Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dagmara93jjs

najstraszniejszy horror?

Polecane posty

Gość animasola
zacznijmy od tego, że przedstawiony filmik nie jest straszny. horror powinien mieć fabułę i sens. a nie wszystko na jedną modłę: tralala siekiera tralala psychol srutututu mózg na ścianie

Gość Orzeszek MMs
Ha ha mnie generalnie rozbawiło to co zobaczyłam:D Strasznie.... brrrrrrr... śmieszne:) Amatorszczyzna nie straszy:) Mi psycha,że tak powiem zorała się jak byłam w kinie na REC...Od tamtej pory nie oglądam horrorów. Nie przeraził mnie horror: Turistas, wszystkie części Piły, Hostel i takei tam inne, tylko ten jeden zadziałał mi na psychikę: REC, kręcony z ręki, bardzo realistyczny, masz wrażenie,że to się naprawdę wydarzyło w tej Hiszpanii...

teraz na Kino Polska leci horror polskiej produkcji z lat 80 -tych ,którego akcja jest osadzona w XIX W , ciekawa produkcja recenzje są podzielone, temat raczej dla intelektualistów

orzeszku a widziales. widzialas 28 dni pozniej czy tam tygodni? moim zdaniem wlasnie rec, horror o ktorym wspomnialam, plud=s 30 dni mroku czy cos takiego, aha jeszce jaskinia bodjaze to sa horrory na jedna miare. mnie tez nie przerazaja pily i te inne bzdety