Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona sympatyczna

BIORE ODWET !!facet z sympatii ze mna randkuje, a jako "ukryty" nadal podrywa

Polecane posty

Gość a powiedzcie mi
Jak sprawdzić czy ktoś ma nas na liście gadu? Jest taka opcja w nowym gg? Bo ktos wczesniej opisywal jak widzial ze facet dodawal i kasowal?

Gość hahhahhaa paru krętaczy
zdemaskowano ;)

Gość baby czekajcie....
hehehe... wlazłam na te profile i już widzę, że mnie też sprawdzali :) natomiast wśród tych debeściaków nie ma żadnego z lubelskiego... jest tu jakaś doświadczona na S z mojego rejonu?

Gość ffddddddddd
Jak widać wiele kobiet dało się nabrać na miłe słówka. Faceci kręcili na parę frontów. Główny powód to większa ilość kobiet niż mężczyzn na ziemi. To trzeba wziąć przede wszystkim pod uwagę. Dlatego mogą sobie tak przebierać.

Gość blekitna dolinkaa
Jak sparwdzic czy ma cie na liscie. Wejdz na dana osobe i prawym wxcisnij - zobacz prfil.Wsywietli sie strona jego gg, Jesli ma xcie na liscie bedziesz wszytko widziec a jesli ona ciebie nie a wykoczy komunikat- nie ma cie na liscie kontaktow.

Gość ten baron1199 to żonaty jest
ale skurwiel:O

Gość a powiedzcie mi
Czyli się nie wyświetla automatycznie? chodzi mi o to że dodałam pewną osobę do listy gg, ona mnie nie zna, nie ma mojego numeru, ogólnie to chyba tylko wie, że istnieję (taka jedna co do mojego faceta podbija) - i czy jest możliwe żeby zobaczyła jakoś że obcy numer dodał ją na listę ;)

"offerma "Główny powód to większa ilość kobiet niż mężczyzn na ziemi." więcej kobiet niż mężczyzn to faktycznie jest ale to dlatego że mężczyźni częściej giną na polowaniach i rozmaitych wyprawach - tyle że to nie dotyczy polski a raczej afryki czy ameryki południowej. w polsce więcej kobiet to się po 50 robi ale to chyba nie z nimi faceci "kręcą na parę frontów". " Raczej od około 40 lat a nie 50:P.

Gość mężczyźni - mniej bo
giną częściej w wypadkach są w więzieniach :D szybciej umierają

Gość po niektórych od razu widać że
to takie lovelasy ,casanovy co seksu szukają. rozpięte koszule, albo bez , poza jak adonis , mina jak ricz z mody na sukces buahahhhaaa

Gość hahahhahahahahhahahaha
mnie zastanawia jedno - skoro podajecie tutaj mordy tych oszustow i opisujecie randki z nimi, to ja pozwole sobie zadac pytanie - co was sklonilo do tego, by z takimi oblesnymi typami sie spotykac? przeciez kazdy z nich wyglada jak kupa, ja bym nawet takiemu nie odpisala na maila, a wy sie spotykalyscie z nimi :o sa oblesni i po ich pyskach widac, kim są. az taka desperacja?

dokładnie , ja też bym żadnemu nie odpisała , wydają się być bardzo powierzchownymi pustakami .

powaga, jakies biale mokasyny, rozpiete koszule, klaty na wierzchu i zdjecia w lustrze, no jak mozna wogole z takim typem chciec sie spotkac :o wolalabym jakiegos brzydkiego karzełka majacego normalne zdjecia, z takim moze chociaz mialabym o czym pogadac przy piwku, ale te potwory to jakas inna planeta

Gość baby czekajcie....
no takie co odpisują, to chyba o nich najlepiej świadczy... jest popyt jest podaż... albo odwrotnie :) hehe

nikt nie mowi o jamesie bondzie, po prostu jest tak, ze widzisz np 2 profile facetów 1. ma 30 lat, 10 zdjec, w tym np 2 z kolegami, 3 z jakiejs podrozy czy czegos, reszta ot tak sobie zrobiona, koles wyglada przecietnie, nie wyroznia sie z tlumu, z oczu patrzy mu nawet ok, wyglada na sympatycznego 2. 30 lat, widac ze ogier, 40 fot, 5 fotoablumow, foty z egiptu, tunezji, stanów, na tle 10 samochodow, kazdy to pewnie jego ale trzyma sie w innych krajach, 10 zdjec w lustrze jak prezy muskuly, goła klata. wyglada jak james bond, albo i lepiej. ktorego wybierze normalna kobita pod 30 szukajaca faktycznie milosci? jesli sa tu kobiety, ktore wybieraly typow opisanych w pkt 2, a sa takowe co widac po wklejanych profilach kolesi, z ktorymi sie umawialy, to ja nie mam pytań.

ci wklejeni to tacy cwaniaczkowie , znam tylko 1 faceta który wygląda naprawdę dobrze , ale chłopak wiele w życiu przeszedł, więc może dlatego jest w porządku .

offerma - no to ja Ci te statystyki zepsuje, bo ja kolesi z pkt 2 odrzucam na wejsciu,mam konto na sympatii ot tak, dostalam ok 1000 maili, odpisalam moze na 200, kolesi wchodzacych mi na profil dzien w dzien dodaje na czarna liste, a tych z wypisanym na czole slowem "lowelas" splawiam wymuskaną ciętą ripostą, po której a). albo milkną na zawsze, b). piszą mi obelgi. ot klasa:)

nie widzisz mnie, nie znasz, przeczytales moje 2 posty i smiesz wydawac wyroki? offermo, blagam Cie, ogarnij sie:)

Gość I dlatego tyle samotnych
porzuconych ...na kafe...a kafeteria kabze nabija na takich:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość DO hahahhahahahahhahahaha
Jesteś gwiazdą ? ;)

banaly i idiotyzmy to zdecydowanie słowa pasujace do Twoich statystyk i niezadowolenia z zycia, musisz byc bardzo nieszczesliwym czlowiekiem. skoro nie dopuszczasz do siebie mysli, ze sa kobiety, ktore nie poleca na typ nr 2 to masz ogromny problem ze soba. nie jestem gwiazda, mam po prostu konto juz dlugi czas i tyle sie tego uzbieralo, ale ja tam nikogo nie szukam :)

offermo naprawde, skoncz biadolić, jestes sfrustrowanym czlowiekiem.

Gość sosssssssss klamkonossssssss
nawet jest z kafe :P:P

Gość zniesamczona sympatyczna
wypraszam sobie - mój bohater topiku nie wyglądał jak kupa !!! jest bardzo przystojny, wysoki, na stronie ma zdjęcia z dziećmi, niesamoiwta inteligencja i poczucie humoru, na randkach bardzo grzeczny i uprzemy, można z nim narparwde ciekawie porozmawiać ... no i tylko jedna wada - uzależniony od pordrywania kobiet na necie oszust ....

Gość zniesmaczona sympatyczna
wypraszam sobie - mój bohater topiku nie wyglądał jak kupa !!! jest bardzo przystojny, wysoki, na stronie ma zdjęcia z dziećmi, niesamoiwta inteligencja i poczucie humoru, na randkach bardzo grzeczny i uprzemy, można z nim narparwde ciekawie porozmawiać ... no i tylko jedna wada - uzależniony od pordrywania kobiet na necie oszust ....

Gość Darijia
"no i tylko jedna wada - uzależniony od pordrywania kobiet na necie oszust ...." Tacy faceci maja strasznie niskie poczucie wrtosci. czesto sa to zaburzenia osobowosci -narcyzm. Wiem bo moj byly tak robil, podrywal kobiety zeby sobie udowodnic swoja"meskosc". Sam powiedzial ze ma kompleksy ale dopiero, gdy byl ostro pijany.

Gość w 100%
sledze z uwaga ten topik i jestem ciekawa dalszego ciągu :D mam nadzieje, że główny bohater dostanie nauczke

Gość każda leci na atrakcyjnych a
potem płacz i zgrzytanie zębów na kaffe :Dmacie za swoje :D