Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak okresu

czy mogę zażyć tabsy jak...

Polecane posty

Gość brak okresu

jak nie dostalam okresu.. po raz pierwszy chce wziac a okresu nie mam i nie jestem w ciazy.. i nie wiem kiedy mi sie zacznie.. mial prawidlowo 10-11 wrzesnia.. czy nie bedzie problemow z zabezpieczeniem przed ciaza jak bede chciala sie kochac ze swoim facetem?? czy musze prawidlowo czekac az sie okres zacznie?? pomozcie, bo juz mam dosyc tego oczekiwania na okres.. kapie sie w goracej wodzie, pije czerwone wino, malwe czarna i dalej okresu nie slychac.. prosze o madre odpowiedz, a nie jakies chamskie i wredne i nie na temat..

Nie możesz, nie wiadomo w jakiej fazie cyklu jestes, musisz poczekac.

Gość brak okresu
eh szkoda :( bo chcialabym miec juz kontrole nad tym glupim okresem..

Gość Ty się lepiej zastanów
mozesz zazyć, ale przynajmniej siedem pierwszych dni wymaga dodatkowej antykoncepcji i nikt Ci nie zaręczy ze nie dostaniesz plamień w trakcie opakowania.

No nie wiem czy 7 dni wystarczy. Ulotka wskazuje, że dodatkowe zabezpieczenie dotyczy tabletek zaczętych w 2-5 dniu okresu, a nie w nie wiadomo którym dniu cyklu. Musiałabyś się zabezpieczać dodatkowo przez całe opakowanie, a to bez sensu, dlatego lepiej zaczekaj na okres.

Gość brak okresu
ale zanim ten okres dostane to nikt nie wie ;/

Gość cnfhaj
Ja mialam taką sytuację i lekarz zalecił, że mam nie czekać na okres, tylko zacząć brać tabletki. Musiałam się dodatkowo zabezpieczać przez całe 1 opakowanie.