Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanabezmotywacji

POTRZEBUJE SCHUDNĄCCCCCC! brak motywacjiiii

Polecane posty

ja spróbuje kopenhaska, nie jest droga a te inne jak patrze to niektóre dania maja bardzo wymyslnie, przy moim trypie, gdzie ucze sie, potem jestem na miesciie to nie mialabym jak tego przygotowac, a kopenhaska jest w maire ok, no zobaczymy start pon lub wtorek

;)

Gość dobra radaaa
przy diecie 1000kcal ,bynajmniej ja tak mialam . Zjadlam sniadanie jak zwykle serek z bulka ,w miedzyczasie przekasilam jakas kanapeczke i na obiad jeszcze bylo i tak jadlam po tem juz sie nie ograniczajac bo wiedzialm ze spokojnie moge jesc wszystkie produktu i uwazam ja za malo owocna. Natomiast przy diecie proteinowej wiedzialam ze moge jesc tylko bialka ,pocztkowo bylam slaba ale z czasem bylo lepiej i ten szybki efekt tak cieszyl;)... przy tym jesz tyle zeby nie byc glodnym duzo pijesz . Ma ona swoje fazy . Po 2tyg stosowania zrobilam sobie przerwe i potem od nowa. Gdy juz ja zakonczysz trzeba do konca zycia robic ja raz w tyg. wiec w sumie takie zoobowiazujace ale mysle ze to nic strasznego jesli lubisz jajka,serki...

Gość dobra radaaa
czemu pon lub wt? dzis! NIE PRZEKLADAJ TEGO Z DNIA NA DZIEN. tA KOPENHASKA TO JEST TO CO TAM sie kawe pije?jajko na sniadanie? jakies brokuly?

Gość dobra radaaa
dobra uciekam stad do swoich zajec. Wierze ze Ci sie uda i nie bedziesz juz wiecij musiala sie wstydzic zalozyc spodniczke ,a tak na marginesie.; nie kochaliscie sie jezcze? nigdy nie widzial Cie nagiej? bo juz dwa lata jestescie a Ty sie wstydzisz zalozyc dla niego sukienke..wiec musial nigdy cie nie widziec

tak, to ta dieta nie zrobie jej dzisiaj bo sie zaczyna od rana, a ja juz zjadłam kilka rzeczy.. a to trzeba począwszy od śniadania.. a dzis juz nie kupie składników, bo nie mam na to, a mama juz sie nie wybiera na zakupy moze jutro kupie, jak uda mi sie lub w poniedziałek i zaczne od wtorku dobrze, ze to od rana ta dieta bo mam szkołe, wiec wstaje wczesnie, na przerwie dłuzszej zjem co trzeba i w ogóle okaze sie musze byc silna

Gość dobra radaaa
zalosny jestes ,podniecasz sie byle jakim szejkiem czy tam lodem . zwaliles se juz?

kochalismy sie, widział mnie nagą, ale chodzi o krótkie sukienki w lecie, np jak idziemy na miasto, bo nad wode nie chodzilismy bo sie wstydziłam

Gość dobra radaaa
nie radze Ci bys ja stosowla ,moja kuzynka ja robila to byla nie do zycia a chodzisz do szkoly i musisz normalnie funkcjonowac a ta dieta to istna glodowka . ale decyzja zalezy do Ciebie..moze i uda Ci sie w niej wytrwac ale wrocisz do wagi.

Gość dobra radaaa
wstydzisz sie nog,celulitu? znam ten bol.. cwicz duzo na skakance po 2tyg regularnego stosowania jzu zobaczysz efekty i na brzuch tez wplywa;)

Gość dobra radaaa
no to idz sie nazryj obszczymurze i nie zawreacaj ludziom glowy swoimi wiesniackimi tekstami,ale przyznam ze fajnie sie z toba kloci ,nigdy nie spotakalam nikogo twojego pokroju. skad jestes? jaks wiocha gdzie psy dupami szczekaja ?

Gość dobra radaaa
a łodz to pewnie jakies slumsy ,bleh

Gość dobra radaaa
dobry jestes ;D 100% ze masz cos z glowka ,zegnam

ale mam ubaw;) uparta jestem i bd kopenhaska, chce zmienic nawyki zywieniowe a nie tylko na 13 dni

Gość dobra radaaa
dieta proteinoa nie jest na 13 dni jesli sie jej czepiasz. zrob jak uwazasz.

Gość dobra radaaa
tak,jadlam pysznego paczka bambusie;D

kopenhaska ma 13 i dlatego pisalam ze chce ja zrobic ale potem jesc podobnie jak w diecie a nie tylko 13 dni sie katowac bo wroci jo-jo