Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mogę na to patrzeć

Moja młodsza siostra cioteczna zabija swoje dziecko. Pije w ciąży.

Polecane posty

Mam siostrę cioteczną. Młoda rozwydrzona gówniara. Ma 18 lat. uczyć jej się nie chce, kolo siebie tez nic nie zrobi ani w domu własnej matce tez nigdy nie pomaga. Jej jedyne pasje to balowanie do rana i kurwienie sie z kolegami dresami. Nawet nie jestem pewna czy wie, który jej tego dzieciaka zmajstrował :( Otóż jak sie okazało, że jest w ciąży za wszelką cenę chciała dokonac aborcji. Wujostwo jej na to nie pozwolili (bo poprostu nie dali kasy) to ona powiedziała, że w takim razie pierdoli tą ciąże i i tak się nie zmieni. To juz 4 miesiąc a ona cały czas pali papierochy, zażywa jakies narkotyki, pije alkohol na imprezach. Jest nie do upilnowania bo jak wszyscy z jej rodziny idą do pracy to zostaje sama i idzie do kumpli. Powiedziała że ona i tak nie chce tej ciąży ani tego dzieciaka i zaraz po porodzie go odda i nie widzi powodu żeby zmienic styl zycia bo ona ma w dupie czy te dziecko sie urodzi zdrowe czy nie bo ona go nie chce :// Nie wiem co mam zrobić. jak z nią rozmawiałam to dała mi do zrozumienia że jak sie nie zajmę soba to jej koledzy się zajma mna i moim samochodem :( Jeden z tych chłopaków ma ojca z układami i zawsze mu wszystko uchodzi na sucho bo ojciec zna wszystkich w miasteczku. Nie wiem czy sie mieszac do tego. Boje sie, że nawet jak ktos inny zareaguje to ona i tak sie zemści na mnie :((

Gość kbhjcgfbhjkml
Daj se spokój. Świata i tak nie zbawisz a tylko będziesz sie bała chodzić ulicami żeby cię nie zlali. I módl się żeby ktos inny faktycznie jej nie podjebał bo bedzie na Ciebie

Gość cvwjvwbvVnl
chuj ci do tego co ona robi ze swoja ciążą poza tym jeżeli naprawdę nie chce tego dziecka to jaka różnica czy urodzi się zdrowe czy nie? Jak by jej starzy dali jej sie spokojnie wyskrobać tak jak chciała to by nie było tego całego cyrku

Gość Antonina Kryspina
A srał ją pies ...wyrodne matki powinno się zamykać w beczkach 😭

Gość zzzzzzzzzggggzzzzzzzzzzz
jesteście okrutni...

Gość jkhgfdgh
jak tak można

upupupup

Gość jogurt naturell
nie wtrącaj się. ona oczywiście dobrze nie robi, ale fakt jest taki ze kobieta która nie chce dziecka powinna mieć możliwość dokonania aborcji. ona tej ciąży od początku nie chciala, nie wiem po co ją wszyscy zmuszali? teraz pewnie urodzi chorego dzieciaka który będzie się tułał po domac dziecka...potrzebne to było?

No jest glupią szmatą i zycie da jej jeszcze po dupie. Wyslij jej artykul o FAS http://www.ona.24polska.pl/ona_i_ciaza/zdrowie_w_ciazy,fas_zespol_alkoholowy_plodu_fetal_alcohol_syndrome,3.html I czego Ty się boisz głupia? Samochód ważniejszy niż zycie dziecka,którego serce pompuje Twoją krew? Jakby sie dało to i jakiegos gówniarza da się usadzić.

Gość pastafarianka reaktywacja
załatw jej tabletki poronne, ale nie 72 h po, bo na nie już za późno. ona i tak nie zacznie o siebie dbać, a szkoda żeby urodziło sie i tułało takie zmutowane potworątko. zresztą, to głupie ze strony starych tej laski, że jej nie pozwolili wyskrobać. szopki i męczenia sie by nie było.

Ja tak :)Może dlatego, ze nie mam sensownego powodu zeby zyć no i nie mam samochodu. :) Idiotką nazywaj swoją matkę, niedaleko pada jabłko od jabłoni :classic_cool: Ja bym nie chciała mieć wyrzutow sumienia, bo dziecko sie urodzi chore, a mogłam coś zrobić. Ją to będzie prześladowło. Ja mam normalnych znajomych i rodzinę - bez "fajnej patologii". :)

Chyba nie zrozumiałaś :) Nie dziwie się :) Raczej banda gówniarzy by mnie nie przeraziła. Wujek - sędzia w karnym, znajomy w rejonowym. Oliwa jest zawsze sprawiedliwa, tylko czasami jej trzeba pomóc. :)

A skad, jestem za dobrowolną aborcją. Jak jej rodzice postanowili, że urodzi no to urodzi. I koniec. Moze ruszy głowa (wierzylam w jej średnia chociaz inteligencję), a o filmiku na yt nic nie mówiłam :D :classic_cool:. Ktoś napisał, żebyś skołowała tabsy na poronienie. Moze zamiast mnie obrażać pomyśl nad jakimś rozwiązniem skoro Ci tak zależy. To nie jest moja wina, że jest puszczalską, bezmózgą szmatą bez serca i nie zna terminu "odpowiedzialność". Mogę jedynie współczuć.

popieram w 100% niski próg wrażliwości ta dzieczyna to jakaś głupia dresiara ale szkoda mi jej-została potraktowana jak rozpłodowa maciora.obrzydliwe.w jaki inny sposób ma wyrazić swój bunt? zapodać se kose w brzuch?szkoda mi jej ogólnie

Nie wiem dlaczego tak Cię to bawi. Bo to jest zupełnie nieśmieszny temat. :O Nie wiem jak Ty ale ubolewam nad zachowaniem nastolatków. Widzę u siebie na osiedlu. Dziewucha zachodzi w ciążę a dziecka dziwnym trafem nie ma. Z drugiej strony, znam dziewczyny, dno i pięć metrów mułu. Pozachodziły w ciążę majac po 16-17 lat, trochę sie ogarnęły i z pomocą ludzi poradziły sobie. Jakos bo jakoś ale jednak, dzieci sa, chociaz miało ich nie być. Bohaterka postu widocznie jest jeszcze nizej. Zobaczymy, może sie opamieta. Kurwa. Naprawdę niektórych na wstępie powinno się sterylizować. :(

vera icona bardzo ci pomoze wujek w prokuraturze jak cie będą rżnąc i kopać w ciemny zaułku. pewnie zjawi sie jak supermen i rozgoni towarzycho;) ciekawe co ty byś zrobiła w takiej sytuacji.nie chcesz bachora a ktoś rozporządza twoim brzuchem, całym twoim ciałem i twoim zyciem. super,nie?

Artefakcie, ja już trochę :D jestem dorosła i odpowiadam za swoje czyny. Taka to róznica. No i nie zalezy mi na życiu, wiec zwis po kolana. Nie można rozpatrywać w taki sposób ani domniewywać. Co racja to racja, 18latka upilnować sie nie da, ale to, co robi jest wynikiem wychowania. Rozbawiło mnie "zajmowanie się chodzeniem na imprezy":D TO PRZECIEŻ TAKIE ZAJMUJĄCE i POWAŻNE wydarzenia w zyciu nastolatki :D no ale tak jest niestety. Dupczyc sie chcą, chlać, ćpać to potem sa efekty. Trzeba brać odpowiedzialnosć za swoje czyny. Bez względu na wiek. Kwestia wychowania i wpojenia potomstwu zasad.

wychowanie i wpajanie zasad to nie wszystko. i w najlepszych rodzinach zdarzają się czarne owce.jeśli ktoś ma spaczony charakter to można robić cuda niewidy i nic to nie da. a zmuszanie kogokolwiek do urodzenia dziecka którego nei chce jest niehumanitarne

Humanitarne, niehumanitarne. Mieszkam w Polsce. Mieszkam. Tu tu tu tutututututu :D No ja wierzę głęboko, że to jest wielce odpowiedzialne. Przecież tipsa trzeba se pierrdolnąć, loka zakręcić na papilocie, wybrokatować sukienunię z Cottonfielda :D Ja mogę tylko podejrzewać jakie cieżkie życie ma ta dziewczyna. :D

Gość lenovo89897
z wpisu autorki wynika, że laska nie została siłą zapłodniona. bachora może nie chciała, ale nóg też jej chyba nikt nie kazał rozkładać, nie? tak trudno pójść do lekarza po pigułki? jestem za aborcją, ale ona nie ma prawa wymagać od nikogo (oprócz ojca dziecka) udziału finansowego w zabiegu. rodzice nie mają obowiązku fundować małemu kurwiszczu skrobanki, bo niby z jakiej racji? dziewczyna jest pełnoletnia i sama powinna odpowiadać za takie akcje. jeżeli dalej prowadzi taki tryb życia, to ma też większą szansę poronienia i problem sam by się rozwiązał. tak byłoby najlepiej, bo jeśli ona pali i pije przez całą ciążę, to pewnie dzieciak będzie miał jakieś wady rozwojowe. na co to komu? poza tym świadome szkodzenie płodowi przez matkę jest z tego co wiem wykroczeniem, które można zgłosić na policję. osobiście nie angażowałabym się na miejscu Autorki w nie swoje sprawy. niech margines sam się degraduje, a ty zajmij się swoim życiem. podejrzewam, że masz co robić?

Hitler nie tyle co był zły, ale upośledzony, rozgoryczony ale i charyzmatyczny. Jastrun ostatnio o tym pisał w Newsweeku, powołując się na pamiętniki Ablerta Speera. Ja sie skłaniam ku koncepcji czystej karty każdego człowieka. No ale sie nie znam.

Dziewczyny nie kłóćcie się bo to nie ma sensu. dziękuje za zainteresowanie. tez osobiście podpisuje sie, pod słowami niskiego progu ale za późno. Wujostwo to ludzie religijni i w ich światopoglądzie nie ma miejsca na takie cos jak aborcja. Wychowali dwójke cudownych dzieci z których moga byc dumni tylko najmłodsza im sie nie udała. Ona taka juz jest i myśle, że nikt by jej nie wychował inaczej bo ciężko zrobic z kogos czlowieka jak ten ktos sam tego nie chce. Jej koledzy to młodociane zbiry i alkoholicy szwedający sie całe dnie po miasteczku. Pobić dla nich kogos to żaden wyczyn nawet jak tym kims jest kobieta. już raz mi pogrozili bo sie im poskarzyła, "że się wpierdalam e jej brzuch i chyba mnie ryj swedzi" Ja mam trzyletnie dziecko i mi sie w głowie nie mieści co ona wyrabia a z drugiej strony najzwyczajniej boje sie o siebie :((

Gość lenovo89897
to ja się dziwie, że dla tych "religijnych" ludzi aborcja jest "be", a hodowanie ciąży w warunkach niemal gwarantujących upośledzenie, czy różne inne wady jest "ok". to absurdalne! pozwalanie na coś takiego jest okrutne! osierocone niemowlaki mają rzeczywiście nieaml 100% szansy na adopcję. ale takiego "niedorobionego" kto będzie chciał? kolejna (świadomie!) upośledzona jednostka w społeczeństwie - dla mnie to obrzydliwe...

upupupupupup

No cóż... Jej rodzice to osoby pracujące, które rano wychodza i wieczorem wracają z pracy. Ona w tym czasie wychodzi z domu i wraca po nocy zrobiona alkoholem. ostatnio wysmiała ich, że załatwiła sobie papiery z poradni, że ma chorobe alkoholową i nic jej nie moga zrobić... jej starsze rodzeństwo ma własne rodziny, prace i obowiązki i tez nie sa w stanie jej pilnować. Zwłaszcza, że ma 18 lat i wg prawa nikt nie może jej sila zatrzymywac w domu ...

No to jak nie nie muszątrzymać jej w domu no to...niech wypierdala w podskokach so swoich przyjaciół. Sie okaże, jacy są fantastyczni. :) A co z ojcem?

Gość lenovo89897
nikt nie ma jej prawa trzymać w domu i nikt nie ma obowiązku zapewniać jej dachu nad głową, a tym bardziej rozrywek. podejrzewam, że nie przepija własnych pieniędzy. jeśli rodzice każą wyprowadzić się swojej "dorosłej" córce, to już jej nie będzie do śmiechu.