Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona sympatyczna

BIORE ODWET !!facet z sympatii ze mna randkuje, a jako "ukryty" nadal podrywa

Polecane posty

Gość chłopaki z taśmy wczoraj lecia
Wczoraj w odcinku dokładnie było widać jakich kobiety wybierają. Idiotki wszystkie wybrały pozerka 20letniego w spodniach z krokiem do kolan ,nawet prawnik odleciał który poza kasą uprawiał karate i miał masę zainteresowań. :D:P

Gość chłopaki z taśmy wczoraj lecia
Też prawda,żeby się ośmieszać na jakiejś taśmie na tnn4. Widać zabrakło"tego czegoś". :D

Gość tvn4- chlopaki z tasmy
:O:O:O

Gość ja jestem od niedawna
Problem polega na tym, ze ukrytymi bzykaczami sa zazwyczaj faceci, ktorzy wygladaja zwyczajnie, maja zwykle zdjecia, pisza normalne rzeczy, czesto nie zrazaja sie, jak kobieta nie chce od razu przystac na spotkanie przy przyslowiowej kawce, maja naprawde normalny opis. To ze ktos ma ukryty profil, moze oznaczac, ze nuie chce sie narazic na smiesznosc wsrod kolegow itd. naoprawde wiele rzeczy mozna racjonalnie wytlumaczyc, szczegolnie jak facet sie normalnie zachowuje. A po jakims czasie wychodzi ze przez caly czas znajomosci mial stala partnerka albo nawet rodzine. I to bardzo boli. Sympatyczna, co tam u Ciebie?

właśnie zastanawiam się nad tym zaburzeniem osobowości, które ktoś tu zasugerował (narcyzm) Fak faktem musze przyznac, że były takie delikatne momenty, że miałam wrażenie, że cos jest nie tak, ale nie do końca wiedziałam co. a ponieważ on - tak jak pisałam - w 95% za zachowywał się w porządku to te 5% ignorowałam. To było coś dziwnego - takie momentami robienie z siebie bezradnej dzidzi - a to biedny bo problemy z pracą, a to w knajpie za dużo dymu i mu śmierdzi, a to żona, która zdradziła - jakby nie brał na siebie odpowiedzialności za nic - życie toczy się i on nie ma na nic wpływu, jak cos jest nie tak - to nie on. No ale drodzy kafeterianie - naprawde uwieżcie, że jego inteligencja i poczucie humoru zabójcze !!!!! :)

Gość bo z sympatia
to małokto rezygnuje :classic_cool: przebieranie jest fajne zresztą wasza znajomośc to tylko jakies pierwsze spotkanie wiec nie ma sensu rezygnować z innych znajomości. Pomysl jak byś się poczuła jak facet z którym gadasz by cie olał bo spotkał się z kims o kim tak naprawdę nic nie wie :classic_cool: " dostalam ok 1000 maili, odpisalam moze na 200" żaden wyczyn starczy założyć konto i napisać że jest się kobietą a dostanie się 1000 maili :D faceci muszą pisać do każdej bo kobierty do nich bardzo żadko piszą. Więc try dostajesz 1000 a facet 10 :D

czytaj uważnie - nasze pierwsze spotkanie miało miejsce z lipcu !!! i od tego czasu co kilka dni chodzilismy na randki....

i jak mnie poznał to od razu zawiesił konto i mnie o tym poinformował "bo ma nadzieje, że nasza znajomosc bedzie poważna i nie będzie musiał juz nigdy wracac na sympatie"

jestem na siebie zła, że dałam sie zrobic w choooooja !!!! grrrr ....... wrrr...............

Gość mysle ze cos w tym jest
najwidoczniej nie do konca mu odpowiadasz,albo jestes dla niego za malo dojrzala emocjonalnie

Gość mysle ze cos w tym jest
sadzac po Twoim stylu ubogim pisania,mozna by Cie wziazc za malolate rozchwiana emocjonalnie,a nie kobiete na poziomie dojrzala jak to przystalo na trzydziestolatke,wiec nie dziw sie bo nie reprezentujesz soba zbyt wiele...:O

Gość ja jestem od niedawna
Zwyczajnie czyli nie sa to przystojniacy ze zdjeciami w drogich autach, nie maja fot prezentujacych ich nagie torsy itp. Zwykli przecietni faceci. I chodzi mi tu raczej o dluzsza znajomosc, przynajmniej polroczna, gdzie padaja pewne konkretne slowa, nawet deklaracje.

Gość komu by się chciało korespondo
wać przez sympatię pół roku żeby się raz przespać? Chyba że z 20 na raz i tak każdą co pół roku to będzie z 1 tygodniowo tak zaokrąglajac :P

ktos mi zarzuca niedojrzałosc emocjonalna na podsatwie stylu pisania - co za bzdura. Ocen moja dojrzałosc emocjonalna na podstawie faktów, mojego postępowania, a nie subiektywnego odbioru słów pisanych przez neta. jestem normalną kobietą szukająca faceta na poważnie, nie bawie się w kilka znajomości na różnych frontach, jak mi się ktos spodoba i randkujemy to jestem monogamiczna a z pójsciem do łozka czekam aż zaufam facetowi w 100% i nie oddaje sie na jednej z pierwszych randek - mam szacunek do siebie. to jest Twoim zdaniem niedojrząłosc emocjonalna?????? czy może niedojrzałoscia emcjonalną jesy 40 letni koleś siedzi od 4 lat na sympatii i wkręca biedna dziewczyny pokazujący zdjęcia swoich dzieci ?????????

Gość rada dla zdesperowanej
autorki "Jeżeli ktoś ma na portalu randkwym konto dłużej niż pół roku to wiadomo, że do takiej osoby kobiety/mężczyzny nie ma się co odzywać bo to notoryczny randkowicz albo jakis dziwny element co to nie potrafi nikogo znaleźć" :classic_cool:

on mi sie przyznał do tego że jest na sympatii od 4 lat dopiero na naszej randce w zeszłym tygodniu a znamy sie od lipca !!!!!!!!!!!!!! księga gosci jest wyczyszczona, nie ma zadnych sladow na sympatii ze tam tyle siedzi, nie dałabym rady się zorientowac gdyby mi sie sam na samym koncu nie przyznał !!!!!!!!!!!

Gość zegar biologiczny
ją dogonił i tyle. Jak chce mieć fasolkę i całować ja w bejbikopytka to musi się pospieszyć.

człowieku, nie wikłałam się w niepowazne związki bez względu czy mam lat 18 czy 30 czy 55 czy 89 !!!!!!!!!!!!!!!!!!! a jesli mam być sama - to będe sama, ale NIGDY nie będę z idiotą :classic_cool:

Gość wszyscy ci faceci zapodani
przez was to Don Juany i tyle. Wniosek nasuwa sie sam.

Gość lila36
Nie wiem dlaczego tak się dzieje...jest fajnym topik, mili ludzie, ciekawe rozmowy, próby wspierania sie itd i nagle nie wiadomo skąd nalezie się jakichs typów obrazających, kłócących się rzucających inwektywami, oceniających całe ludzkie zyciei osobowoąs po kilku postach.....oczywiście ocena jest megatywna, a jakze.Przeciez tylko ja jestem naj....ja bym tak nigdy nie zrobił(a)....Okrrrropieństwo. Cześć Autorko:):) nie wchodz w takie polemiki i ignoruj zarzuty, bądz ponad, jak udowaodnisz komus, ze jestes taka czy inna, znudzi im się.... Widzę, że ciągle Cię złość trzyma, dobrze, ze to z siebie wyrzuasz, będziesz zdrowasza:)Przeczytałam, ze padalec reaguje z prędkością światła.Wystawisz go w tym tygodniu?:)Moim skromnym zdaniem im szybciej tym lepiej, zamkniesz sprawę i zaczniesz nowy rozdział:)pozdrawiam Cię. k-sia------brakuje mi Ciebie:)

Gość Nasuwający Się Wniosek
na sympatii siedzą 1. podrywacze 2. desperatki

Gość to ruchacze - podrywacze
specjalnie nie usuwaja swoich profili zeby sobie pobzykac. ilu tam takich w stalych zwiazkach, gdzie ich kobiety nie maja pojecia o niczym.

Gość lila36
po mnie mozecie jechac, ja mam Was w nosie:):):)

Gość pasztet.
ej, co ty mu się tak usilnie tłumaczysz. Nie od wczoraj wiadomo, że ludzie robię się w choooooja, oszukują i kłamią w imię własnych korzyści i wygodnictwa ubierając swoje postępowanie w jakieś tam słówka bądź zamykając innym usta twierdząc, że ktoś jest dojrzały a inny nie. Nie tłumacz mu się bo go nie przegadasz, on zawsze znajdzie jakieś wytłumaczenie by ci umniejszyć a kogoś innego wywyższyć ale to chooooja warte. To nic nie znaczy. Chcesz to mu dokop, czujesz się pokrzywdzona i ja to rozumiem, dla własnego spokoju ja bym mu pojechała po psychice. Ale nie drąż czemu tak postąpił bo prawda jest taka, że każdy jest od czegoś uzależniony i szuka wygodnictwa czy bezpiecznej przystani w życiu, zwał jak zwał. Nie ma lepszych i gorszych. Wszyscy jesteśmy po równo uwaleni w tym jak to się zwie: życie.

Gość lila36
offermo-sorry, jesli poczułes sie urazony.Ale wiesz..nie strasz, nie strasz....:)

Gość uważaj bo zaraz wyzwie
cię od zomoskiego kurew i pierdolonych kretynek :classic_cool:

Gość lila starucho idź stąd
:O:O

Gość offerma przynajmniej pisze na
temat:classic_cool::D

Gość lila36
a ja mam to gdzies. pasztet-----trafiłas w sedno, o to własnie chodzi.pozdro.