Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pupcia7891

co się dzieje z moimi włosami?

Polecane posty

Gość pupcia7891

Witam was1 Mam problem// Od paru miesięcy strasznie wypadają mi włosy..jeśli moje włosy można nazwać włosami..(to jest prawie siano na głowie, takąmam strukture włosa anie nie kręcone tylko takie napuszone)... Myję co dziennie włosy a jak tego nie zrobię to na drugi dzień straszliwie swędzi mnie skóra głowy..i zauwazyłam tłusty łupież..Co to może byś? Jak pomóc swoim włosom i skórze?

Gość Ja_reklamowka
mam tak samo. -.- nie wiem co jest. Włosy myje co 2-3 dni.

Gość posłuchajcie babci:)
Odstawcie NAJLEPSZE szampony - choćby nie wiadomo co zapewniały .......... 1 x w tygodniu - taki "mix" - miód łyżeczka , cytryna, (pół wycisnąć), nie wiem czy można kupić w aptece w kroplach VIT A + E (dawniej była) - jeśli tak - 5-10 kropli, - żółtko - wymieszać - nałożyć i trzymać do pół godziny. Nie wystraszcie, się tego , że włosy się skleją (tak ma być) - trzymajcie .Spłukać, umyć łagodnym szamponem - polecam........bambino za 2,70. Łykać vit. - zwykłą A + E 2-3 dziennie po kapsułce. Powtarzać. Włosy nabiorą sił i blasku.

Gość AdelKA100
Konecznie wypróbuj serum DermatoPoietin ze szwajcarii. W Polsce dostępne na stronie: www. doris-dorin.com. Serum działa rewelacyjnie : włosy przestają wypadać niemalże od razu ( po trzech, czterech dniach stosowania!) Polecam bo miałam ten sam problem i wypróbowałam niemalże wszystkiego: rycyny, żółtek,okładów , ziół i tony, tony kosmetyków. Nie będziesz zawiedziona: DermatoPoietina czyni cuda!

a jesli sie ma farbowane i po trzech latach farbowania zaczely wypadac?co robic?na razie stosuje ta maseczke z zoltkiem, i lykam vitapil, ale boje sie ze to nie pomoze, czy to serum tez moge stosowa?