Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cafe_latte_

Top model - zostań top modelką

Polecane posty

Cześć Dziewczyny Kto z Was ogląda Top Model? Jak Wam się podoba ten program? No i kto jest Waszą faworytką. Jak dla mnie numerem jeden jest Pamela - śliczna dziewczyna, natomiast nie wiem jakim cudem przeszła dalej ta Nicole ta ze szparą między zębami... Piszcie jakie są Wasze typy http://modelki.plejada.pl/

Gość wkurza mnei Zula
niby taka cwana i mądralińska ale i tak miała schizę że nie przjdzie może i jest oryginalna i pozuje na pewną siebie i taką bez hamulców ale nie jest materiałem na modelkę, jest zbyt rozrośnięta, biuściasta modelka musi być szczupła by zmieścić się w rozmiar 34-36 a nie mieć wielkie cycki i szerokie bary co najwyżej już wróżę jej sesję w CKM lub Playboyu zaraz gdy odpadnie śmieszy mnie że Piróg ją specjalnie podpuszcza by była jeszcze bardziej wyluzowana i pozbawiona hamulców a laseczka myśli że jak będzie się zachowywać mega prowokacyjnie to zrobi karierę, już jedną Dodę i Lady Gagę mamy jedyny powód dla którego na razie trzymają ją w programie to to że jest kontrowersyjna, ma nietypową "urodę" jest wulgarna i przez to nakręca oglądalność, podobnie z tą platynową blondi z grzywką, przeszła tylko po to by na jej przykłądzie pokazać jak ją można "przerobić" najsilniejszą kandydatką jest wg mnie brunetka o wielkich oczach, ta która najlepiej wyszła na militarnej sesji zdjęciowej, ta która cały czas uważa się za szarą, wstydliwą myszkę, która nie umie pozować, ona wygląda jak rasowa, świadoma swojego ciała modelka, ma niesamowite ciało i przepiękne oczy

Gość Zuzia już wszystko pokazała
pokazała wzgórek łonowy pokazała cycki pokazała swój chamski niewyparzony rynsztokowy język jedynie co jej zostało do pokazania to kakaowe oczko bo klasy to raczej nie pokaże, ni chyba że ją wymalują, uczeszą ubiorą i zakneblują by sie nie odzywała

Gość tancerrkaa
a ja lubię tą co jest tancerką:) sympatyczna i ladna

Gość tancerrkaa
no ta nieśmiała też mnie pozytywnie zaskoczyła. Jak ją umalowali to po prostu wyglądała ślicznie. Zula w ogóle mi się nie podoba i mnie wkurza, ale rzeczywiście nie odpadnie prędko, bo jest prowokacyjna, a program musi mieć oglądalność. Ta tancerka może nie jest najpiękniejsza ale jest mega sympatyczna i też powinna długo zostać

Gość Karo*
Tancerka jest bardzo sympatyczna :-) Fajna jest też ta dziewczyna ze wsi ,taka skromna (jej babcia wypowiadała się przed kamerą). Pamela jest ładna ale bardzo zarozumiała jakby już była gwiazdą.

Macie rację co do Zuli. Ona napewno tak szybko nie odpadnie. Jak ją zobaczyłam na castingu to od razu wiedziałam, że ją wezmą. Oglądałam brytyjską, czy amerykańską wersję top model i tam też była dziewczyna z taką króciutką fryzurką i była kontrowersyjna i wysoko zaszła - przypomina mi Zulę Mi też się podoba ta tancerka, ma fajny uśmiech. Wczoraj na wp.pl były zdjęcia już po metamorfozie i nie uwierzycie, ale tej platynowej blondi nie poznałam. Miała krótki włosy, sięgające do brody, w kolorze kasztanowym. Rewelacja, gdyby nie jej asymetryczne usta nie poznałabym jej.

No nie mówicie, ze oglądacie takie bzdury. Teraz wielkie oczekiwanie na Mam talent i jutrzejszy Taniec z gwiazdami, co? :)

Gość Karo*
Ja pisałam o tej tancerce : http://modelki.plejada.pl/3236,info,marta_szulawiak,uczestniczki_detal.html Widzieliście metamorfozy ? Ona ma teraz króciutkie włosy !

Gość Karo*
Cafe już podała, tu jeszcze raz: http://www.plotek.pl/plotek/51,79592,8421062.html?i=0&bo=1 Szczerze mówiąc nie podoba mi się co Oni zrobili z tą Pauliną Przech :( Ona ma teraz kask na głowie i tak jakoś staro wygląda.

Gość tancerrkaa
Mi ta Paulina nawet w kasztanowych włosach się nie podoba.. A ta dziewczyna od ugniatania ciasta też fajna i na początku aż się zdziwiłam, że tak zaprzyjaźniła się z Pauliną. Dwie rożne postaci, ale może ta Paulina nie jest taka głupiutka, ale mimo wszystko jakoś mi nie pasuje.

Gość tancerrkaa
ten link co podałyście to kliknęłam potem na całą finałową 13stkę i kurcze powiem Wam, że na zdjęciach to w ogóle one wszystkie są takie inne nawet Zula. Ale jest kilka takich co im nawet fotoshop nie pomógł niektóre po prostu nic w sobie nie mają

Gość tancerrkaa
Nie ta Kuligowska nie wygra niezbyt jest są lepsze. Skąd mogą wiedzieć zresztą kto wygra nie wiedzą jak się sprawdzą może te najlepsze teraz okażą się beznadziejne. A jak się skończył tamten odcinek to pokazywali co w następnym i tę Pauline to jakiś skorpion chyba ugryzł

Gość Karo*
Na Kuligowską zwróciłam uwagę,bo Ona po metamorfozie przypomina mi trochę Kate Moss.

Gość tancerrkaa
No ta ze szparą to nie dość , że ma tę szparę to ma dziwną twarz. Nie wiem czemu oni twierdzą, że to jej autu będzie. W sumie przez nią jest charakterystyczna , ale moim zdaniem uroku jej to nie dodaje..

Gość Która Wam się podoba?

Gość bleblekot
A KTÓRA Z WAS PISZĄCYCH NA TYM FORUM JEST ŁADNIEJSZA OD ZULI?????????????? WSTAWCIE FOTKE NA VOILA I OCENIMY HAHAHAH KASZALOTY HAHA

Gość askiss
Paulina jako blondyna była dużo ładniejsza niz z tymi ciemnymi.. Blondies rulles !!!

A co to ma do rzeczy czy któraś z nas jest ładniejsza od Zuli?? Jeśli ktoś pcha się na modelkę i do takiego programu to powinien jakoś wyglądać i coś sobą reprezentować.

Gość tudaaaaaa
najładniejsza jest ta sonia blondynka co sie polała wodą

No i kto by się spodziewał, że odpadnie zuza?? Dawałam jej jeszcze kilka odcinków, atu proszę. Z drugiej strony ona nie ma figury modelki, ma za duże cycki. Numero uno jest Pamela