Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona sympatyczna

BIORE ODWET !!facet z sympatii ze mna randkuje, a jako "ukryty" nadal podrywa

Polecane posty

Gość tunder band
nie kolego, to ty masz problem który kwalifikuje się do leczenia. Nie umiesz bronić swoich racji i zaczynasz od obrażania adwersarzy, a nawet uciekasz się do straszenia organami ścigania, świadczy to niewątpliwie, że masz coś nie halo z bańką.

Gość imvors
@hehehehehehehehehehe a moze Ty nam sie przedstaw jaki masz nick na sympatii? latwo sie ukrywac i pisac o innych. przedstaw sie, moze ja albo ktos inny z tej listy ma cos ciekawego do napisania o Tobie. no chyba ze jestes jedna z wielu frustratek przesiadujacych na sympatii, albo Twoje ego zostalo urazone i probujesz wyladowac swoje frustracje z ukrycia?

Gość wymieniony
Dla mnie jest to sprawa jasna i oczywista. Potrafię się określić czego chcę. Nie mam ochoty na związek. Chcę na razie żyć sam. Mam swoje potrzeby seksualne, które również chciałbym realizować i dlatego szukam kobiety, która podobnie jak ja też chce żyć sama. To chyba logiczne. Ale czy to przy okazji kogoś krzywdzi?? Od początku do końca stawiam sprawę jasno. Publiczna ocena mojej moralności, sory ale wypływa na moją opinię i przy okazji ogranicza moją swobodę i wolność. Stąd pomysł przekazania sprawy dalej. Jeśli chodzi o moje podejście do życia, to nie widzę jakiegoś specjalnego problemu. Potrafię się określić czego chcę, nie mam rozdwojenia jaźni. Nie zakładam też prowokacyjnych kont!!!! Więc pytanie, kto z nas jest bardziej wyrafinowany??

Gość tunder band
ja nie mam konta na sympatii ani żadnym innym portalu społecznościowym. Ale jeszcze taka jedna dygresja; jeżeli facet chce wyrwać kogoś tylko na seks to może skorzystać z portali typowo z tym tematem związanych np.: seks.pl, sexfotka.pl jest tego mnóstwo. Na sympatii zgodnie z regulaminem tego portalu ludzie szukają sympatii więc coś ściemniasz kolego, zalatuje podpuchą jak trzydniowe majtasy.

Gość tunder band
no i się odkrył nam demagog i hipokryta, Tfu... skąd się takie niedouki biorą?

Gość wymieniony
Osoby potrzebujące seksu nie są trędowate. Można je spotkać wszędzie. Nie widziałaś nigdy profilu kobiety wskazującego wyłącznie na seks. Nie trzeba się rozbierać do naga, żeby coś zaproponować. Wręcz szukałem kogoś na poziomie, bo na portalach, które wymieniłaś to akurat jest już patologia. Co do regulaminu sympatii to zwróć uwagę na taką opcję... Szukam: mężczyzny, kobiety, przygody, SEXU!!!, niczego nie szukam pisz jak masz odwagę. Opcja SEX znalazła się tam nie bez powodu. Jeżeli chcesz mnie pouczać to najpierw sama zapoznaj się z regulaminem.

Gość podajcie może
jakies znane Wam nicki oszustów z Sympatii dzialających na terenie Poznania i okolic:)

Gość wymieniony
Swoją drogą... nie interesuje mnie Twoja higiena osobista. Ja zmieniam majtasy codziennie, a Ty rób co chcesz.

Gość hej ho lala
W odpowiedzi na post puelli strona 20 z godz 18 59 Mie wiem czy zdajesz sobie sprawe, ze popelnilas przestepstwo i podalas dane osobowe, malo tego to jest publiczne pomowienie Za to jest randka z prokuratorem mozesz miec zalozona sprawe z k.c. do tego moze dojsc kara grzywny lub pozbawienia wolnosci albo dwa w jednym. Pewne jest ze osoba pomowiona juz o tym wie.

Gość tunder band
następny nawiedzony co polizał prawo z wierzchu, po okładce i lubuje się w sianiu zamętu. Nie podała nazwiska więc możesz na randkę z prokuratorem udać się sam. Upiornej zabawy ;) Dziewczyny nie bójcie się, nie dajcie się sprowokować. Bubki jedne myślą nie tym co trzeba.

Gość :))))))))))))))
Kodeks karny Art. 212. 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną niemającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności. 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w 1 za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku. 3. W razie skazania za przestępstwo określone w 1 lub 2 sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego. 4. Ściganie przestępstwa określonego w 1 lub 2 odbywa się z oskarżenia prywatnego.

źle trafiłaś. akurat na prawie sie troche znam. nazwisko to nie są jedyne dane osobowe. na sympatii jest zdjecie a to w zupelnosci wystarcza za dane osobowe.

Gość tunder band
podpowiem ci coś na ucho bo widzę, żeś z lekka tępawy: uzupełnij swoje ewidentne braki w wiedzy i i przeczytaj definicje pomówienia łącznie z kontratypami.

nazywając mnie tępawym już dopuszczasz sie pomówienia

Gość tunder band
to mnie zaskarż!!! Chętnie się z tobą zmierzę na prawdziwej sali sądowej niedorosły samozwańczy trochę znający się na prawie koleżko.

ja nie musze. mnie nie ma na liście wymienionych. mam tylko nadzieje że chłopaki sie zmobilizują i dadzą ci szanse wykazania sie wiedza prawnicza na sali sadowej.

Gość tunder band
dziewczyny co by nie mówić świetna robota, niech się żadna nie martwi, w takich sprawach nawet zarzut nie zostanie sformułowany gdyż nie ma podstaw. Ale przynajmniej chłopaki dokształcą się nieco i postudiują przepisy, poczytają sobie a to zawsze jakiś plus sytuacji zamiast kombinować jakby tu przy minimalnym nakładzie umysłowym zarywać laski. Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i przybijam dużą piątkę ;)

Gość hej ho lala
Poza tym podala nazwe miasta miejsce pracy imie i pierwsza litere nazwiska jest tam tylko jedna taka osoba wiadomo o kogo chodzi dostep do strony internetowej ww miejsca pracy ma kazdy nawet ten kto nie posiada internetu infornacje jaka upublicznila internautka moze zaszkodzic osobie pomowionej co moze miec rozne nieprzyjemne kinsekwencje dla wyzej wymienionej osoby a nawet zaowocowac wyrzuceniem z pracy ze wzgledu na miejsce w jakim pracuje osoba pomowiona nie ma mozliwosci aby ktos nie wiedzial o kogo chodzi wystarczy wejsc na miejsce o ktorym pisala internautka

Gość tunder band
poza powyższym zauważam, że niektóre konta zostały usunięte więc jest sporo na rzeczy. 3majcie się cieplutko wszyscy a chłopczyki w krótkich spodenkach niech trzymają kodeksy hahaha

Gość hej ho lala
A dane do oskarzenia internautki sa ip mozna namierzyc blyskawicznie w miejscu pracy gdzie pracuje osoba pomowiona informatycy juz na pewno wiedza co i jak z ip mailem itp rzeczami a poza tym tylko osoby skrajnie niedojrzale niestabilne emocjonalnie wypisuja takie rzeczy w internecie bo kulturalne zalatwiaja to miedzy soba bez publicznego prania brudow

Gość hej ho lala
co innego usuniecie konta na portalu nie ma sowodu ze tam bylo a jesli nawet to sa rozne przyczyny usuniecia oczywiscie moze byc tez taka ze to prawda a czym innym sa rzeczy jakie podala puella

Gość tunder band
popracuj nad swoim iq

Gość wymieniony
Każdy mierzy swoją miarą.

Gość Mahad
Ponawiam prośbę do użytkowniczki podpisującej się "hehehehehehehehehehe" dnia 15:40 o przedstawienie się i napisanie skąd oraz na jakiej podstawie mój nick wziął się na tej liście?

Gość ;kv;
Jestem tu nowa-ale dziewczyny, nie bójcie się.To nie pomówienia-to fakty.A ktos pytał o Poznań-nie moge , bo to facet związany z prawem i już nie młody./to chyba dużo/. Dawać nastepnych bzykaczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dziewczyny kontynuujemy
topik, swietna robota, oby tak dalej!!!najwyzszy czas utrzec nosz tym oszustom, kłamcom i wykorzystywaczom !!!ja tez z Wami i b ędę uzupełniac dane, jesli taka potrzeba zaistnieje:)

przepraszam-utrzec nosa :)

nie boimy sie i nie zawahamy :)

Gość ;kv;
A nr IP komputera jest zmienny.Co chwile inny! Tego nikt nie wykryje, kto i co pisze.Poza tym -trzeba wytepić bzykaczy i oszustów!

Gość no i tak to wlasnie
swoje dane osobowe wstawiliscie SAMI. skopiowanie strony internetowej na ktorej SAMI umiesciliscie swoje dane nie ma nic wspolnego z łamaniem prawa pozdrawiam :)