Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trochę Ciekawska

Rodzina męża

Polecane posty

Gość Trochę Ciekawska

Witam. Od razu napiszę, że nie mam problemów z rodziną męża. Sprawiają wrażenie miłych ludzi. Jestem mężatką, mam bardzo dobrego męża, oboje pracujemy i mamy dziecko, dobrze stoimy finansowo, jesteśmy na swoim. Niby wszystko gra, ale mi coś nie gra. Rodzina męża mieszka od nas stosunkowo w dobrej odległości (nie blisko, ale nie daleko). Mąż święta spędza tylko z moją rodziną, ze swoją przestał jeszcze przed ślubem. Odwiedza swoich rodziców dwa,trzy razy w roku. Wizytę u nich traktuje jak chyba obowiązek. Ci ludzie naprawdę są normalni, wykształceni, uprzejmi, kulturalni. Mam wrażenie jednak, że mąż ma jakąś zadrę, bo szczerze mówiąc to odzywa się do nich w tak stonowany sposób, już ja bardziej robię wesołą atmosferę jak jesteśmy u nich. Pytam męża delikatnie o powody takiego zachowania, ale on zmienia temat bądź odpowiada coś półżartem. Nurtuje mnie, dlaczego tak jest. Jakie są wasze przypuszczenia, coś zaszło między nimi? Podpowiem, że mój mąż nigdy nie ma "fochów", jest bardzo łagodny i jest świetnym ojcem (sam zmieniał pieluchy).

Gość Trochę Ciekawska
Jesteście?

Gość Załamany Wszystkim
Co o tym myślicice? Jak to z niego wyciągnąć?

Gość Załamany Wszystkim
Ja bym zażądał wyjaśnień, jak delikatna rozmowa nie działa. A wy?