Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona sympatyczna

BIORE ODWET !!facet z sympatii ze mna randkuje, a jako "ukryty" nadal podrywa

Polecane posty

Gość tttttttttytyty
bibo ty tez niezle jebnieta jestes, stara a glupia :o do roboty sie wez a nie debilizmy na forum wypisujesz

Moja praca, matołku, właśnie na pisaniu polega.... :P I kontaktach z takimi przypadkami :D M. in. z "takimi". Tobie też miłego dnia życzę ;)

Gość tunder band
Bibo bardzo trafne spostrzeżenia, fajnie że poświęcasz czas i przelewasz tą wiedzę w atrakcyjny sposób. Takie przypadki trzeba właściwie opisywać i demaskować. Ku przestrodze młodych kobiet.

Gość do bibo
jestes moją idolką :) love:)

Gość tttttttttytyty
tak tak, twoja praca polega na pisaniu i pracy z takimi przypadkami na kafeteri?? :D nie osmieszaj sie :D

Gość wymieniony
"tunder band" akurat "same tu odwazne" to nie ja. Oczywiście jak zwykle Ty wiesz lepiej kim jestem. Tak samo jak wiesz co lubię, czego szukam i jakim jestem człowiekiem. Masz rewelacyjny zmysł oceniania ludzi po nicku. Skoro tak dobrze mnie znasz to powiedz mi, gdzie schowałem rękawiczki tamtej zimy, bo do dziś nie potrafię ich znaleźć. Ty przecież na bank wiesz.

Gość tunder band
nie pochlebiaj sobie gogusiu. Obchodzisz mnie jak zeszłoroczny śnieg, gówno mnie interesuje twoja osoba, moralność czy też jej brak ale zjawisko ludzkiego krętactwa tudzież matactwa oraz motywy takiego postępowania interesują mnie namiętnie, niejako jest moją pasją zgłębianie tajników pokrętnego postępowania niektórych ludzi. Ty jesteś zbyt schematyczny by zainteresować sobą na tyle, by pilnować twoich rękawiczek, pewnie dlatego ciągle sam.... musisz ich szukać. Bezowocnych poszukiwań gogusiu. Nie pozdrawiam i nie życzę nic dobrego

Nie na kafeterii, tylko w ogóle. Na pisaniu :) Kafeteria to jedynie miła odskocznia. I nieskończone źródło natchnienia oraz tematów :D W jakim innym (poza netem) miejscu, przeróżnej maści matołki tak szczerze ujawniają swoje zaburzenia? :D :D To ta anonimowość..... :P Pisząc 'matołki" mam na myśli pyskujących na kobiecym forum mężczyzn :). Może to i lepiej, że nadmiar frustracji wyładowują właśnie tutaj? Nie każdy z nich ma okazję zrobić to na żonie albo narzeczonej. :D :D

Gość wymieniony
Jednak nadal nie znalazłaś w mojej osobie krętactwa... Przecież już napisałem, że od początku do końca zawsze stawiam sprawę jasno. W tym ciężko dostrzec krętactwo. A to w jaki sposób żyje i ile uczuć jest w moich związkach, kogo jak kogo ale Ciebie akurat nie powinno obchodzić, więc won na swoje podwórko. Moje życie, moja moralność, moje sumienie. Takie kołki jak Ty nie mają nic do gadania. Zaczynasz zaprzeczać sama sobie. Zarzucasz mi krętactwo, chociaż brakuje Ci do tego argumentów. Twierdzisz, że moja osoba jest zbyt mało interesująca, a jednak piszesz o mnie już 25 stronę na forum. Weź no się zdecyduj, bo chyba masz jakieś zaburzenia umysłowe. Napisz mi w końcu czego ode mnie chcesz, bo ostatnim razem jak zapytałem to ewidentnie brakło Ci języka. Na tym świecie nie ma nic za darmo. Nawet nienawiść mści się z podwójną siłą. Ja do Ciebie też nie mam szacunku ale mimo wszystko życzę Ci miłego dnia.

Gość wymieniony
jem kupe

Gość jednakon
Witam wszystkich czytających i żądnych sensacji;) Na wstępie kilka słów o mnie: w moim profilu na sympatii jest jasno napisane czego szukam,dlatego nie tracę czasu na przelotne znajomości i jeżeli coś mi nie pasuje to najwyżej klikam z kimś na gg;czasem z nudy,czasem z ciekawości.Spotkania na żywo mogę policzyć na palcach jednej ręki,niestety nie widziałem dalszego sensu kontynuowania znajomości,więc albo po prostu nie odzywałem się więcej do danej osoby,albo utrzymywałem jakiś szczątkowy kontakt.Dostałem ostatnio wiadomość od faceta-myślę sobie gej;),ale otwieram,czytam-nie!Zostałem poinformowany w treści,że widnieję na ,,czarnej liście" stworzonej przez nijaką hahahahhahaha,zaglądam,faktycznie,hmmm,dziwne.Myślę,robię rachunek sumienia...nic...całe szczęście do pięciu z matematyki ogarniam:) ,ale kurcze dalej nic.Zaglądam do archiwum gg i bingo:) Kobieta o nicku castigNaMęża, z którą kilka razy klikałem, na jakiejś nie znanej mi podstawie osądziła mnie i oczerniła publicznie!Teraz krótka historia mojego z nią kontaktowania: zabawny opis o szukaniu kandydata na męża,ale brak zdjęcia-wysłała mi jednak na maila-niestety nie podobała mi sie na nim-a co mi szkodzi poklikać jak akurat nie ma nic w tv;)- rozmowy o wszystkim i niczym bez propozycji spotkania. A tu masz! - teraz ,,czarna lista" ;) Na koniec tej wypowiedzi,która przecież wyczerpała już zasoby twórcze mojego niedorozwiniętego mózgu(bo jestem na sympatii już ponad 3m-ce) chcę od tej Pani przedstawienia konkretnych argumentów dlaczego pozwoliła sobie na takie niezdrowe fantazjowanie,a jeżeli ich nie ma to żądam przeprosin w tym temacie.Dziękuje za uwagę i pozdrawiam:)

Gość tunder band
hahaha o tobie nikt nie pisze tylko o zjawisku. Ale z ciebie palant, maksymalny w dodatku, że tego nie umiesz pojąć swoim puchatkowym rozumkiem. 25-tą stronę powiadasz hahahha czytaj ze zrozumieniem matołku, Bibo ma rację jak cholera, we wszystkim co pisze, można tu czytać między wierszami jak z otwartej księgi :) Pozdrawiam Cię Bibo gorąco.

Gość tunder band
i nie denerwuj się tak bo ci żyłka w kroku pęknie..

Gość wymieniony
Ożeń się z nią Ale najpierw mi napisze czego ode mnie chcesz??? Nie umiesz czytać??? Czy jesteś na tyle słaba intelektualnie, że nie rozumiesz treści pytania??? Już trzeci raz je zadaje.

Gość tunder band
też jem kupe od wymienionego :)

Gość wymieniony
tunder band jak dziecko

Gość eni70
Witam wszystkich, wlasnie odkrylam ten temat... jeden z nicow, ktory sie tu pojawil jest rowniez i mi znany. Wszystko, co zostalo tu napisane jest calkowita prawda na temat tego oszusta. Ja chcialam tez Was przestrzec przed jednym kolesiem: crusser_66. Moja kolezanka jakis czas temu odkryla, ze podczas kiedy byl z nia, obracal doslownie jeszcze inne laski. Mowil, jak kocha i inne takie bzdury, ktore kobiety uwielbiaja sluchac. Sam lecial w biednego, nieszczesliwego misia, ktoremu wiatr zawsze w oczy. Koles pisal nawet swojego bloga. Jednak nigdy nastroj mu sie nie zmienial, nie pisal w nim, ze jest szalenczo zakochany albo ze znalazl milosc swojego zycia, jak to mowil np, tej mojej kumpeli. Zawsze malkontent, pierdzacy cos o pogodzie i motocyklistach. Podobno na tych zlotach motocyklowych to niezly burdel jest i laski przechodza z reki do reki. Az strach z takim gosciem sie w ogole zadawac. Moja kumpela odkryla tu na S. ze mial mnostwo kontaktow, z niektorymi dziewczynami sie nawet skontaktowala. Facet pozegnal sie juz podobno z portalem po wielu latach, biedaczek nie znalazl tu milosci swojego zycia, ani tez nigdy zadna go niezrozumiala, nie okazala wdziecznosci za brednie, ktorymi je karmil. Ma jednak szczegolny dar przyciagania, na ten motocykl pewnie, bo zreszta to bylo u niego donieczego. Takich ch... jest tu pewnie bez liku. Uwzajcie na tego goscia, bo nie dam wiary, ze po prostu nie zmienil nicku, po tym jak mu sie grunt zaczal sypac pod nogami... on juz pewnie w realu nikogo nie umie sobie znalezc. A i ten staz tutaj tez sam mowi za siebie. Scenariusz podobno tez zawsze ten sam. A babek, ktore sie daly nabrac bez liku... Bede tu zagladac, bo to istna kopalnia wiedzy jest:)

Gość dddhhhjjjaaa
Bibo !!! Jestem Twoją fanką.

Gość wymieniony
Sram zielonkawo po czym zbieram odchody do słojów i czekam aż sfermentują.

Kłaniam się nisko i dziękuję:) Taka mała dygresja..... No pewnie, że kilka pań wrzuci na czarną listę jakieś męskie nicki z POWODU ZEMSTY. Np. Zwykłej zemsty za brak zainteresowania, alboz powodu zranionej dumy, miłości własnej..... Korzystając, po prostu z okazji :P Nikt tu nie twierdzi, że jesteśmy święte. Ubolewam nad tym, a skrzywdzonym panom współczuję. Dalej jednak twierdzę, że na randkowych portalach więcej jest nieuczciwych mężczyzn, niż kobiet.

Gość kociokwik
bibo jestes super, trzymajcie tak dalej nikt was nie namierzy, policja sie takim czyms nie zajmuje, a straszyc sobie mozecie haha

Gość do wymienionego
ale po cóż się tłumaczysz? skoro przyznajesz, że lubisz łatwy seks i jesteś otwarty na kolejne znajomości, to ok! Twoja sprawa zostałeś wymieniony! też ok! te mniej lotne albo nieobeznane z sympatią i mechanizmami rwania, które nie pojmą Twoich jawnych intencji - będą wiedziały, że jesteś jaki jesteś i nie nie będą majaczyły o wielkiej miłości :D

Gość wymieniony
A wzięłaś pod uwagę sąsiadów, znajomych, współpracowników w pracy?? Tak się składa, że szanuję swoją prywatność i nie mam ochoty się z tego nikomu tłumaczyć. Mam jedno prześcieradło i tyle mi wystarczy. Nie potrzebuje dodatkowego prześcieradła w postaci "ucha" sąsiadki. Jeśli masz stałego partnera i idziesz z nim do łóżka to też wszystkim dookoła ogłaszasz ile razy to robiłaś i jak mocno przeżyłaś orgazm??

A Ty naprawdę naiwnie wierzysz, że wszyscy, których wymieniłeś nie widzieli jeszcze Twojego profilu na "S" ???? :D :D :D Nie wiem, jaki masz tam nick i czy zamieściłeś fotki. Nieważne. Uuwierz mi, że anonimowy na pewno od dawna już nie jesteś :) Fakt, że pojawiłeś się na jakiejś babskiej czarnej liście na babskim forum, to mały pikuś ;) Między plotkami na tematy podpaskowo-depilacyjne, nikt nie zwraca na Ciebie uwagi :P Nawet, jeśli w realu pracujesz jako burmistrz (sołtys?) Pcimia Dolnego. Albo innych Dojek Górnych! :D :D

Od dobrych kilku lat najprostszą metodą, by "sprawdzić" klientów, wspólników, pracowników jest zaglądanie w net. I oglądanie kont na nk, fc oraz portalach randkowych ;) Wystarczy do tego niewiele danych. Czasami jedynie imię, wiek..... :) Można dowiedzieć się wielu rzeczy :). Czasami zaskakujących :D

Gość wymieniony
Tylko, że w opisie profilu nie podaje do publicznej wiadomości, że szukam seksu. Jeśli trafi się ktoś ciekawy to takie propozycję daje danej osobie indywidualnie. Wybacz ale to ja będę decydował z kim mam ochotę pójść do łóżka. Nikt tego za mnie robić nie musi. Wbrew Twojemu ograniczonemu rozumowaniu, nie biorę wszystkiego co się rusza. A to co robię w noc, we własnym łóżku to tym bardziej nie powinno interesować Ciebie, ani nikogo innego.

Gość no to wymieniony
jestes ugotowany...albo i nie, bo gdyby ci nie zalezalo na rozglosie to bys siedzial cicho, a tak wlasnie przyznales calemu swiatu, ze szukasz niezobowiazujacego sexu a kobiety traktujesz jak towar. Sam sobie nawarzyles tego piwa, sorry ze bez polskich znakow :)

Tunder band - nasz "rodzynek" najwyraźniej Cię polubił :P I polubił pisanie na wlasny temat :D. Ulubione słowa: łóżko, prześcieradło,.... Właściwie, wszystko pasuje do definicji małego ruchacza :) Panie wymieniony.... Ciesz się z darmowej reklamy, którą niechcący zrobiłyśmy i my i Ty. Sam sobie. Jesteśmy pełne podziwu dla twojej determinacji, jasno sprecyzowanych celów oraz dla Twojej wiary. Że ciągle nas (kobiety na forum) interesuje twoja życiowa filozofia :D Albo to, co robisz w łóżku. Napisałeś: "w opisie profilu nie podaje do publicznej wiadomości, że szukam seksu. Jeśli trafi się ktoś ciekawy to takie propozycję daje danej osobie indywidualnie". (no łaskawco!.... Adresatki propozycji pewnie zachłystują się ze wzruszenia!) Właśnie dlatego znalazłeś się na babskiej czarnej liście :D Podziękuj pani, ktora cię tam dopisała. Tobie ułatwi to życie, a kobietom na "S" zaoszczędzi złudzeń. Większość z nich nie szuka w necie małego ruchacza, lecz życiowego partnera. Zrozumiałeś sens wypowiedzi? Bo może powinnam częściej używac słów: "łóżko", "seks", "prześcieradło", "propozycja", żeby przekaz był interesujący i czytelny (dla ciebie) ?? Miłego popołudnia

Gość wymieniony
Gdybyś czytała uważnie moje wypowiedzi od samego początku wiedziałabyś, że już w pierwszym poście przyznałem, że traktuję seks jak rozrywkę. Tyle tylko, że idę do łóżka z kobietami, które mają takie same podejście do sprawy jak ja. W tym temacie oskarża się mężczyzn o prowadzenie podwójnego życia, oszustwa i naciągania. Ja tego nie robię!!! Kiedy zagaduję do kobiety to już na początku mówię jej o co mi chodzi. Skąd w takim układzie posądzenie mnie o brak wierności czy oszustwa?????????????? A to jaki styl życia prowadzę, z kim sypiam, jak często i jak długo, to jest moja prywatna sprawa. WpierdaIam się komuś do życia prywatnego??? NIE. Więc ode mnie też wara. A autorka tematu nadal nie podała mi powodu, dla którego mnie tu wpisała. Chcesz mnie umoralniać czy jak?? Moja matka nie ingeruje w moje życie seksualne a taki kmiot jak Ty się będzie mieszać??? Chyba Cie dupa swędzi.

do: no to wymieniony - dokładnie tak, jak napisałaś/eś. :) Zadziwia mnie zaangażowanie wymienionego w dyskusję. Nadstawia się z entuzjazmem na komentarze :D Uzależniony jakiś, czy co? :D :D :D