Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noimam

zrozumialam ze nie pociągam męzczyzn swoim wyglądem

Polecane posty

Gość noimam

przezylam wiele porazek ostatnimi czasu na polu damsko - meskim i obwinialam swoje zachowanie itd aż w koncu dotarlo do mnie to najgorsze, to czego nie umialabym wymówić... ja jestem malo atrakcyjną fizycznie kobietą.

Gość noimam
i czuje sie z tym zle. tzn nigdy wczesniej tak nie myslalam bo w zasadzie nigdy sie nawet nad tym nie zastanawialam i jestem pewna siebie ale okazalo sie ze kazdy z moich chlopakow mnie zdradzal. ja nie jestem seksownym typem. nawet majtki nosze bawelniane i jestem chuda i mam naturalny kolor wlosow, mozliwe ze jestem kiepska w łozku (najpewniej jestem)

Gość mamamamamam
To nieprawda co sądzisz o sobie. Nie widziałam Cię,ale wiem to. Zawsze uważałam tak jak Ty,że nie podobam się chłopakom. Po pewnym czasie okazało się,że jest odwrotnie. Podobałam się im tyle,że oni nie dawali mi znać w żaden sposób. Teraz cieszę się dużym powodzeniem odkąd wiem że źle osądziłam samą siebie. I również mam naturalny kolor włosów,nie nakładam makijażu i nie ubieram się jak... I powiem Ci,że chłopacy to cenią. Na super laski patrzą pod względem seksualnym a na naturalne pociągająco,interesująco. Zawsze pada komplement,że cenią mnie za naturalność. :) Doceń to:)

Gość noimam
dziekuje za te slowa, ale ja podejzewam ze mam zbyt mlody wygląd i ze no nie jestem seksowna a wyglądam jak dziewczynka, ale gdybym miala ubierac dekolty to to nie bede juz JA :( poza tym co ja w ten dekolt wsadze?

Gość noimam
a może ja mam jakies slabe feromony?

zrób sobie jakaś odważna metamofoze ! :) iz do fryzjera obetnij albo pomaluj włosy, poszukaj na Youtube fajnych filmików jak zrobić piękny makijaż, wybierz sie na sklepy i kup coś mega modnego ale przede wszystkim - zacznij myśleć pooztywnie!!! :)

Gość Vaniliova
A czy masz ochote na seks? Czy go lubisz?