Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Lillith_

Ból psychiczny.

Polecane posty

Gość Lillith_

Bardzo źle się dzisiaj czuję psychicznie :( Chodze do psychologa, czuję się tak samotna, że wczoraj powiedziałam o tym koleżance. Teraz z niewiadomych przyczyn mam wyrzuty sumienia :( A powiedziałam, bo jestem tak bardzo samotna, że chciałam trochę z siebie zrzucić ten ciężar, szukałam zrozumienia :( nie wiem co znalazłam, bo kolezanka swej reakcji nie pokazała. Obiecała tylko, że nikomu nie powie :/ dopiero zaczęłam chodzić, w dodatku muszę się zwalniać z ostatnich lekcji na te spotkania, więc i tak pewnie się dowiedzą, bo w końcu trzeba będzie powiedzieć nauczycielom, a inna koleżanka chodzi do tego ośrodka po zaświadczenia o dysleksji, ale jakoś mi głupio, że takie coś powiedziałam... Nigdy nic mi nie wychodzi! Wczoraj miałam pogadać z takim chłopakiem, który mi się podoba, to poszedł bez pożegnania z imprezy, bo był chory. No ja rozumiem, widocznie bardzo źle się czuł, ale mógł się pożegnać :( Czemu ja jestem taka beznadziejnie dziwna?! Leżał chory na kanapie, mogłam usiąść obok, pocieszyć, kazać iść do domu, a ja jak głupia z nieśmiałości wolałam się trzymać z daleka :( Zawsze będę sama, przecież nie mogę się do nikogo zbliżyć, bo nawet jakby mi się udało, to jak będę szczera na wstępie i powiem, gdzie chodzę, to ta osoba się wycofa :( bo przez swoje problemy jestem bardzo ciężkim człowiekiem. Nienawidze siebie! Czasami to sobie marzę, że mam w końcu tego chłopaka, że mnie rozumie i wspiera, a rzeczywistość i tak mi codziennie daje w kość, jakby mi mało było [zły] :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować