Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakompleksoinana

kompleksy wyglądowe

Polecane posty

Gość zakompleksoinana

Mam 16 lat , 180 wzrosu i ważę 62 kg. Mam straszne komplesy na temat swojego wyglądu i nie wiem co robić? Do kogo się zwrócic?? Jak rozmawiam z mamą albo przyjaciółką to zaprzeczają i mówią ze jestem ładna. Moim największym kompleksem jest wzrost , bo podobają mi sie strasznie buty na obcasie, ale nigdy ich nie założe ze wzg na wzrost. Ostatnio coraz częściej myśle ze jestm za gruba tak jak wspomniałam waze 62kg a moje wymiary to 90 68 91. Proszę o pomoc... Może znacie jakieś ksiązki na temat kompleksów to prosze o napisanie bo jak czytram takie to mi pomaga...

dziwne że przy taki wzroscie majac takie wymiary masz kompleksy, albo potrzebujesz psychologa albo piszesz tak specjalnie żeby Ci słodzic jaka masz idealna figure

Gość zakompleksoinana
nie pisze, żeby mi słodzić, po prostu nie moge pogodizć sie z moim wzrostem, i mam z tego powodu ogrooomne komplesy uwierz! myślałam w zwróceniu się do psychologa, ale nie wiem czy potrafiłabym się przed nim otworzyć...

Na pewno jestes ladna tylko sama sobie wmawiasz ze tak nie jest. Zmień nastawienie

Gość zakompleksoinana
oj miła jak zawsze! rzeczywiście jesteś miła i nie jestem za chuda nie wyglądam tak jak te wychudzone modelki, nie mam problemów z jedzieniem uwielbiam słodycze i jem je w ogromnych ilośćiach, ale nie jem fast foodów bo ich po prostu nie lubie...