Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

qoodboy

Pasuje mi ta czapka ????????

Polecane posty

Carrie :D Teraz to się zaczynam zastanawiać czy dobrze jej doradzałem :D Może faktycznie niech pozbędzie się tej mgły :D

Carrie Wszystko spakuj bo jak już do mnie przyjedziesz to nigdzie Cię nie wypuszczę ! :( Dokąd jedziesz ? :)

"targać, torturować, podbijać - sado maso, z elementami ping ponga granego jajkami?" Nie jajkami, tylko dwoma bimbołami, co się bujają na sznureczkach. :D A, przepraszam, POMPONIKAMI. :P

Nie jedź tam bo Cię zakopią tam. Żywcem do ziemi :( Przynajmniej będziesz miała ciemno i będziesz sama :D

Do Zakopanego? ZAZDROSZCZĘ. 😭 Marzy mi się spływ Dunajcem jesienią. Zapalenie gardła, rosa w nosie, takie tam.

hakuna :D Należy zwrócić uwagę na fakt że owe pomponiki będą się bujały na sznurczkach tylko wtedy kiedy sam siebie wprawię w ruch. Może zatem skopiuję styl pomponików i sam idąc zaczne się bujać :)

Carrie, witaj w klubie szczęśliwców. Na myśl o październiku, który ostatecznie pozwoli mi pozbyć się wszelkich złudzeń w temacie SPOKÓJ, mam ochotę wgryźć się samej sobie w tętnicę.

Może od razu zakup sobie zestaw wesołego ufoludka: szczudła, skrzydełka oraz gps, gdybyś w locie stracił kontakt z Ziemią ;)

wgryźć się w tętnicę ooo ... jeżeli już się do tego zabierzesz to daj znać. Chcę to zobaczyć :D

Ja też chętniej zakasałabym rękawy i poszła do takiego choćby tesco wywalać towar w póły, niż płodzić magisterkę, ale co zrobić...

Skrzydełka by się przydały. Poleciałbym na nich do Zakopanego ;) Dunajcem bym sobie spłynął ;)

Jeżeli już się do tego zabiorę, poinformuje Cię o tym mój osobisty grabarz. ;)

Tak poważnie to chciałabym mieć skrzydełka, i nie mówię tu o tych przy always'ach...

Idę spać bo jutro nie wstanę. Nie wiem co ja o tej godzinie jeszcze turobię. Dobranoc. Podbijajcie mi bo potrzebuję opinii o mojej czapeczce z bimbołem :D

Zacznie się człowiek wynaturzać, to temat umiera 😭 :P Zbieram się też, Carrie pozdrów ode mnie Zakopane i wypoczywaj ile wlezie! Dobrej nocy wszystkim! 🖐️