Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona sympatyczna

BIORE ODWET !!facet z sympatii ze mna randkuje, a jako "ukryty" nadal podrywa

Polecane posty

Czytam drogie babeczki wasz topik i taka myśl mi się nasuwa-choć sama nie mam konta na S nie ulega żadnej wątpliwości,że do znajomości internetowych trzeba podchodzić bardzo ostrożnie.Fajnie,że informujecie nawzajem i ostrzegacie przed patałachami ale weżcie pod uwagę fakt,że internet i literki potrafią być zgubne dlatego nie ma co się ekscytować kolejnym mailem czy fotką bo życie potrafi pokazać co innego.

no łasnie nie wiem czy ciagnac to dalej - on jest beznadziejny, uzalezniony od randek internetowych, psychiczny jakis moze rzeczywiscie dac sobie spokój?

musisz to zniesmaczona przemyśleć- w końcu "urobiłaś" się trochę w tej "kombinacji":)ale sama pewnie zdajesz sobie sprawę,że satysfakcja to małe pocieszenie-zakładająć,że będziesz chciała mu do końca dokopać. J aradzę Ci wyjść z założenia: Niech spada,a Ty z czasem podziękujesz Bogu,że Cię to zezowate "szczęście" ominęłło

wiesz, ja już dziękue Bogu, że mnie uchronił od dalszej znajomosci i sexu z nim - jak widzę co to za osoba .... flirtuje przez siec na wszystkich frontach a na randkach ze mną - romantyczny ideał !!!!

Gość lila36
moze i stara, ale głupia to se wypraszam Autorko, naprawdę mogłabys darowac sobie dokopanie temu padalcowi???????????????????????????

Gość Magda_25..
Są gorsi. Jeden przez 4 lata miał dziewczynę i był zalogowany na sympatii. Wszystkie bajerował a potem zaliczał. Mówił jej że idzie do pracy, a szedł pieprzyć się z napalonymi. Jego laska dowiedziała się od jego kumpli, którzy ją uprzedzili bo było im jej szkoda. Chodził do 3 w międzyczasie i każdej mowił że jest sam. Z tego co wiem chodziło mu o poznanie ustawionej bogatej dziewuchy. No i poznał a teraz ją zdradza. Jest z Gorzowa Wielkopolskiego.Paweł Ś.

Gość Just dance
Miał ktoś do czynienia z www.Karczan.sympatia.onet.pl?

Gość Just dance
Miał ktoś do czynienia z www.Karczan.sympatia.onet.pl?

Gość fa c e t
Lila ----> dzięki za wsparcie i przejście do drużyny przeciwnika :-) Na Kafe to normalna rzecz że się facetów wszystkich atakuje nawet tak porządnych jak ja :-) A czemu się moje randki urywały? nie wiem. Kobiety zachowują się bardzo asekuracyjnie i nieufnie na spotkaniu w realu. Ja raczej jestem skłonny do kilku spotkań zanim zadecydujemy co dalej, tymczasem już po pierwszym spotkaniu ciężko było ustalić termin następnego (coś jej zawsze wypadało) w umówionym terminie, więc po kilku próbach uznawałem że nie jest zainteresowana moją osobą. Oczekuję od kobiety pewnego zaangażowania i chyba tak powinno być z obu stron, ale jeżeli się daje sygnały, że są sprawy ważniejsze niż ta randka, to mogę zadzwonić max 3 razy, ale potem już sobie odpuszczam bo chodzi przecież o to aby dwoje chciało na raz.

Gość treelle melee dutkiii
Facet- a skad jestes?

Gość fa c e t
Mam 33 lata

" [zgłoś do usunięcia] zielonooka1988 hehe ja kiedyś zrobiłam lepszy numer Również zaczełam spotykać się z facetem z Sympatii. Trwało to ze 3 miesiące. Swoje konto usunełam z myślą, że już nie będzie mi potrzebne. Miałam nadzieje, że on zrobił to samo, ale....któregoś dnia weszłam i zobaczyłam, że jego oblicze nadal tam jest. I loguje się systematycznie. Postanowiłam, że o fakcie nic nie powiem fwojemu "pseudo-facetowi". Powiedziałam o całej sytuacji swojej kumpeli z pracy, która miala tam swoje konto, bez zdjęcia, z jakimiś suchymi danymi. Wymyśliłyśmy pomysł na zdemsakowanie drania. Podała mi namiary na swoje hasło i login. No i napisałam do niego, podając się za tamtą koleżankę Spytałam czy się poznamy, bo jego profil wydaje mi się być interesujący itp itd. On wyglądał na zainteresowanego. Następowała wymiana informacji o sobie. Założyłam sobie fikcyjne konto gg- podając mu swoj numer (wiecie- żeby łatwiej było nam się skontaktować). Na drugi dzień patrze a na gg wiadomość...od niego. Przedstawił się w sposób bardzo grzeczny i kulturalny. Zaczeliśmy pisać ze sobą (ja cały czas podawałam się za swoją koleżankę). Trwało to następnych kilka dni. W tym czasie dowiedziałam się, że jest sam, że nie ma nikogo, że miał kilka przelotnych związków. Koniec historii był taki: po kilku dniach (milczenia- jako tej mojej koleżanki), napisał skąd ta cisza. No i odpisałam mu, że znam jego dziewczynę (czyli mnie , że pracujemy razem. Że chciałam się pochwalić kogo poznała, pokazała mi jego zdjęcie no i tym sposobem wszystko się wydało. Nie muszę opisywać chyba jego reakcji Oczywiście był to koniec naszego związku, on szukał wytłumaczenia, że niby to wszystko tak dla zabicia czasu, że liczę się tylko ja.... Taka mała prowokacja- a satysfakcja gwarantowana" Słabo:P.Gdybyś tego użyła : http://chemfan.pg.gda.pl/Publikacje/dimetylortec.html to by była kara:P.A widać że jak wybieracie osobników z lwa albo wodnika to są takie efekty:P.

Gość Wróżbita- -Rodin
just dance--> nie zawracaj sobie nim głowy. spójrz na wątek o wodnikach na wp.pl

Gość do facet
To masz swoje lata :P

Gość fa c e t
Witam Wpis z 21.13 nie jest mój - ktoś się podszył. Mam 40+ Radom

Gość do facet
To stary ramol z Ciebie :D

Gość lila36
facet-----to nie jest przejscie do zadnej druzyny(zresztą w swojej głupocie wierzę, ze tu zadnych druzyn nie ma),. to się nazywa obiektywizm.I brak tendencji do pochopnego oceniania.tyle.

Gość lila36
to Ty prawie Krajan mój:)

Gość fa c e t
Lila ---> kochana jesteś :-) Mnie się zdaje że jednak są dwie drużyny :-)

Gość fa c e t
zjedzmy razem :)

Gość fa c e t
chyba się ktoś pojawił na topiku z obniżonym nieco poziomem umysłowym :-)

Gość lila36
na rzadko czy gesto?

Gość fa c e t
na twardo :)

Gość lila36
ubawiłam się :):):)

Gość lila36
jestem stara i niewyżyta,podaj swoje konto na sympatii :)