamburgearmi.Ale czy mozna to nazwac odchudzeniem sie?? Zalezy kto jak to rozumie.

Gość Private Security
Florcia F masz cos do powiedzenia w tym temacie?? Nie?? to wypierdalaj

Gość sjksjkfhsdf
Jedzac byle co mozesz sobie spaprac metabolizm i zapotrzebowanie ci spadnie, ale jak bedziesz jadl rowno z tym obnizonym realnym zapotrzebowaniem, a nie z kalkulatora, to i tak nie przytyjesz, tyle ze prawdopodobnie bedziesz jadl coraz mniej.

Gość Private Security
WIEC JEZLI MOWISZ ZE CHUDNIE SIE Z UJEMNEGO BILANSU KALORYCZNEGO . TO JA ODPOWIADAM ..NIE!! TRACI SIE WAGE Z UJEMNEGO BILANSU KALORYCZNEGO. Zgodzisz sie ze mna Nate??