Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teofil kot

chciałabym mieć przyjaciół takich jak z serialu PRZYJACIELE.

Polecane posty

o ja też :) Albo jeszcze mi się podobaja relacje w serialu Usta Usta :) Niby dorośli ludzie, mają dzieci, a mają czas żeby dobrze się bawić ze sobą :) W swoim otoczeniu widze jedynie ze ludzie po slubie sie izoluja i tyle ich widzialam :(

Gość sandal
jestem za Przyjaciółmi :)

Gość teofil kot
to mój ulubiony polski serial :D usta usta, generalnie nie przepadam za zadnymi m jak na wspolnej etc. ale UU jest wyjatkowy.

Gość teofil kot
usta usta to oczywiscie polska wersja jakiegos zagranicznego serialu, nie uwierzylabym ze tak ludzie moga zyc w Polsce, nie eprzynajmniej w moim otoczeniu. tutaj kazdy wiaze koniec z koncem a jedyna rozrywka jest TV, a tam...

no oba seriale sa fajne :) Ale powiedzcie tak szczerze, widzieliscie jakiś takich przyjaciół jak z tych filmów? Bo ja nie. Ale i tak mi przykro że takich nie mam. ;)

Gość barabarabab
ja mam takich durnych znajomych, pojawiaja sie tylko wtedy gdy czegos potrzebuja a gdy ja prosze o spotkanie czy o cokolwiek to ich nie ma. kij im w oko zrywam z nimi kontakt i szukam nowych!

Gość teofil kot
grejs, mi tez jest bardzo przykro z tego powodu ze ja tez takich nie mam. :( i szczerze mowiac... chyba nie znam takich ludzi. wiadomo serial to serial, ale chcialoby sie miec takie zycie.

Gość yhjtgjk
barababba - tez tak mowila mnostwo razy,ale niestety to nie jest takie proste, z ostatnia osoba zaprzyjaznilam sie 6 lat temu, teraz juz nie widze na to szans, jesli wychodze to we wlasnym gronie i nikogo nowego nie poznalam od lat (tzn w sensie nie poznalam lepiej)

Gość teofil kot
tzn mam znajome moze nawet przyjaciolki z bardzo fajnym poczuciem humoru ale chyba brakuje mi takiego meskiego pierwiastka w formie Chandlera, Rossa i Joey'a. :D

wiesz, dobre kolezanki to i ja mam. Ale mysle tu raczej wlasnie o takim mieszanym towarzystwie, albo o przyjaziacych sie malzenstwach. Nie mam jeszcze meza, ale wiem ze ludzie sie alienuja od innych.

Gość teofil kot
no, właśnie.Ja w sumie mam zaprzyjaźnione 2 pary ale w tym momecie kiedy ja nie mam nikogo...nie bez powodu sie mowi czuc sie jak 5 kolo u wozu :/ a mogloby byc fajnie. a nie jest.

Ja mam nadzieje że kiedy moje kolezanki sie pozenia, i ja tez, to nadal bedziemy się spotykać. Bo mam zamiar zrobić takie 40ste urodziny jak w ostatnim odcinku UU :D A cieżko by było zrobić takie coś bez znajomych ;)

Ja mam duzo znajomych par i kiedy jestem sama, to nie mam problemu ze spotkaniem sie z Nimi czy też z samą częścią pary, pod postacią żeńską :P

Gość igarakaaa
takie przyjaznie tylko w filmie sie zdarzaja

Gość tez kocham UU
!!