Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytającaaaao

Obecność komórek rakowych w biopsji prostaty

Polecane posty

Gość pytającaaaao

Czy któryś z obecnych na tym forum mężczyzn miał je stwierdzone? A możę ktoś z Waszych rodzin? Co to oznacza? Jakie rokowania?

Nie znam szczegółów ale jak zastosuje się środki które znam to jest duża szansa że rak zniknie:classic_cool:.A tu czego należy unikać: www.faceci.com.pl/r_rak_metody_konwencjonalne.html :P.I mam jeszcze złą wiadomość-usuwając nowotwór zwykle przyczyna nowotworu pozostaje i nawrót zwykle wtedy jest bardzo prawdopodobny:O.

Gość pytającaaaao
up up podnosze

Gość pytającaaaao
Dieta taka jak u przeciętnego Kowalskiego: dużo mleka, sera żołtego. Oprócz tego mięso, głownie wieprzowe. Chleb, owoce. Stres.

Przypuszczalnie główną przyczyna sa syfy z żarcia-ale raczej te co naturalnie po przygotowaniu nie występują:O.No chyba ze jakieś nałogi:O.Poza tym promieniowanie z nadajników i talefonów jest niebezpieczne:O.Ja bym zaproponowal coś w tym stylu: http://video.google.com/videoplay?docid=6169050139483021263# .Bez lewatywy to może nie pomóc więc polecam conajmniej 1 dziennie:O.Na pocieszenie napisze że w przypadku gdy choroba nie jest zbyt zaawansowana to 1 dziennie powinna wystarczyć a kilkanaście dziennie nie będzie trzeba stosować:classic_cool:.A czy on ma plomby z rtęcią:O?Ja czytałem że zwiażki rtęci sa kancerogenne:O.Do tego wywołuja otępienie umysłowe-nawet może być w stopniu jak choroba alzheimera:O.A tej diety nie trzeba sie obawiać-ja miałem bezmięsna od dawna rzadfko łykam coś z produktami zwierzecymi-i jakos nie widac niedoboru białka u mnie:classic_cool:.Generalnie z tym białkiem to przesadzają bo jego tak dużo nie jest potrzebne;).Polecam też łykać siemię lniane lub olej lniany i l askorbinian potasowy;).