Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studencina

studia rozkład zajęć - help!

Polecane posty

Gość studencina

Idę na pierwsze zajęcia na uczelnię i mam takie pytanie: w planie jest uwzględniony podział na grupy. Czy mam sobie po prostu wybrać którąś grupę i iść na zajęcia czy to ktoś będzie jakoś dzielił? Nie ma żadnego "wstępnego" spotkania. Kto wie - proszę o odpowiedź! :-)

Gość zapytaj w dziekanacie

Gość oofak
na grupy was dziela alfabetycznie a listy pewnie wiszą przy dziekanacie

Gość studencina
No właśnie nie zapytałam i teraz nie wiem, co zrobić. Chyba że w sobotę pracują. Myślę, że zgłoszę się do tej grupy, gdzie godziny zajęć mi najbardziej pasują :-) Trochę jakoś nie po polsku to napisałam, ale wiecie, o co chodzi....

Gość studencina
Jeśli alfabetycznie - no to trudno - i tak będę chodzić z tą, która mi pasuje, bo mam jeszcze drugą szkołę i pracę i inaczej się nie wyrobię. Dzięki za odpowiedź!

Gość goodies
akurat ty do gadania to masz niewiele :D

Gość studencina
Zdziwiłabyś się :-)

Gość grupy sa rozpisane po to
by kazdy chodzil do swojej ze swoja specjalnoscia a nie tak jak mu godziny pasuja:O

Nie martw sie. Raczej nie ma problemu z przeniesieniem się z grupy do grupy, tym bardziej ze masz też drugą szkołę. Grupy w wiekszosci uczelni sa wywieszone w gablotce na uniwerku. ;)

Gość studencina
Ale szkoła jest dla mnie, a nie ja dla szkoły - i to ja ustalam warunki :-) Oczywiście te, które mogę sobie dostosować. Carrie - masz rację. Czemu ja o tej gablotce nie pomyślałam? Może dlatego, że uczelnię mam pod domem i ciągle wydaje mi się, że zawsze jeszcze zdążę :-D

Gość grupy sa rozpisane po to
jak placisz za papierek to pewnie ze szkola jest dla ciebie:P zalosna jestes:O

Ja sie przenosiłam raz do innej, bo mi jeden wykładowca strasznie nie pasował i myslalam nad pretekstem, a nawet mnie nikt nie zapytał dlaczego chcę się przenieść. ;)

Gość a to różnie
może być alfabetycznie, może być też rejestracja przez usos na zajęcia do wybranej grupy. studiuję prawo i tam właśnie rejestruję się do tej grupy, co chcę, ale również studiuję dziennikarstwo i tam jestem przydzielona alfabetycznie. Poczytaj na stronie wydziału, napisz mejla do dziekanatu :)

Gość studencina
Może żałosna :-D Ale przede wszystkim jestem dorosła. A dorosła osoba sama ustawia sobie życie - tam gdzie może (w wielkim skrócie to napisałam). A z tymi grupami naprawdę nie wiedziałam. Pójdę jutro - sprawdzę, pewnie gdzieś wywiesili. Dzięki.

Gość studencina
Żeby bylo śmiesznie - to może jeszcze się okazać, że nawet alfabetycznie jestem w tej grupie, w której chcę :-) Zależy ile jest wszystkich osób.