Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

qoodboy

Pasuje mi ta czapka ????????

Polecane posty

Osz Ty grzesznico. Niecierpliwość prowadzi do niewiarygodności. Jednak Cie nie chcę :D Bujaj się , nie ma ślubu :D

Wcale tak nie jest. Czas jest potrzebny. Wtedy jest okazja ocenić przydatność danej osoby lub rzeczy :P Na ślepo chcesz ślubu ze mną ? ;)

Cudna czapeczka , co ? :D Będę całą zimę w niej chodził ;) Szkoda że tych bujanych pomponików na sznureczkach nie było ale ta też jest ok ;) Nie wiem czy mi będzie pasować do czarnej kurtki :(

A czcionka też jest fajna. Tak powinno być zawsze. Dopiero wtedy gdy tak jest można mówić o prawdziwej miłości.

Tak ... tylko , że kurtka jest już sporo poważniejsza od czapki :D Zobaczy się ... nikt mi nic nie zrobi przecież :D

"Tak ... tylko , że kurtka jest już sporo poważniejsza od czapki Zobaczy się ... nikt mi nic nie zrobi przecież " Na Twoim miejscu nie byłabym tego taka pewna :D Pewnej chłodnej październikowej nocy, gdy nawet przez Ci nie przejdzie, że może to być ona, podkradnie się do Ciebie Carrie i wytarga Cię za ten bimboł :D i co wtedy? ;)

*przez myśl Ci nie przejdzie miało być :O Nawet wciąć się nie potrafię prawidłowo :O

Carrie Możesz ale po ślubie. Ty chciałaś czekać do ślubu i nie zdecydowałaś się. Ja to zrobię za Ciebie :D

Pasowałoby iść spać ale jakoś szkoda mi uciekać stąd. Na własnym topiku zawsze miło sie siedzi ;)

Ty sama siebie chciałaś torturować a teraz nie chcesz żeby to ktoś inny robił ? :D Zróbmy tak .... może ta 18-stka tu wejdzie i zobaczy świat w innych kolorach ;)

hakuna Nie idź nigdzie. Musisz mi z Carrie topik podbijać ;) Ja zaraz zmykam a Carrie zostaje. Wątpię żeby sama ze sobą chciała tu klikać :(