Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mogę na to patrzeć

Moja młodsza siostra cioteczna zabija swoje dziecko. Pije w ciąży.

Polecane posty

Ona nie chce powiedziec który to. A z tego co ja wiem bo mam koleżankę, której siostra ich zna dobrze to ona podobno z wiekszością sie zabawiała - takie towarzycho wszystcy we własnym sosie :/ powiedziała, że to nie ma znaczenia bo i tak odda bachora więc jaka różnica kto jest ojcem. Poza tym żaden z kolegów sie nie poczuwa do zajęcia sie dzieckiem. Kazdy z tych którzy teoretycznie mogli by byc ojcem maja nadzieję, że ona je odda i nie bedzie robić im kłopotu :O

Oni tego nie zrobią. wierzą, że sie opamieta

Swiat jest piekny tylko w serialach o 20. Zapraszam do miasteczek popegeerowskich zobaczyc jak jest naprawdę :(

możesz to zgłosić na policję bo przecież popełnia przestępstwo, może ją zamkną do porodu przynajmniej nie będzie miała dostępu do używek

Gość meszugene
Jak byś czytała to byś wiedziała, że wtedy jej koledzy sie na niej zemszczą za to że doniosła na policję

pytanie czy będziesz mogła się pogodzić z tym że ta dziewczyna urodzi chore dziecko a ty nic nie zrobiłaś chociaż mogłaś

mogłeś wczoraj wpąść na kafe czat i byłby :D jak wszyscy poszli to wpadl koles i zrobił nam pokaz :D:D:D:D