Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość latolatolato

Chodzicie do kosciola?

Polecane posty

Gość latolatolato

Dlaczego tak/nie? :)

Gość girl with one eye
nie

za gowniare to chodzilam ale teraz to ani sie nie chce ani nie mam jak a najgoresze jest to ze moj sym w maju bedzie mial komunie i se nie wyobrazam tego wszystkiego:/

Gość dorciasorcia
u nas ksiądz wprowadził kody dla dzieci rok przed komunią że maja chodzić z rodzicami co niedzielę na sumę chory buc a potem się dziwię że ludzie nie chodza do kościoła bo chcą ludzi zmusić a nie z dobrej woli

Gość girl with one eye
ja nie mam takich problemów bo nie mam ślubu kościelnego a moje dziecko jest nie ochrzczone , pojechałam po całości, mało tego nie jestem niczyją chrzestną bo nie mogę i spokój

Gość dds\f
tak, bo nie chodze dla kieży tylko dla siebie...

Gość piczkaxxxxxxxx
ja nie chodze , chyba ze np na pasterke w celach towrzyskich postac na swiezym powierzu i sie pośmiać nie chodze bo mnie w zyciu nikt nie nauczyl latac co niedziele do kościólka tym bardzij ze zawsze bylam do ytego zmuszana , msze kojarza sie z przykrym obowiazkiem w Boga wierze ale skoro jest wszedzie to po co tracic czas na chodzenie do kosciola ? bierzmowania nie mam bo nie chodzilam na spotkania, nie bede niczyja chrzestna rowniez bo ani nie moge ani nie chce :classic_cool:

Nie chodze, poniewaz nie wierze w Kościół. W Boga jak najbardziej wierzę, mogę sie do niego modlić wszędzie - w lesie, w pokoju, na ulicy. Kościół nie jest mi do tego potrzebny, nie widzi mi się, ażeby ktoś narzucał mi jakieś odgórne zasady dotyczące mojej, indywidualnej wiary. ;)

Dokładnie. :classic_cool: Zreszta to dla mnie smiech na sali, ze jakis typ w kiecce ma mi mowic co jest dobre, a co złe. Ganić mnie np. za antykoncepcje, czy sex. :O Sam pewnie nieźle obraca fiutem, jak nie z kimś, to sam. :O :classic_cool:

od 10lat nie chodzę i się nie wybieram:) nie czuje takiej potrzeby, wcześniej jako dziecko też byłam w kościele tylko kilka razy no pomijając przygotowania do pierwszej komunii

Gość ostrzegam państwa
jasne,że tak

Gość spocony sexy men
ja chodzę, nawet podoba mi się jedna dziewczyna w kościele, ale nie wiem jak zagadac

A był u mnie ksiądz po kolędzie i po rozmowie ze mną wpisał mnie na tzw. czarną listę, później miałam być chrzestną i się kurna zaczęło...

Gość ha ha ale jaja
Ostatni raz w kosciele bylam w lipcu bo slub a ja bylam druchna.. chodze do kosciola na chrzciny sluby i pogrzeby...

Gość ha ha ale jaja
druhna* to piwo zle na mnie wplywa:( klawiatura mi sie zlewa:)