Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeehhu

nie no

Polecane posty

Gość eeehhu

wlasnie widze na naszej klasie ze moja kuzynka dala na imie synkowi Grzegorz. A nazywają sie z mezem ....Grzegorz!!!!!!! naprawde nie wiem jak ludzie mogą takie rzeczy swoim dzieciom robić??? jak oboje rodziców w zwiazku moze nie miec mozgu????

Gość hmmmmmmmm m
Czyli, że jak? ... że Grzegorz Grzegorz ?? :D hahahaaha

Gość eeehhu
tak. to nie jest żart. wlasnie patrze na zdjęcie "nasz synek Grześ, ur. 17.09.2009/ 3250, 56 cm"

znałam kiedyś rodzeństwo nazwisko Kasia, Jaś i Kasia czyli... Kasia Kasia i Jaś Kasia. Przerąbane.

o matko.. w glowie mi sie nie miesci jak mozna tak krzywdzic dziecko.. totalna bezmyslnosc..

Gość eeehhu
naparwde jestem wrecz zla na nich bo zal mi takiego dziecka. Do samego konca nie wiedzieli jak da mu na imię. Rozwazali - Adrian i Krystian a dali Grzegorz!!!! Juz widze ze ktoś im zostawił komenatrz "Grześ Grzegorz?? To chyba żart;)))" ale ja wiem ze to nie zart. Oboje maja po 29 lat!!! Jak ludzie mogą być tak tępi???

Gość bożeeeee
straszne:o Nie ma opcji zeby coś takiego zgłosić?? Przeciez urz,ąd nie może przyjąć takiego czegpś, musza być jakieś zasady:o

Gość ło jaaa
pierdolisz..nie ma na nk zadnej kobiety o nazwisku grzegorz...spierdalaj klamczucho

Gość eeehhu
po co mam wymyslac cos takiego?:o i owszem jest na nk kto o takim naziwsku - co wiecej polowe jej rodziny od strony meza nazywajaych sie grzegorz mam w znajomych wiec spadaj!

Gość 123324
Nie rozumiem gdzie tu problem?

Gość eeehhu
wlasnie sprawdziłam i ona nie ma wpisanego nazwiska na nk tylko jakiś skrót z gwiazdkami i trójkątnymi nawiasami. Ale gwarantuje ci ze to prawda:o niestety:o

wiesz, ale z drugiej strony znałam Piotra Jana i ciągle go pytali, które to imię które nazwisko :) zawsze się wkurzał i mówił, że mogli go nazwać Jan Jan i nie miałby problemu

Gość ee tam żadna mi nowowść
ja znam marzenę marek , marka magdę ,magdę krzyś, krzysztofa jan i jeszcze wiele innych o nazwisku jak imię .

Gość hehe marka magde tez znam
mam nadzieje ,ze to nie ten sam :P

nie jednemu psu burek na imię

Gość aloha hawai
daj no linka do profilu bo tez nie wierze..tzn wierze np ze jest marek magda ale nie ma faktycznie zadnej osoby o nazwisku grzegorz kobiety,,,

Gość hehe marka magde tez znam
no zapewne zbieg okolicznosci z panem markiem magda ten pracuje w firmie E ....

Gość autorko skoro twierdzisz
że tak jest, to podaj dane i sprawdzimy na nk czy piszesz tutaj prawdę!!!

ludziki ale na nk istnieje opcja nie pokazywania w wyszukiwarce , wiec wszystko możliwe

Gość eeehhu
rozumiem ze jestescie bardzo ciekawe i zapewne pewnie tez nie pozałowałybyscie jej słow krytyki na nk ale to moja kuzynka. Nie chce zeby wiedziala ze pisze o niej na jakims forum. Nie musicie mi wierzyc, przeciez nie po to ten temat zakladałam. po prostu zobaczyłam to zdjecie i mnie zamurowało i musiałam gdzies wylac żale:(

Gość MIlka_Krówka
Nie ma to jak idiotyczne pytanie o podawanie danych własnej rodziny na kafe:o Swoją drogą mam na studiach kolegę - dawid grzegorz. Ma narzeczoną Weronikę (mulatkę). Kiedy wezmą slub bedzie sie nazywać Grzegorz - co w tym dziwnego nie kapuję. A grześ grzegorz - nawet fajnie:) podoba mi się:)

Gość blanka7754
A moze ten maly nie ma jeszcze imienia i oni tak tylko napisali ze Grzes z nazwiska wzieli.Bo jesli dali tak na imie to rzeczywiscie porabani ludzie

Gość eeehuu
moze masz racje, moze nie ma imienia i tak zartobliwie napisali grześ. Jesli tak faktycznie jest to byłoby super. oni w ogole nie wydaja sie tacy szaleni, wygladaja na spokojnych i ulozonych a tu taki zonk

Gość aloha hawai
dobra..i tak ci nie wierze nara sciemniarooooooooooooooooooooooo mysle ze ty sie nazywasz"chooooj chooooj" tak wiec chooj ci w dupe