Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona sympatyczna

BIORE ODWET !!facet z sympatii ze mna randkuje, a jako "ukryty" nadal podrywa

Polecane posty

Gość lila36
czekam na dorodnego wacka :classic_cool:

Gość lila36
offermo possę Ci fiuta i rozejm, ok ?

Gość Moze ja coś dopiszę...
Autorko co do zemsty taka moja rada. pomyś czy coś to takiego typka nauczy?? Co da to Tobie? Czy nie lepiej zachować twarz? Powiem ci,ze gdy ten mój zniknął pisałam do niego trzy razy. Chciałam tylko wyjasnien. Dzisiaj tego żałuję ,ze nie olałam go po całej lini , bo ja starciłam tylko nerwy, a on miał satysfakcję ze mnie to dotknęło. Przyszedł moment ,że chciałam się zemscić odnaleźć zabić i zakopać:P hihi (no tak niedosłownie) ale cos mnie przed tym powstrzymało....I nie żałuję. Nie zemsciłam się nie wyzwałam nie ubliżałam...bo mam klasę. A on? hmmm jak kiedys zechce wrócić zastanie zamiast mojego uczucia tylko obojętnośc z mojej strony...i to bedzie najlepsza kara... A jesli nie wróci do mnie? to zapewne kiedyś dostanie kopa od innej gdy bedzie postępował jak postępuje! Pamiętaj kto mieczem wojuje od miecza ginie. Trzymaj się ciepło!

Gość och kobiety
Przecież tym facetom źle z oczu i ryja patrzy:D:D:DMacie oczy w dupie :D

ehh, nie wiem, czy mam ochotę na tą zemstę ... temat zakładałam bezpośrednio w momencie jak go wyczaiłam na sympatii, byłam wkurwiona i chciałam mu dokopać, chciałam się wygadać ... nie wiem czy to ma sens, on ma tak zryta psychikę, że pewnie i tak dalej będzie rwał laski a teraz w sumie jedynie na co mam ochote to zająć się ... własnym życiem i oczywiście dalej poznawac facetów, ale juz nie przez S. w czwaretk szukuje mi sie wyjscie na miasto, wiec kto wie ....... :classic_cool: miłego dnia ps. ale jesli mnie najdzie ochota na zemste to opisze to tutaj :)

Gość do kociokwik
W Szczecinie nie ma fajnych kolesi..albo sami krętacze albo robiący lewe interesy. Takich jest tu dużo. Mało robić byle full zarobić.

Gość kociokwik
wiem dlatego pytam, moze sie myle ale raczej nie

Gość pan samochodzik ma licowki czy
korony porcelanowe na przodzie ze sie tak szczerzy:D:D:D:D:D

Gość raczej wybielone
🖐️

Gość zabawny jest ten atak
na pana samochodzika pewnie przez brzydkie kobiety i prawiczków :D przecież widać że laski mu jakies pytania zadają i pewnie książka gości pełna. Więc zazdrość :classic_cool:

Gość samochodzik morde ma niezla
ale glupie to pewnie jak but

Gość ja jestem od niedawna
Hej Dziewczyny! Autorko, co u Ciebie? Ponawiam pytanie, na kogo uwazac z mazowieckiego?

Gość pozioma poziomka
no cóz widze że topik niestety stracił dużo od wczoraj ;P lilia36 owszem mialam wczoraj hmmm "randke"..no bylo lepiej niz na pierwszej randce z sympatii , jakis niemilych sytuacji nie bylo,ale cóz no cóz zdjecia kłamią hehe jednak nie okazal się jakims oszustem tylko bardzo bardzo chudym facetem i niesmialym. a z sympatii uciekam.

Gość hdhdhg
Tak sobie patrze i na tego calego samochodzika leca zwykle dziewuchy dosc brzydkie zadaja mu pytania.

ja jestem od niedawna ------------> na razie porzucilam plan zemsty, nie odzywam się do niego, nie pisze smsow, nie dzwonie (ja jako ja :-p). z kolei jako tamta druga fikcyjna laska też przestałam mu odpisywac na mejle, niech sobie czeka i czeka na moja odpowiedz ... piszcie tutaj Dziewczyny o wszystkich beznadziejnych facetach na Sympatii !!! a teraz zmykam na areobik 🖐️

Gość plastry depilujace joanna

Gość w koncu offerma baranie
Krem do depilacji i tyle wsioku :D

Gość ojeje ale fajnie
nie jestem sama! myslalam, ze taka historia tylko mnie sie przytrafila..tez sie spotyklama z kims z sympati, on po rozwodzie ja tez po jednym dziecku, zakochalam sie byl taki czuly, kochany naobiecywal mi tyle rzeczy, nie nie zadne malzenstwo nie jestem na tym etapie..ale np wkacje, naprawy opieke itd..bylam taka happy, a i calowal mnie po wlosach, sciskal reke, byl grzeczny, mily przynosil czekoladki za kazdym razem..ech a okazalo sie ze randkuje z innymi na sympatii..i pisze im ze spotkal sie do tej pory tylko z jedna kobitka z sympati ale nic nie zaiskrzylo!! myslalam, ze mi peknie serce (bo to byla moja kolzaka stad wiem co pisal bylam przy tym jak z nia pisal na gg!!)..no i tez go wystawilam,..czekal na piekna "rosjaneczke" 40 min..debil..

Gość kamikogi
do OFERMY stry dziadu tu teraz piszesz pamietasz topik "ta, ktora zniszczyla??? stry manipulancie, POUCZASZ TU INNYCH A SAM JESTES KAWAL DRANIA! pozdrowie ja od ciebie i powniem ze masz sie dobrze stary manipulancie ! wlasnie takich jak ty wielu jest na tych portalach, ajak smiesz sie tu wypowiadac!

ha, mój "amant" sie do mnie odezwał (czyli do MNIE, a nie do tej fikcyjnej laski :-p) ale olałam, nie odebrałam nawet jego telefonu,wiec wysłał smsa, co u mnie słychac, czemu sie nie odzywam do niego i żalił mi się na problemy w pracy ............. !!!!!!!!!!!!!!!! oszust ps. wracając z areobiku spotkałam w windzie rewelacyjnego faceta z workiem cementu, pogawędzilismy chwilke - mieszkam w tym bloku od niedawna i nawet nie wiedziałam, ze mam tu takich fajnych sasiadów :-p

Gość tam pelno oszustow szkoda
czasu na sympatie tylko seks im w glowie

Gość lila36
Autorko widzisz, tamta zamilkła, a on hajda na Wołmontowicze, jak szlachta za Kmicicem:)Przybywa podobnych historii, powielających sie schematów działania tych panów...to mnie skałnia do refleksi, zeby nie bawic sie juz w Sympatię.Ale ciagle obstaję przy swoim zdaniu-nie odpuścic fałszywcowi.Ty jako Ty spisz go juz na straty i olej bez komentarza, ale eteryczna blondynka powinna utrzec mu nosa.Dobranoc dziewczyny:)

Gość papierek od cukierka
a może oni biorą odwet na was wy pazerne i deulicowe zdziry! O tym nie pomyslałyście, bo za głupie i zbyt zadufane w sobie jesteście. POPTERAM TAKICH GOSCI

Gość hahhhhahhhaaa
Najladniejszy jest ten pan ze strony 19 na koncu,tylko ze to jakis model pewnie. ;>

Gość portale dla katoli to je to
:classic_cool: tam macie porzadnych :D

lila36 ----------> Ty to wojownicza besta jestes :-p miłego dnia wszystkim 🖐️

Gość kociokwik
o kur...

Gość profil niedosteppny

Gość baby czekajcie...
może ma muskularną otoczoną grubą warstwą ochronną :p hehehehe