Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OstroPolecialySkrzypce

Ale mi wczoraj odjebało.. powinienem mieć zakaz na telefon po pijaku

Polecane posty

Wczoraj ostro pochlałem z kolega.. wrócilem do domu koło 1:00 i na sen postanowiłem skontrolować telefonem moją kobiete, która poszła z koleżankami do klubu nie odbierała bo widocznie miała telefon w torebce, a torebke gdzies rzuciła i sie zabawiała na parkiecie więc przez te hmm 15 minut, które próbowałem się dodzwonić, żeby was nie skłamać... miała z 20 nieodebranych połączeń ode mnie + 4 smsy typu "baw sie dobrze ze swoim nowym facetem" "widze ze ostro sie z kims zabawiasz" itp.. :) jestem na siebie wkurwiony, że wymiękłem i po pijaku zaczałem do niej wydzwaniać.. a obiecywałem sobie, że sie do niej jutro nie odezwe!! dziewczyny jak byscie zareagowały, gdybyście zobaczyły w telefonie takie cos jak ta moja???

Gość ze masz nie pokolei w glowie
:D dlaczego miales sie do niej nie odzywac?

może nie czekaj na jej reakcję tylko sam grzecznie zadzwoń i przeproś:P jak nie odbierze napisz: skarbie odpierdoliło mi wczoraj doszczętnie, nie gniewaj się na swojego misia, który czasem zachowuje się jak skończony idiota"

W końcu oddzwoniła do mnie po jakiś 30 minutach i przeprosiłem ją za to.. tzn. za nim to zrobiłem to jeszcze sie chwile pokłóciliśmy :) eh człowiek powinienem mieć zakaz na korzystanie z telefonu kiedy wypije... a chodziło o to, że w czwartek się pokłóciliśmy i obiecałem sobie, że sie pierwszy do niej nie odezwe no a tu masz.. popiłem i nie wytrzymałem, do tego taką trzode zrobiłem, że z 20x dzwoniłem i pare smsów mówiących o tym, że sie pewnie teraz z kimś zabawia dlatego nie odbiera :P

Gość witaj autorzeeee
dałeś ciała ,niepotrzebne te sceny zazdrosci -przegrałes

No własnie , obawiam sie, ze ostro przyciąłem w chuja bo sprawa ma się tak, że od niedawna jesteśmy znowu razem bo miesiac temu wlasnie mnie rzuciła.. a taki nieoficjalny powód, który ja uwazam, ze wtedy mnie rzuciła to wlasnie były scenki zazdrosci z mojej strony i teraz kiedy sie znowu zeszlismy popełniam ten sam bład, jeszcze tak na ostro.. eh jestem pojebany

Właśnie do mnie dzwoniła, porozmawialiśmy sobie i wszystko gra:) ah, wylizał bym jej teraz stópki, później cipeczke, masował uda.. i wszedł w nią, chyba kocham tą wredną suke! :)

Gość centuri@n
jaka dziewczyna taki facet

centurian... kobieta o której mowa mogła by w 5 minut omotać każdego faceta z tego forum a każda kobieta z tego forum zazdrościła by jej urody.. więc chłopczyku nie odzywaj sie jak nie wiesz kto jest kim co do stwierdzenia 'chyba' ... ból doświadczen sprawia, ze boje sie całkowicie otworzyc i sam przed soba przyznac "tak kocham ja" gdybym mial pewnosc, ze ona odwzajemnia to uczucie to bez problemu moglbym powiedziec "kocham ja"

Gość centuri@n
centurian... kobieta o której mowa mogła by w 5 minut omotać każdego faceta z tego forum a każda kobieta z tego forum zazdrościła by jej urody.. więc chłopczyku nie odzywaj sie jak nie wiesz kto jest kim kogoś twego pokroju już dawno omotała chłopaczku i resztę , ale tylko podobnych tobie :D

Gość dokładnie dokładnie
wszyscy ci tu zazdroszczą i toczą pianę z ust bo masz najpiękniejszą kobietę na świecie:D idź całuj jej te papcie i nie zawracaj głowy swoimi pijackimi wyskokami:P kozaczek koorwa się znalazł:D:D:D

byli osobno na imprezie ,jemu sie nie udalo zarwac nowego swiezego mieska i cos go trafia ze moze ona gdzies tam cos zalapala ...

niezle też tak mialem ^^ ale po pewnym incydencie przestałem kozystac z tefonu po pijaku :D

Gość SkoczDoGardla
jest jedna zasada piłeś? nie pisz!