Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsvsdvsfdv

Ocencie mnie- na ile wgladam?

Polecane posty

Gość Koralinka 13
Mysle ze dałoby rade zrobic z ciebie fajnego lachonka ;) tylko wywal wszystko co wysusza (fajki!!!!) i bierz wszystko co nawilza i odmładza

Gość dsvsdvsfdv
nie myskalm ze jest az tak zle :(

do autorki nie słuchaj tych złośliwych wypowiedzi im się nie dogodzi. Jesteś bardzo ładną kobietą. Mam koleżanki,które mają po 28 lat i mają więcej zmarszczek niż ty,więc jak na 39 lat,bardzo ładnie wyglądasz:). Z włoskami rzeczywiście możesz coś zrobić,ja akurat radziłabym jakoś fajnie je obciąć,natomiast zostawiłabym Ci ten kolorek blond, może jedynie bym zmieniła odcień blondu,

ojej...nie odbierz mnie zle, nie chce byc zlosliwa ale skad tyle zmarszczek? solarium? za duzo slonca? jak na 39 lat trochje tego za duzo

Gość Koralinka 13
Oj az tak zle tez nie jest... Rzeczywiscie po dekolcie widac ze jestes młoda, ale skóra twarzy i włosy dostały do wiwatu. Na twoim miejscu bym rzuciła fajki, całkowicie zrezygnowała ze słonca (a jak wychodzisz to filtr 30-50), jak siedzisz w domu i nie wychodzisz to nakładaj krem nawilzajacy - gruba warstwe i czekaj az sie wchłonie. Ja tak robie i efekty sa super. Pij duuuuuuuuuuuzo wody i duzo witamin jedz. Mysle ze jak bys tak robiła codziennie przez dłuzszy czas, to bedzie naprawde fajnie.

Gość dsvsdvsfdv
no fajek nie da rady rzucic jestem uzalezniona od 25 lat , ple po 3 paczki dzienni no i nie dam rady , poprostu nie dam rady rzucic, probowalam juz z X razy

Chel-C -> Ja natomiast bym zmienila kolor, chociazby na rok-dwa. Autorka ma zniszczone wlosy od rozjasniacza, a z doswiadczenia wiem, ze farba niszczy wlosy w 1/4 tego co rozjasniacz. ;) Zreszta wydaje mi sie, ze jakis ciepły, jasny brąz by jej pasował dużo bardziej niż blond. ;)

Gość mnion
jestem uzalezniona od 25 lat , ple po 3 paczki dzienni no to mamy odpowiedz. Nie mozna cwierc wieku zatruwac organizm dzien w dzien i jednoczesnie wygladac dobrze, niestety...

a probowalas plastrow Niquitin? jak dla mnie sa rewelacyjna, a tez duzo plailam i nie wuyobrazalam sobie zycia bez fajek. plastry daja ci to ze nie masz uczucia glodu, ssania bo one same zawieraja jaks ilosc nikotyny, a po ktoryms razie jak zdejmiesz to juz nie bedziesz ich potrzebowac...

O matko 3 paczki dziennie? Ogranicz chociaz do jednej, juz nie chodzi tu o wyglad, ale o zdrowie. Wykończysz się kobieto :P Wiem, ze bedzie ciezko, bo sama pale nałogowo, ale chociaz sprobuj, 3 paczki to naprawdę jakis meksyk :O

Gość Koralinka 13
Słuchaj, ja to samo mam, tez pale... Mam 26 lat obecnie, zaczełam palic jako nastolatka. Potem zachorowałam na depresje i jarałam po 3 paczki własnie... Mimo ze młoda jeszcze jestem to skóra zmieniła sie strasznie, paskudnie. Tez mi ciezko rzucic bo zyje w ciagłym stresie, ale ograniczyłam do pół paczki i ciagle próbuje zmniejszac. I z doswiadczenia wiem, ze palaczowi nawet baaaardzo uzaleznionemu 3 paczki nie sa potrzebne! Wkrecasz sobie.. przeciez trzy paczki to pali sie praktycznie na okragło.. ja zaczełam od tego, ze sama sobie zabroniłam palic w mieszkaniu, pale tylko na balkonie. I juz z 3 zrobiły sie dwie, z czasem jedna...

Gość pola manola
pierwsze zdjecie o wiele lepsze, dlatego ze jestes na nim mniej opalona. faktycznie, zmiana fryzury na ciemniejszy kolorek, jakis cieply, lekka grzywka na bok i ja osobiscie widze Cie w krotszej fryzurce, scietej na prosto, ale do ramion. nie wiem jak to sie nazywa;). i moze wizyta u kosmetologa (nie kosmetyczki) aby podratowac skore.? ;) i bedzie dobrze. ;)

carrie - tak tak wiem jak niszczy ;) ja sama jestem blondynką tylko tu akurat myślałam o jakiejś farbie np słoneczny blond i żeby później tylko same odrosty robić:)

Gość dsvsdvsfdv
nie da rady, jak mam stresa musze zapalic, a prace mam mega stresujaca, leki nic nie daja, robilam juz duzo rzeczy, leki typu nuquitin, terapie, hipnoze, falszywe papierosy itp nic to nie dalo, jeszcze wiecej po tym palilam

To kup sobie e papierosa i do tego pal paczke dziennie. Naprawde 3 paczki to jakis rekord chyba, nawet moj dziadek, ktory byl nalogowym palaczem palił dwie, a palil doslownie co 10-15 minut :O

Popieram Carrie! Grzywka i kolor ciemny blond no i 1 paczka fajek. Jesteś odważną kobietą dasz radę! trzymam kciuki!!!

Gość Koralinka 13
a jak zaczniesz o siebie dbac i poczujesz sie lepiej zauwazysz pierwsze zmiany w wygladzie, to tez odechce ci sie palic. mi sie wydaje ze duzo pala ci, ktorzy sa niezadowoleni z siebie jakos tam.. im lepiej sie ze soba czuje tym mniej pale. natomiast duzo palac czujesz sie coraz gorzej i potrzebujesz wiecej fajek... błedne koło poza tym to ze palisz 25 lat nic nie tłumaczy. wojciech mann rzucił 5 lat temu. mój dziadek rzucił po 50 latach palenia w wieku 80 lat... i mowi ze czuje sie zajebiscie dzieki temu. takze nie ma takiego nałogu z którego nie da sie wyjsc. moze zrob sobie zdjecie na ktorym wygladasz bardzo niekorzystnie, do zdjecia przyczep peta i zawies to gdzies nad lustrem. patrz na to i tłumacz ze papierosy sa twoim wrogiem, ze pozbawiaja cie nie dosc ze kasy i zdrowia to jeszcze urody. znienawidz je poprostu!

a co do obcięcia to tu akurat widze cie w takich krótszych włoskach,lekko natapirowane no i grzyweczka na boku

Gość Dermatolożka_wizazystka
Musisz rzucić, bo rak już sie czai... No i jak już mówiłam kup se dobry krem jesli przybasz na mocnym słońcu.

Dokladnie, moj dziadek rzucil po ok 40 latach jak zachorował na raka, odstawił od reki. Moja Ś.P. Babcia tez odstawiła od reki, bez przyczyny, chociaż tez paliła dużo.

Gość dsvsdvsfdv
no prubuje caly czas ale chyba naprawde brak mi silnej woli

Gość Koralinka 13
no niestety jest albo-albo ja pale duzo mniej, ale mimo wszystko pale nadal, wiec jak mi wyłazi nowa zmarszczka pretensje mam tylko do siebie rozmawiałam z moja dermatolog i ona mowi ze moge sobie codziennie robic maseczki, cuda, zajadac sie witaminami, ale twarz palacza mozna tylko "resuscytowac" ze sie tak wyraze, bo fajki powoduja ze skora w 1/10 reaguje na kremy itp

aha no i zauważyłam,że masz bardzo cieniutkie brwi i ich kształt nie pasował do buzi. Więc poleciłabym ci henne na brwiach (tylko nie czarną!) np brąz z dodatkiem grafitu no i najlepiej u kosmetyczki ;) te brwi robić. Sama nie ryzukuj:P