Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darmoweFoto

darmowa sesja dla przyszłej mamy,szczecin

Polecane posty

Gość darmoweFoto

Poszukuję otwartej, odważnej i spontanicznej kobiety/pary do ciążowej sesji fotograficznej.Jestem fotografem i aktualnie buduję nowe portfolio. Sesja oczywiście bezpłatna- pozowanie za zdjęcia. Jestem otwarty na wszelkie pomysły i propozycje. Więcej informacji na maila:zemm@vp.pl

Gość darmoweFoto
podnoszę

Gość na golasa ta sesja??????????
dlaczego odwaznej?? :O

Gość darmoweFoto
Odważnej ponieważ pozowanie do zdjęc wymaga odwagi. Trudno jest robić zdjęcia osobie , która na widok obiektywu staje na baczność. A jak sesja miałaby wyglądać?to zależy od upodobań przyszłych rodziców

ehhh szkoda że ze szczecina bo daleko mam :/ a szczerze to o czyms takim myślałam ale pewnie nic z tego nie wyjdzie :D

Gość darmoweFoto
dlaczego nic nie wyjdzie. spróbuj- to świetna pamiatka. tylko poszukaj kogoś przy kim poczujesz się swobodnie i kto robi zdjęcia w Twoim "klimacie"

Odważnej, bo pewnie z cycorami na wierzchu. A skoro pan fotograf robi sobie nowe portfolio i szuka modelki, to może powinien na pozowanie zapłacić?

ale Wy ludzie dziwni jesteście...nie wiecie jak wyglądaja sesje fotograficzne ciężarnych? Przeciez tu chodzi o brzusio, no to chyba trzeba miec odrobine odwagi żeby sie minimalnie rozebrać, wcale nie trzeba byc z wywalonymi cycorami ale tez nie znowuz poubieranym w kozuchy...

A czy to trzeba odwagi, by brzuch pokazać? :) A swoja drogą, moja kumpela robi takie sesje, cudne zdjęcia robi.

Gość akuratttt
!!!!!!!!!!! :-0 :-0 :-0 :-0 nie badzcie naiwne!!!! profesjonalny fotograf PLACI za zdjecia!!!! a ten jest zwyczajnym ZBOKIEM, ktory chce sobie walic ogladajac zdjecia ciezarnej :-0 :-0 :-0 to jest fetysz!!!!!!

Gość darmoweFoto
nie o to chodzi, ze trzeba być odważnym, aby pokazać brzuch. chodzi o to, ze nie każdy dobrze czuje się przed obiektywem, nie każdy lubi pozować. małopolska to jednak trochę za daleko- szczególnie jeśli w tygodniu normalnie się pracuje a fotografią zajmuje się weekendowo. co do płacenia za sesję- myślę , ze układ pozowanie za zdjęcia jest uczciwy. Dopiero buduję sobie portfolio i nie stać mnie na modelkę. za to jest pewnie niejedna mama, która chętnie skorzystałaby z takiej okazji gdyż sesje ciążowe często kosztuję niemałe pieniądze. taki uykład przysługa za przysługę termin sesji do dogadania

Gość darmoweFoto
poprzedniej wypowiedzi komentować nie będę

Gość darmoweFoto
Pewnie, że wchodzą:)zrobiłoby się z tego bardziej rodzinną sesję

Gość darmoweFoto
tylko tak patrzę, ze ta ciąża jeszcze dosyć niska. ale to zawsze można się umówić za jakiś czas, np. 2 miesiące kiedy brzuch będzie bardziej widoczny

mi to pasuje... teraz jestem w piątym miesiącu ciąży i jakby mąż był chętny to czemu nie... niecałą godzinkę mam do sz-na :)

Gość asiulek8803
Jezu czlowiek proponuje cos tak fajnego zupelnie za free a ludzie doszukuja sie w tym Bog wie czego:/ Ohhh gdybym miala tylko blizej do pana juz bym zapewne tam była... U nas taka sesja kosztuje od 1500zł do 2000zł....

no właśnie tez tak myśle... w pierwszej ciąży wyskoczył mi praktycznie tylko brzucho i tu tez tak sie zapowiada...:) jak dla mnie to możemy się dogadać :)

5 października bedę w szczecinie i moglibyśmy się spotkać i umówić na konkretny termin.

Gość darmoweFoto
zaraz prześlę coś na maila

Gość darmoweFoto
ok

Gość darmoweFoto
cos mi nie idzie. wyślę wieczorem. obiecuję , ze odezwę się na pewno